Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cukuplah Buat Saya Macam Pengemis – Bekas Isteri Dakwa Dihalau Chef Fikree

Nampaknya kontroversi kemelut rumah tangga Chef Fikree yang hangat diperkatakan sejak minggu lalu masih belum berakhir.

Advertisement

Sekali lagi bekas isterinya, Sharifah Zuriehan Ben Yahya membuat pendedahan menerusi akaun Instagram mendakwa Fikree telah menghalaunya dan anak mereka, Jayden dari rumah sewa selepas tiga hari diceraikan.

Dalam pada itu, Zuriehan berkata, dia sudah beberapa kali cuba memujuk bekas suaminya itu untuk menyelamatkan perkahwinan mereka, namun segala usahanya gagal dan tidak diendahkan.

Terdahulu, Zuriehan mendakwa Fikree juga tinggal sebumbung dengan skandalnya biarpun di bulan Ramadhan yang mulia. Malah, Zuriehan turut mendakwa ini bukan kali pertama lelaki itu berlaku curang,  sebelum ini dia juga pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.

Advertisement

Bagaimanapun, Fikree dalam satu kenyataan menafikan segala tuduhan dia berlaku curang dan minta diberi ruang untuk menyelamatkan rumah tangganya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Mississippi

    June 6, 2019 at 5:48 pm

    Siapa jantan NAMAKHARAM ni? Muka dh la macam ungka. Curang konon. Lelaki melayu, dah la hodoh, bodoh miskin plak tu ada hati nak curang. Yang betina pn desperate sgt gamaknya smp suami org pn ko selera. Euw. Ppuan ni aku mcm kenal, budak UPM dlu. Mata dia mmg lawa warna hijau tp muka hidung melayu je. Kulit putih melepak nmpk mix.

  2. Anonymous

    June 4, 2019 at 7:57 am

    DIminta pihak ugama inbush kat rumah dia,bawa perempuan bukan muhrim tidur serumah alamak kassim lelaki jenis apa ni belum becerai da tinggal bersama begini kah cara org muslim melayu??.kalau pon na begatal terus terang dgn bini jus be nice saya da ta saying awak mungkin jodoh da sampai sini,bincang elok elok,memang lelaki melayu zaman ni ta beradap bila mengatal ada ada je cari kesalahan bini,rancangan tv siapa siapa artis buat kontroversi pls gam kan mereka ni finas pls take some action jangan bagi job dgn mereka,memlukan industry perfilman.

  3. Joyahsport

    June 4, 2019 at 5:49 am

    Ah Mesti ade yg kurang La tu smpi scandal. Kl x nk laki scandal sblm die kuar pastikan lembek kan nya. Thru experience la, jgn kecam plk eh. Satu2 relationship ble jadi ade scandal dr prmpn Atau lelaki sbb layanan Pasangan kite sendiri. Cantik mcm mAna pon hensem Macam mana pon tp kl perangai membosankn menyakitkan hati lama2 Pasangan ble ade org lain. Knp Byk org putus cinta or cerai? Sbb ade Problem kan dlm relationship? X btanggungjawab la panas baran la kaki tipu kaki pastu x bijak mengurus rumah tangga. Biase nya yg phm aku ckp ni Bile diorg pernah mengalami. Yg dpt spouse yg baik tu syukur korang x lalui dan jgn senang2 nk maki mAna2 pihak. Na sihat dan Doa yg baik2. Korang memaki pon x dpt apa dosa lagi kot yg fitnah2 org lain berzina ni. Nk ckp org lain berzina kene 4 Saksi jgn ikut suke je ckp. Nti berdosa korang plk yg rugi. So doakan lah supaya Allah swt bg yg terbaik utk mereka.

  4. Zarina Zainoordin

    June 3, 2019 at 7:48 pm

    WANITA TANPA TUDUNG INI JAUH LEBIH CUN BERBANDING ISTERI ORANG YANG BERTUDUNG.

  5. Farhan Azizan

    June 3, 2019 at 7:43 pm

    PENGACARA SALURAN TV9 YANG DIMAKSUDKAN DALAM KES INI SUDAH PASTI ISTERI ORANG YANG BERTUDUNG. WANITA PERSIS MINAH SALLEH YANG TANPA TUDUNG INI DAH CUKUP CUN BUAT APA BERSKANDAL DENGAN ISTERI ORANG TERSEBUT.

Loading...
To Top