Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cukuplah Buat Saya Macam Pengemis – Bekas Isteri Dakwa Dihalau Chef Fikree

Nampaknya kontroversi kemelut rumah tangga Chef Fikree yang hangat diperkatakan sejak minggu lalu masih belum berakhir.

Advertisement

Sekali lagi bekas isterinya, Sharifah Zuriehan Ben Yahya membuat pendedahan menerusi akaun Instagram mendakwa Fikree telah menghalaunya dan anak mereka, Jayden dari rumah sewa selepas tiga hari diceraikan.

Dalam pada itu, Zuriehan berkata, dia sudah beberapa kali cuba memujuk bekas suaminya itu untuk menyelamatkan perkahwinan mereka, namun segala usahanya gagal dan tidak diendahkan.

Terdahulu, Zuriehan mendakwa Fikree juga tinggal sebumbung dengan skandalnya biarpun di bulan Ramadhan yang mulia. Malah, Zuriehan turut mendakwa ini bukan kali pertama lelaki itu berlaku curang,  sebelum ini dia juga pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.

Advertisement

Bagaimanapun, Fikree dalam satu kenyataan menafikan segala tuduhan dia berlaku curang dan minta diberi ruang untuk menyelamatkan rumah tangganya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. tecit

    July 2, 2019 at 10:21 am

    sebab tu isteri jangan bergantung dengan suami. kalau dah suami jenis gini agaknye kau keje ke xkeje bukan die heran. ko keje je kak. lantak pegi die. die nak kate ko bini derhaka xikot ckp suami, dah die tu suami hape?

  2. si cute

    June 11, 2019 at 10:24 am

    persetankan die kak, akak tu cantik mata hijau kuruskan badan cari yg lain dan move on…si ungka tak gune tu biar die dpt pembalasan Allah.

  3. Insan19

    June 10, 2019 at 9:50 am

    Xminat dgn chef ni. Dlm byk2 chef.. Dia la chef yg paling teruk dlm masakan. mmg xde gaya chef langsung.tengok dia promote brg cjwow shop dgn masakan dia.. Terus xminat nak beli. Serius mmg teruk cara masakan dia.

  4. apa2lah

    June 10, 2019 at 9:43 am

    ingatkan pakai contact lense bininyer, skali tengok anakpun mata sama..perrhhh cantik sungguh matanya.

  5. Nor izah

    June 9, 2019 at 1:33 pm

    Bukan perkara baru. Lelaki, klu dah kaya dan senang. Cari yg setaraf. Bila dah susah, pasti dia akan kembali pd yg tua. Jln selamat. Yg tua mesti cari kehidupan baru. Klu ada jodoh. Kahwin Baru. Tutup buku terus dgn suami lama. Cow…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top