December 11th, 2019

Yeahhh! Yang dinanti-nantikan sudah tiba. Amazon Prime Video kini boleh dilanggan dengan Digi!

amazon prime video

Bagi mereka yang tidak tahu, Amazon Prime Video adalah salah satu platform penstriman video yang amat popular seperti Netflix, Viu dan iflix. Drama-drama menarik dan filem-filem Amazon Originals hot yang anda boleh tonton di Amazon Prime Video sekarang ialah:-

Carnival Row

carnival row

The Boys

the boys

Tom Clancy’s Jack Ryan Season 2

tom clancy jack ryan

Ha, teruja kan? Sekiranya anda kaki layan drama dan filem, sememangnya Amazon Prime Video boleh dijadikan satu pilihan tambahan. Tak adalah hujung minggu anda dilanda kebosanan lagi. Seandainya anda seorang pengguna Digi, ada cara yang mudah dan pantas untuk anda layan applikasi pengstriman video awesome ini.

digi amazon prime video

Sebagai seorang pengguna Digi, anda hanya perlu melayari laman web EasyAdd di www.easyadd.my yang membolehkan anda melanggan Amazon Prime Video . Untuk makluman, EasyAdd memudahkan kita mengurus kesemua jenis langganan daripada hiburan ke gaya hidup dan produktiviti seperti Viu, iflix, Office 365, Kaspersky dan sudah pasti, Amazon Prime Video.

Kesemua bayaran akan dimasukkan ke dalam bil bulanan atau ditolak daripada pra-bayar Digi anda. JANGAN RISAU sekiranya anda bukan seorang pengguna Digi, anda masih boleh melanggan Amazon Prime Video dengan menggunakan kad kredit menerusi laman web www.easyadd.my. Mudah dan simple kan?

digi amazon prime video

Sekiranya anda sudah bosan dengan platform penstriman yang sedia ada dan inginkan sesuatu yang baharu, memang anda wajar mencuba Amazon Prime Video. Nak cuba dulu pun boleh. Anda hanya perlu aktifkan langganan percubaan Amazon Prime Video selama 7 hari di Digi Amazon Prime Video. Sekali lagi diingatkan bahawa kesemua ini boleh dilakukan menerusi laman web EasyAdd.

digi amazon prime video

Untuk maklumat lanjut, layari laman rasmi Digi. Tunggu apa lagi? Jom kita langgan Amazon Prime Video sekarang jugak! Selamat layan pelbagai drama, rancangan TV dan filem menarik dan awesome di Amazon Prime Video!!


Comments are closed.

Loading...