Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Cristiano Ronaldo Tak Cukup Kain

cristiano ronaldo

Siapa kata selebriti perempuan jer yang boleh menyeksi. Selebriti lelaki pun boleh jugak. Cuma mungkin artis-artis lelaki Malaysia badan tak cukup tough jadi malu nak pakai baju tak cukup kain. Tapi mungkin gak diorang tough cuma takut kena banned macam abang Faizal Tahir kita.

Advertisement

Disebabkan sukar nak mencarik selebriti lelaki Malaysia yang tak cukup kain, kali ini kami bawakan anda gambar Cristiano Ronaldo. Rasanya semua orang kenal kan Cristiano Ronaldo? Dia adalah pemain bola sepak termahal selepas berpindah dari Manchester United ke Real Madrid.

Kalau korang nak tengok jugak gambar artis-artis lelaki Malaysia menunjukkan badan diorang yang kurus keding, kami cadangkan anda belilah majalah Mangga. Banyak artis-artis lelaki jadi mangsa buat photoshoot kat tepi swimming pool. Konon habis manja la tue. Menyampah lagi dibuatnya adalah.

Sebelum anda lihat lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo, kami tahu ramai pembaca blog BeautifulNara ini adalah wanita. Jadi kami nak tanya pendapat anda, adakah bentuk badan lelaki yang tough macam Cristiano Ronaldo nie boleh jadi daya penarik kepada wanita? Ha, jawap jangan tak jawap. Hehehe.

Lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo seksi style lelaki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Advertisement

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top