“Dah Bagi Naik MRT/LRT ‘Free’ Pun Memekak” – ‘Tweet’ Nedim Nazri Bikin Netizen ‘Panas Hati’

Hiburan

“Dah Bagi Naik MRT/LRT ‘Free’ Pun Memekak” – ‘Tweet’ Nedim Nazri Bikin Netizen ‘Panas Hati’

Baru-baru ini, suami kepada pelakon jelita Nora Danish iaitu Nedim Nazri membuat satu ciapan luahan mengenai netizen yang masih tidak berpuas hati biarpun pihak kerajaan telah mengumumkan pengangkutan awam kendalian Rapid KL ditawarkan secara percuma selama sebulan.

Melalui ciapan yang dilakukan oleh Nedim, beliau memerli netizen yang masih ‘bising’ biarpun kerajaan memberi pengangkutan secara percuma ketika negara sekarang ini sedang terkesan dengan inflasi.

Advertisement

Dapat 1 bulan naik MRT/LRT free pun korang memekak. Cuba cakap Alhamdulillah ke, thank you ke..

Tweet tersebut telah meraih perhatian ramai dan rata-rata warganet berasa ‘panas hati’ apabila membacanya serta menyifatkan jejaka terbabit tidak tahu perasaan susah menghadapi kesesakkan di koc tren.

komen twitter

komen twitter

Sekadar info, baru-baru ini, Perdana Menteri Malaysia iaitu Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob membuat pengumuman bahawa semua pengangkutan awam Rapid KL ditawarkan secara percuma dalam tempoh sebulan bermula 16 Jun lalu.

mrt
6 bulan lalu

(TERKINI) Ismail Sabri Umum Tambang MRT, LRT, & Monorel Percuma Selama Sebulan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. brunes

    June 21, 2022 at 3:17 pm

    shup up lah u bloody wankers boskenit.. kalau bukan kerana wife kau tu malaysian’s sweetheart memang sudah di boikot 100% kau ni dari muka bumi malaysia. anak beranak dari bapak, mak tiri dan kau semua penyamun acah royalty. hopefully tak jadi keturunan bodoh kamu ni ya..

  2. Bila Kayangan Acah2 Paham Marhaen

    June 21, 2022 at 1:49 pm

    aku dah naik bosan dengan puak puak Umeno ni. korang tak peduli pun rakyat marhaen ni. bagi korang free 1 bln tu, kami ni patut bersyukur? kau tu patut bersyukur, x sebabkan rakyatla undi pak kau, seluruh keturunan kau hidup senang. kalau kau xde contribution dalam negara ni, baik kau tutup mulut kau.

    dari bagi 1 bln free naik MRT, patut korang pikir macam mana nak naikkan taraf hidup rakyat, macam mana nak naikkan ekonomi negara, macam mana nak kawal harga makanan. hargaa barang tu pun pak and enteri fasola pun tak boleh kontrol, korang memang fail. apa kebaikannya free 1 bln MRT?? lepas tu kami bersesak dan bayar bulanan semula. korang kaji ke sebab apa ramai bersesak naik MRT? siapa naik MRT? faktor keselamatan perempuan , kanak2 dlm MRT, warga-warga asing naik MRT?? ada pikir??

    kalau tak pernah harung perit jerih orang baik kau tutup mulut nedim. jangan kau samakan kami dengan kau. kami pun tak teringin jadi macam kau, yang belum tentu nampak kecemerlangan/kebanggaan/smbangan pada rakyat. SH*T THE F**K UP.

  3. anonymous

    June 21, 2022 at 10:38 am

    sombong angkuh…..mentang2 lah kau celik mata dah disumbat makan rasuah duit haram tak pernah susah seumur hidup boleh lah cakap cam gitu coba kau miskin apa kau rasa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...