Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Coach Yin Didakwa Pukul Sajat, Betul Atau Propa?

coach yin sajat

Sekali lagi pengasas produk penuh kontroversi, Nur Sajat menjadi perhatian netizen apabila berkongsi luahan hati di Instagram Story seolah-olah memberikan gambaran sedang berbalah dengan cinta hatinya, Coach Yin. Apa yang sudah terjadi antara mereka? Sebelum ini bukan main ‘sweet’ dan romantik, tidak boleh berpisah langsung.

coach yin belasah sajat

Advertisement

Sajat sebelum itu telah memuat naik beberapa posting mendakwa dirinya telah dipukul seseorang dan memberitahu seluruh badannya lebam-lebam. Menerusi ‘posting’ tersebut, dapat dilihat dengan jelas bahagian lengannya bengkak akibat kesan pukul.

“Kau pukul aku lagi”

coach yin pukul sajat coach yin pukul sajat coach yin belasah sajat

“Takkan pukul kau tanpa sebab” 

Advertisement

Pada masa yang sama, Coach Yin seakan memuat naik kenyataan balas berkaitan kejadian pukul tersebut.

coach yin pukul sajat

Katanya, seseorang itu tidak akan bertindak memukul tanpa sebab dan kesabaran ada batasannya. Sajat didakwa bermulut lancang dan suka mempergunakan orang.

Propa, drama dan gimik murahan

sajat sajat

Bagaimanapun, rata-rata netizen menganggap perkara itu hanya sekadar gimik murahan.

Ada netizen yang mengikuti perkembangan Sajat dan Coach Yin mendakwa ia hanyalah drama yang dicipta mereka.

coach yin pukul sajat

Ini kerana, sebelum itu, ibu kepada pengasas kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri, bonda Rozita Ibrahim telah memuat naik video Sajat terjatuh dari tangga ketika sedang bercuti di Belanda.

Tak tahu hendak cakap apa bila berkaitan dengan Sajat dan Coach Yin, sudah beberapa kali putus cinta tetapi akhirnya kembali bersama. Tapi, kalau betul berlakunya “keganasan domestik” lebih baik buat laporan polis sahaja, barulah orang ramai percaya.

Sumber Berita : Forum CARI

 

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. viva

    January 12, 2020 at 9:48 am

    dump je coach yin tu, x pandai nak hargai jat…
    mai kat abang, abg jolok2 punggung jat…

  2. anon

    January 9, 2020 at 10:26 pm

    malays are getting weirder day by day

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama