Cover Lagu F**K YOU RIGHT BACK Sambil Tunjuk Jari Hantu

Trending

Cover Lagu F**K YOU RIGHT BACK Sambil Tunjuk Jari Hantu

Ini merupakan video oleh Tania Baharuddin, alaa ada yang sebelum ni admin post Cover Hot Dikir Serabut Weh. Ini pula aksi beliau bersama adik dan mak sedara beliau noor suryanti iaitu bekas peserta Dewi Remaja menunjuk-nunjuk jari hantu. Apa kes ni?



Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

13 Comments

  1. Ms Jay

    October 24, 2012 at 2:51 pm

    Macam haram… buat malu jer… nampak sangat low educate!

  2. kesian

    October 20, 2012 at 9:47 pm

    Yg kiri sekali tu anak dah berapa?? Muka tua seyh. Ke mmg tua/?? Seiousslyy murahan

  3. alahaiii

    October 18, 2012 at 3:25 pm

    ni semua nak glamor la tuh. buh dlm youtube pastu dengan harapan masuk paper.. cehh!