Dah la Datang Lambat, Lepas Itu Sibuk Bergambar – Sharifah Sakinah ‘Sound’ Tetamu Jemputan KLFW

Hiburan

Dah la Datang Lambat, Lepas Itu Sibuk Bergambar – Sharifah Sakinah ‘Sound’ Tetamu Jemputan KLFW

Setiap tahun Kuala Lumpur Fashion Week akan diadakan untuk menampilkan busana unik rekaan terkini daripada pereka fesyen tempatan yang terkenal.

Pastinya acara besar begini menjadi tumpuan ramai dan dihadiri oleh selebriti, ‘fashionista’, VIP serta ‘social media influencer’ yang memeriahkan lagi majlis.

Advertisement

Walaubagaimanapun, pelakon Sharifah Sakinah merasa bengang dan meluahkan rasa tidak puas hati dengan sikap tetamu yang tidak menepati waktu dan seakan tidak menghormati atur cara seperti yang ditetapkan oleh penganjur.  Apa yang membuatkan beliau lebih terkilan ialah mereka yang datang lambat ini hanya bersikap bersahaja dan boleh pula membuang waktu berborak serta bergambar.

Luahan Sakinah ini memang padu, siapa yang terasa itu janganlah marah ya. Dari segi kita tepati waktu juga boleh melambangkan sifat dan disiplin seseorang itu. Cubalah hormati sesebuah majlis itu.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

22 Comments

  1. Anonymous

    August 12, 2018 at 9:25 pm

    Lambat mungkin solat dulu… Hehe

  2. Benci artis betine melayu

    August 12, 2018 at 7:48 pm

    Muka cam harom perasan model konon semua betine melayu di klfw dh la kontot buat catwalk pun mcm haramjadah, buat Malu je, penonton luar negara sengih² je tengok… Dlm otak fikir mcm cibai kuakuakua

  3. Gorges

    August 12, 2018 at 4:15 pm

    Aku tak Minat kinah nih. but she got a point here. Ko orang terima kad undangan yang terang2 nyatakan aturan Majlis. So tamadun la dan be punctual. Hormat Majlis orang.

    Penganjur kena blacklist artis yg tak hormat ketepatan waktu. Lain kali tak Usah jemput

    Btw Ada artis “spotlight” nya saiz nasi lemak bungkus 0.50 sen jer Tapi kadang artis badan kecik dalam photoshoot Pakai bra terlebih sponge and wonder bra push up. So nmpak mcm Badan mini cooper n spotlight Mercedes. kuang kuang kuang

  4. Noraziah Radzi

    August 12, 2018 at 1:00 pm

    Nara kisah lopa paakai baju sendat tak berani pula up…ke nk cover lopa

  5. Anonymous

    August 11, 2018 at 11:19 pm

    Ehhh ta payah nak beria sangat nak sound orang lambat masuk event maksiat tu…gigih giler bab2 duniawi, bab2 kemaksiatan, bab2 yang takde faedah ni ye.. kau nak bermaksiat skati kau lah kinah.kau ni sjenis takdpt ditegur pun…tp bila tgk kau beria sound org lambat masuk event maksiat aku rasa nk gelak. Kalau sound orang tak g solat jumaat ke, golongan lgbt ke… ok la jugak. Haaaa tepokkkkkk

Loading...