June 3rd, 2019

Nampaknya kontroversi kemelut rumah tangga Chef Fikree yang hangat diperkatakan sejak minggu lalu masih belum berakhir.

Sekali lagi bekas isterinya, Sharifah Zuriehan Ben Yahya membuat pendedahan menerusi akaun Instagram mendakwa Fikree telah menghalaunya dan anak mereka, Jayden dari rumah sewa selepas tiga hari diceraikan.

Advertisement

Dalam pada itu, Zuriehan berkata, dia sudah beberapa kali cuba memujuk bekas suaminya itu untuk menyelamatkan perkahwinan mereka, namun segala usahanya gagal dan tidak diendahkan.

Terdahulu, Zuriehan mendakwa Fikree juga tinggal sebumbung dengan skandalnya biarpun di bulan Ramadhan yang mulia. Malah, Zuriehan turut mendakwa ini bukan kali pertama lelaki itu berlaku curang,  sebelum ini dia juga pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.

Bagaimanapun, Fikree dalam satu kenyataan menafikan segala tuduhan dia berlaku curang dan minta diberi ruang untuk menyelamatkan rumah tangganya.

Sumber Berita : mStar Online

Advertisement

23 responses to “Cukuplah Buat Saya Macam Pengemis – Bekas Isteri Dakwa Dihalau Chef Fikree”

  1. tecit says:

    sebab tu isteri jangan bergantung dengan suami. kalau dah suami jenis gini agaknye kau keje ke xkeje bukan die heran. ko keje je kak. lantak pegi die. die nak kate ko bini derhaka xikot ckp suami, dah die tu suami hape?

  2. si cute says:

    persetankan die kak, akak tu cantik mata hijau kuruskan badan cari yg lain dan move on…si ungka tak gune tu biar die dpt pembalasan Allah.

  3. Insan19 says:

    Xminat dgn chef ni. Dlm byk2 chef.. Dia la chef yg paling teruk dlm masakan. mmg xde gaya chef langsung.tengok dia promote brg cjwow shop dgn masakan dia.. Terus xminat nak beli. Serius mmg teruk cara masakan dia.

  4. apa2lah says:

    ingatkan pakai contact lense bininyer, skali tengok anakpun mata sama..perrhhh cantik sungguh matanya.

  5. Nor izah says:

    Bukan perkara baru. Lelaki, klu dah kaya dan senang. Cari yg setaraf. Bila dah susah, pasti dia akan kembali pd yg tua. Jln selamat. Yg tua mesti cari kehidupan baru. Klu ada jodoh. Kahwin Baru. Tutup buku terus dgn suami lama. Cow…..

Loading...