Contoh Rekaan Business Card Yang Menarik Untuk Panduan Anda

Trending

Contoh Rekaan Business Card Yang Menarik Untuk Panduan Anda

contoh-business-card-yang-menarik-1

Business Card sememangnya wajib bagi yang menjalankan business. Bukan sahaja untuk bos tapi pekerja sesuah organisasi juga patut mempunyai business card bagi tujuan promosi ataupun sebagai pengenalan kepada pelanggan.

Advertisement

Rekaan yang menarik pasti membuatkan penerima card anda terpukau serta mudah diingati. Pastemagazine telah mengumpulkan 50 rekaan Business Card yang menarik sebagai panduan anda.

contoh-business-card-yang-menarik-3

contoh-business-card-yang-menarik-6contoh-business-card-yang-menarik-2contoh-business-card-yang-menarik-4contoh-business-card-yang-menarik-7contoh-business-card-yang-menarik-5contoh-business-card-yang-menarik-8contoh-business-card-yang-menarik-10contoh-business-card-yang-menarik-9contoh-business-card-yang-menarik-11contoh-business-card-yang-menarik-12contoh-business-card-yang-menarik-15contoh-business-card-yang-menarik-14contoh-business-card-yang-menarik-13contoh-business-card-yang-menarik-19contoh-business-card-yang-menarik-17contoh-business-card-yang-menarik-16contoh-business-card-yang-menarik-20contoh-business-card-yang-menarik-21contoh-business-card-yang-menarik-18contoh-business-card-yang-menarik-22contoh-business-card-yang-menarik-23

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.