Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Comelnya Patung-Patung Kax Ini

Comelnya patung-patung Kax ini. Geram sangat-sangat Abang Nara melihatnya. Memang terasa nak ada satu. Jeles pula apabila melihat selebriti-selebriti tempatan bergambar bersama patung Kax. Pergi mana-mana pun patung Kax sentiasa di sisi menemani. Masa makan, masa bawa kereta, masa minum kopi dan masa bersenam, semuanya ditemani dengan si comel patung Kax.

patung kax

Advertisement

Tengok tue Najwa Latif dengan si patung Kax yang bernama Peachy. Kedua-duanya memang comel kan? Rupa-rupanya patung Kax ini ada 8 jenis kesemuanya. Semuanya pun comel-comel dan ada personaliti yang berbeza. Ada Peachy, Joey, Harley, Mia, Romeo, Foxy, Dolly dan Jasper. Kalau ikutkan rasa hati, kesemua lapan-lapan Abang Nara nak simpan buat koleksi. Hehehe.

kax

Abang Nara rasa patung Kax yang paling sesuai dengan Abang Nara tak lain tak bukan ialah Romeo. Hehehe. Masa zaman bujang dulu, Abang Nara memang dikenali sebagai seorang yang ayat “power”. Awek-awek semua memang mudah jatuh cinta dengan Abang Nara. Sekali petik, 10 yang datang. Awek silih berganti. Clash hari ini, esok dah ada awek baru. Memang sesuai sangat dengan patung Kax Romeo nie.

kax

Kalau dah ada patung comel menemani diri sebagai Best Friend Forever(BFF), pastinya hidup kita akan lebih sempurna, tidak terasa sunyi dan sentiasa tersenyum. Patutlah Abang Nara tengok Fizo Omar, Yana Samsudin, Iqram Dinzly dan ramai lagi selebriti-selebriti tempatan semakin berseri-seri wajah mereka sejak kebelakangan ini. Semuanya gembira ditemani BFF patung Kax masing-masing.

Advertisement

patung kax

Ok Abang Nara tahu korang dah geram dengan patung Kax nie kan? Mesti korang dah tak sabar nak dapatkan satu patung Kax untuk dijadikan BFF korang kan? Abang Nara dah buat sedikit kajian. Buat masa ini informasi lanjut mengenai patung-patung Kax yang comel ini boleh didapati di www.kax.com.my. Namun begitu tiada pula informasi mengenai penjualan patung Kax ini. Nampak gayanya kena bersabar sedikit sebelum informasi lanjut dimaklumkan di www.kax.com.my.

Gadis-gadis di luar sana pasti teruja melihat aksi comel dan menggoda Foxy Kax ini kan? Diharap korang bersabar dan sentiasalah melawat www.kax.com.my untuk tahu bila korang boleh dapatkan patung Kax ini untuk dijadikan teman di sisi. Pastikan korang pilih patung Kax yang sesuai dengan personaliti korang. Barulah matching gitu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top