Cubaan Membaham Daripada Seekor Singa Betina

Trending

Cubaan Membaham Daripada Seekor Singa Betina

Singa ni usha molek je budak perempuan tu, kalau la singa tu dapat! mau raya cina dia hari tu.



Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. Karl

    November 12, 2012 at 3:08 pm

    Nampak sgt super impose. X de nyer pagar kandang singa pakai wayar letrik selai…

    Singa sarkis pun simpan dlm kandang besi…

    • Me

      November 13, 2012 at 3:41 pm

      loh Karl.. pakai wayar letrik selai pemende nyer..?? kan die ade dinding kaca tuh..? ape ke sengal nye pakai dawai letrik selai..?? anda x nampak ker ??? bukak mate luas2 dohh…!!

  2. Fikir

    November 10, 2012 at 12:12 pm

    xpon…
    muka baik ja..
    kalo nak mkn, cnfm singa 2 akan menggans dah..
    ni mulut pn xbk..

  3. SCHAWAL KUAT MENCAPUB

    November 9, 2012 at 7:33 pm

    masalahnye aku xnampak langsung si singe tu nak makan budak tu..aku cume nampak die mcm nak berinteraksi dgn budak perempuan tu..riak wajah singe tu pun x nampak menakutkan pun..nampak sayu ade la..

  4. Anonymous

    November 9, 2012 at 5:09 pm

    dia juma nak kawan saja…tengoklah wajah dia yang sedih tu, berada dalam kurungan jauh dari habitat dulu dan teman-teman sepermainan.cubalah fikir jika kita ditempatnya

  5. Anonymous

    November 8, 2012 at 11:15 pm

    perghh… berderau darah tgk…!

Loading...