Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Dah Kenapa Pula?” – Janna Nick Ditegur Gara-Gara Muat Naik Foto ‘Posing Maut’

Seakan sudah menjadi lumrah, setiap tindak tanduk dan pergerakan artis menjadi perhatian orang ramai. Mereka dilihat sebagai seorang ikon yang harus menjadi contoh kepada pengikut di media sosial. Terbaru, pelakon dan pengacara sensasi, Janna Nick ditegur netizen gara-gara memuat naik sekeping gambar yang didakwa mereka kurang manis dipandang.

Advertisement

Pelakon cantik yang dikenali dengan perwatakan ‘happy go lucky’ ini juga dinasihatkan agar berkelakuan sopan dan menutup aurat dengan betul. Sebagai seorang peminat, mereka turut mempersoalkan motif sebenar Janna Nick memuat naik foto berkenaan.

janna nick seksi

Foto: Instagram Janna Nick

It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diterima daripada pengikut. Ada yang mengkritik tindakan Janna Nick dan ada juga yang memohon orang ramai menasihati atau menegur Janna Nick dengan cara baik tanpa memaki hamun.

janna nick

Advertisement

janna nick seksi

janna nick posing maut janna nick seksi janna nick seksi

janna nick

Salah seorang pengikut berpendapat seseorang perlulah mempunyai adab dalam menegur tanpa menjatuhkan air muka seseorang.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Janna Nick
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    July 16, 2021 at 1:24 pm

    duk post posing lagu tu pasai pa?.. bila kaum lelaki duk komen melucah hang salahkan depa.. tp diri sendiri yang bodoh. muka lawa saja tapi hmmm

  2. Gomosc

    July 16, 2021 at 10:57 am

    Anak didik Haflin ke? Haflin? Haflin? Haflin?? Haflin???

  3. brunes

    July 16, 2021 at 10:12 am

    annoying jua netizen ani eh, mcm tah ya begambar betilanjang.. mun namanya artist andang tah sudah standardnya tu. kalau kan meliat artist tutup aurat follow kamu saja artist nasyid atau neelofa.. asal ya inda kacau orang, sudah leave them with their opinion and choices alone!

    • brunes

      July 16, 2021 at 10:13 am

      #donebekupartis *ahakz

  4. netizen nasihat tak mau dengaq

    July 16, 2021 at 1:01 am

    tak payah bagi nasihat. dah besaq panjang. bukan tak taw dosa pahala. pahtu up status tak bersalah, mental, terlepas pandang, teqiak2 mintak maaf. kalau ada akai tak post aih bagi oqang kecam. Allah duniaaaaaa

    • Anonymous

      July 16, 2021 at 9:43 am

      Memang meminta… ‘Pattern’ kebanyakkan artis M’sia – dah cipta kontraversi, mintak maaf… Nangis2.. Pas tu cover balik ngan mcm2 cara.. Klu golongan ni x letih, kita netizen ni yang letih tgk drama2 cam tu..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top