Written by Bella | June 3rd, 2019

Nampaknya kontroversi kemelut rumah tangga Chef Fikree yang hangat diperkatakan sejak minggu lalu masih belum berakhir.

Sekali lagi bekas isterinya, Sharifah Zuriehan Ben Yahya membuat pendedahan menerusi akaun Instagram mendakwa Fikree telah menghalaunya dan anak mereka, Jayden dari rumah sewa selepas tiga hari diceraikan.

Dalam pada itu, Zuriehan berkata, dia sudah beberapa kali cuba memujuk bekas suaminya itu untuk menyelamatkan perkahwinan mereka, namun segala usahanya gagal dan tidak diendahkan.

Terdahulu, Zuriehan mendakwa Fikree juga tinggal sebumbung dengan skandalnya biarpun di bulan Ramadhan yang mulia. Malah, Zuriehan turut mendakwa ini bukan kali pertama lelaki itu berlaku curang,  sebelum ini dia juga pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.

Bagaimanapun, Fikree dalam satu kenyataan menafikan segala tuduhan dia berlaku curang dan minta diberi ruang untuk menyelamatkan rumah tangganya.

Sumber Berita : mStar Online

23 responses to Cukuplah Buat Saya Macam Pengemis – Bekas Isteri Dakwa Dihalau Chef Fikree

  1. anon says:

    kejam betul cheff muka emoji tu eh
    bikot je diorang ni..
    kesian isteri dia ..

  2. faraj says:

    Biasa lah Lelaki Melayu , kalau ader Duit skit…Mak Bapak mereka pun mereka sanggup terajang, inikan Isteri…hmmmm..sebab tu Dunia ni benci sgt Melayu….!!! nasib baik saya ader darah campor…!!!

    • Hailey says:

      Setuju…lelaki melayu typical begitu..balik2 main agama la mcm2..but reality nye perangai belakang2 tu macam haram Dan tak hormat perempuan langsung. same la nasib baik taste I bukan lelaki melayu.

  3. Mira says:

    Kesiannya wife dia :(

  4. Anonymous says:

    tak ingin beli barang kt cjwow shop kalo ade chef & skandal nyer tuh

  5. kedai gas says:

    hinanya seorang isteri yg curang.eh..ko x rasa bersalah ker dicelup digomol jtn lain.pastu ko nak balik rumah tgk muka laki ko plk.apa perasaan ko yer.x rasa berdosa ke saat ko menatap muka laki ko.yg laki curang plk x rasa berdosa ker saat ko nak ‘bersama ‘Bini ko pdhal merata celop sna sini.ee…geli la.x takut dosa ker? x takut akan ada penyakit ker ?.hadoiii

  6. mairah says:

    tabahlah duhai ibu.

  7. Mcm sial says:

    Ini lah patut di panggil Dayus…jenis bapa ayam tak tau hormat bini .

    Sial

  8. Anonymous says:

    stesen tv ini memang suka promosi pengacara dia dengan laki orang

    tenok saja Ashraf Muslim dan Wan Sakiah sampai putus tunang dan lari ke Thailand khawin bersengkongkol dengan keluarga lagi tu siap angkut semua ke Siam tipu bini sedang belajar…..
    BOIKOT mereka

  9. hany says:

    Boikot cj wow shop selagi ada muka jantan takde maruah nie!

  10. Anonymous says:

    Itulah….dah glamer,byk duit,banyak peminat….lupa diri

    • kakak says:

      Peminat??? Duit???? Ko faham ke maksud dua benda tu. Dia ni xda dua2 tu… malah takda paras rupa, takda adab, tak beragama.. ha byk lagi nk kalau nak senarai benda yg dia takda… moga dia perasan semua tu.

  11. PENGACARA SALURAN TV9 YANG DIMAKSUDKAN DALAM KES INI SUDAH PASTI ISTERI ORANG YANG BERTUDUNG. WANITA PERSIS MINAH SALLEH YANG TANPA TUDUNG INI DAH CUKUP CUN BUAT APA BERSKANDAL DENGAN ISTERI ORANG TERSEBUT.

  12. WANITA TANPA TUDUNG INI JAUH LEBIH CUN BERBANDING ISTERI ORANG YANG BERTUDUNG.

  13. Joyahsport says:

    Ah Mesti ade yg kurang La tu smpi scandal. Kl x nk laki scandal sblm die kuar pastikan lembek kan nya. Thru experience la, jgn kecam plk eh. Satu2 relationship ble jadi ade scandal dr prmpn Atau lelaki sbb layanan Pasangan kite sendiri. Cantik mcm mAna pon hensem Macam mana pon tp kl perangai membosankn menyakitkan hati lama2 Pasangan ble ade org lain. Knp Byk org putus cinta or cerai? Sbb ade Problem kan dlm relationship? X btanggungjawab la panas baran la kaki tipu kaki pastu x bijak mengurus rumah tangga. Biase nya yg phm aku ckp ni Bile diorg pernah mengalami. Yg dpt spouse yg baik tu syukur korang x lalui dan jgn senang2 nk maki mAna2 pihak. Na sihat dan Doa yg baik2. Korang memaki pon x dpt apa dosa lagi kot yg fitnah2 org lain berzina ni. Nk ckp org lain berzina kene 4 Saksi jgn ikut suke je ckp. Nti berdosa korang plk yg rugi. So doakan lah supaya Allah swt bg yg terbaik utk mereka.

  14. Anonymous says:

    DIminta pihak ugama inbush kat rumah dia,bawa perempuan bukan muhrim tidur serumah alamak kassim lelaki jenis apa ni belum becerai da tinggal bersama begini kah cara org muslim melayu??.kalau pon na begatal terus terang dgn bini jus be nice saya da ta saying awak mungkin jodoh da sampai sini,bincang elok elok,memang lelaki melayu zaman ni ta beradap bila mengatal ada ada je cari kesalahan bini,rancangan tv siapa siapa artis buat kontroversi pls gam kan mereka ni finas pls take some action jangan bagi job dgn mereka,memlukan industry perfilman.

  15. Mississippi says:

    Siapa jantan NAMAKHARAM ni? Muka dh la macam ungka. Curang konon. Lelaki melayu, dah la hodoh, bodoh miskin plak tu ada hati nak curang. Yang betina pn desperate sgt gamaknya smp suami org pn ko selera. Euw. Ppuan ni aku mcm kenal, budak UPM dlu. Mata dia mmg lawa warna hijau tp muka hidung melayu je. Kulit putih melepak nmpk mix.

  16. Nor izah says:

    Bukan perkara baru. Lelaki, klu dah kaya dan senang. Cari yg setaraf. Bila dah susah, pasti dia akan kembali pd yg tua. Jln selamat. Yg tua mesti cari kehidupan baru. Klu ada jodoh. Kahwin Baru. Tutup buku terus dgn suami lama. Cow…..

  17. apa2lah says:

    ingatkan pakai contact lense bininyer, skali tengok anakpun mata sama..perrhhh cantik sungguh matanya.

  18. Insan19 says:

    Xminat dgn chef ni. Dlm byk2 chef.. Dia la chef yg paling teruk dlm masakan. mmg xde gaya chef langsung.tengok dia promote brg cjwow shop dgn masakan dia.. Terus xminat nak beli. Serius mmg teruk cara masakan dia.

  19. si cute says:

    persetankan die kak, akak tu cantik mata hijau kuruskan badan cari yg lain dan move on…si ungka tak gune tu biar die dpt pembalasan Allah.

  20. tecit says:

    sebab tu isteri jangan bergantung dengan suami. kalau dah suami jenis gini agaknye kau keje ke xkeje bukan die heran. ko keje je kak. lantak pegi die. die nak kate ko bini derhaka xikot ckp suami, dah die tu suami hape?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini