Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cupcake Bentuk Kemaluan Di Bachelorette Party Nelydia Senrose Tarik Perhatian Netizen

Baru-baru ini, pelakon Nelydia Senrose telah diraikan dalam satu majlis  Bachelorette Party yang diadakan oleh rakan-rakan rapatnya untuk sebagai kejutan istimewa buat bakal pengantin itu.

Advertisement

Betemakan baju tidur, majlis itu disambut meriah dengan pelbagai aktiviti termasuklah sesi tarian yang agak menggoda.

Seperti biasa, kalau ada apa-apa sambutan mestilah ada pelbagai snek dan juga kek. Hidangan pada majlis Nelydia itu menarik perhatian ramai apabila ada beberapa biji ‘cupcake’ dihiasi dengan bentuk alat sulit lelaki serta payudara wanita.

Tentunya ia mengundang kecaman sekali lagi dimana rata-rata netizen menyifatkan parti yang diadakan itu terlalu mengikut budaya barat sehingga sudah tidak malu untuk mempamerkan pula makanan dengan bentuk lucah.

Kalau kami, fikir banyak kali sebelum makan kek itu. Lain macam betul. Apa komen anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. Sampah mykt

    March 12, 2019 at 10:44 pm

    Kata tak dak jantan …tu baju biru yg duduk bawah / depan tu mcm pondan aje aku nampak …

  2. Anonymous

    March 12, 2019 at 10:38 pm

    Y belum nikah mmg rmai dlm tu tp x nikah lg dh kawen…fhmkan mksd aku….bhs mudah…x kawen lg tp dh rabak…sbb tu x segan buat cup cake bentuk kote…dh bese tgk…nsb diorg x buat mcm2 saiz…

  3. Anonymous

    March 12, 2019 at 10:37 pm

    Ape nk heran….sume dh barai…dh merasa dl kote jantan lain…sian laa bakal suami korg ni…wlpn bakal suami x kisah tp xde rs segan ke??aku dh dpt agak ape y diorg bualkan…opkos laa psl mlm pertama..lps tu msg2 cite pengalaman msg2 main dgn bf dulu2….wlpn dulu korg muarh tp dh nk kawen ni berubah laa jd baik skit…dh nk jd isteri…bakal jd mak…ptt laa bdk2 zmn skrg perangai teruk…klu dh bakal mak2 pn perangai camni…

  4. Jini

    March 12, 2019 at 7:30 pm

    Ooo bkn 3 beradik ni ka yg br lik umrah tuuu..smpai je kaki kt malaysia back to nrmal life…hmmmm…..

  5. Biang Keladi

    March 12, 2019 at 5:10 pm

    Perempuan yg takde maruah diri dilihat bila makanan disamankn dgn bahan private. Tak guna kau tutup n pakai baju baik bogel kasi org tengok, dhlh yg cupcakes bentuk private lelaki punya..eeee malulan jah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top