Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Coach Yin Bengang Difitnah Menggatal Dengan Zizi Kirana

Sebut sahaja nama penyanyi Zizi Kirana, pasti ramai yang mengetahui tentang penampilannya yang  seksi dan ‘daring’. Sering memuat naik foto yang agak menggiurkan, tentu sekali beliau membuatkan ramai jejaka tidak keruan.

Advertisement

Antara yang dikatakan tidak tahan melihat keseksian Zizi adalah Coach Yin. Menerusi sebuah portal hiburan, kekasih Nur Sajat itu dikatakan meninggalkan komen yang agak nakal di akaun Instagram Zizi. Tentulah ramai yang memerli, akhirnya Coach Yin mengidamkan seorang perempuan tulen.

Tidak tahan terus diperli dan difitnah, Coach Yin bukan beliau yang meninggalkan komen berbaur lucah itu. Ada pihak yang tidak bertanggungjawab mencipta akaun palsu menggunakan namanya.

Caoch Yin berharap dengan penjelasan ini, tiada lagi pihak yang terus membuat tuduhan yang bukan sahaja menjejaskan imej tetapi periuk nasinya juga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 Comments

  1. syarafi

    December 28, 2018 at 7:09 am

    hot uh

  2. Anonymous

    December 27, 2018 at 9:20 pm

    Yin ni kurang kasih ke apa?

  3. Fakta

    December 27, 2018 at 9:08 pm

    Dah pondan jilat telor pelbagai nk ke berkasih dgn pompuan Yin.
    Pompuan Melayu kan pemalas atas katil..

  4. Anonymous

    December 27, 2018 at 9:03 pm

    Geli la aku tengok Yin ni wey!!!

  5. Anonymous

    December 27, 2018 at 9:02 pm

    kesian yin ni mcm lost soul gitu dok bukak2 baju badan mcm buruk kasar…

Loading...
To Top