November 14th, 2012

Oh yeah ~~~ Hati Abang Nara menjerit kegembiraan apabila terjumpa laman web Kwerkee ini. Selaku penggemar barangan yang comel, pelik dan unik, Abang Nara dah hooked up dengan Kwerkee.com. Serius best sangat-sangat.

kwerkee

Cerita banyak tak guna. Meh Abang Nara sharekan beberapa barangan yang berjaya mencuri hati ini.

kwerkee

1. Jam Nooka special edition – comel gila kan? Ini kalau bagi kat anak buah Abang Nara mesti dia akan suka punya. Siap dapat patung Hello Kitty percuma lagi tue.
kwerkee

2.  Noopro Kitchen – Wife Abang Nara barangan dapur Noopro nie terus dia suruh beli. Katanya semangat sikit nak memasak bila ada alatan dapur yang comel-comel. Betul ke tidak, hanya dia je yang tahu.

kwerkee

3. Beg Cath Kidson – yang ini Abang Nara tak bagitau wife. Kalau bagitau wife, mahu habis diborongnya semua. Mana taknya, design Cath Kidson memang cantik-cantik belaka. Harga pun berbaloi.

kwerkee

4. Barangan dapur Brandani – toaster ini memang sangat cute!!! Bukan toaster je ada, mesin popcorn, pinggan mangkuk unik dan macam-macam lagilah. Pindah rumah baru nanti Abang Nara nak beli satu set. Confirm cute mute.

kwerkee

5. Barangan mini daripada Sam Buxton – yang ini Abang Nara suka. Ada dapur mini, rumah mini, bilik air mini dan macam-maccam lagi. Memang cantik sangat kalau buat perhiasan. Letak kat dinding confirm akan menceriakan lagi rumah. Menarik!!!

kwerkee

Selain daripada designnya yang simple (sangat mudah untuk dilayari), Abang Nara suka sangat bila Kwerkee.com menawarkan wang sebanyak RM500. Caranya pun sangat senang. Cuma perlu invite kawan-kawan melayari Kwerkee.com. Makin banyak yang join, makin tinggi peluang untuk dapat duit free.

kwerkee

Khas untuk pembaca BeautifulNara, Kwerkee.com kini menawarkan free shipping untuk anda. Hanya perlu masukkan kod “KKSHIPMYBN” ketika membuat pembelian. Offer ini bermula 14 November sehingga 27 November ini je. So sila cepat kalau ingin membeli di Kwerkee.com.

kwerkee

Jangan lupa untuk sign up email untuk menerima update terkini barangan-barangan menarik di www.kwerkee.com/invite/kkbeautifulnara. Apa pun layari www.kwerkee.com sekarang juga untuk explore apa yang ada di sana.


16 responses to “Comelnya Kwerkee!!!”

  1. penyu says:

    abang nara tolonglah buat satu post khas tentang rakyat gaza yang di bomb. tak kisah la ni blog gosip ke, aku harap kau guna platform yang kau ada utk sesama muslim

Loading...