Cintanya Ditolak Hanya Kerana Dia Si Penjual Burger

Trending

Cintanya Ditolak Hanya Kerana Dia Si Penjual Burger

Perempuan nie mata duitan atau memang dia fikir masa depan? Renung-renungkanlah.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

148 Comments

  1. Anonymous

    June 23, 2015 at 11:58 am

    knp putus tunang kna call radio mnta simpati..desperate nya laki ni..sesiapa yg sokong laki ni cuba pikir kau yg couple dgn laki no..Malu x??blh SMS bncg kan…mmg padan la kena maki…mmg jual burger rezeki halal..satu malam burger blh untung sekurang2nya 200-1000…duit g mana bang kalau masih pakai motor buruk…mesti ada wawasan…keje 2 tahun apa benda yg kamu achieve…minah kilang gaji 900/bln blh beli kereta…sbb apa beli kete??sbb langkah makin panjang…blh bt side income,ada kecemasan xpyh mnta tlg org atau at least xmenyusahkan org…kawan sy jual yong tau foo dh 2 tahun ada 2 kereta..1 utk isteri, 1 utk sendiri..tgh plan nk beli rumah…kamu bujang, knp blm ada?sblm kawin beli la kete.. xmalu me nnt Bini nak beranak g pnjam kete kawan, klinik 2 jengkal tggu ambulance dtg?fikir masa depan…kalau kau ada wawasan…xde org akan tggalkan kau selagi kau pandai jaga aib org lah..org putus cinta nak bgtau mak bapak pun malu kau siap bgtau radio..matang LA sikit..

  2. Anonymous

    December 23, 2014 at 2:09 pm

    ayh aku bka bisne bege masa aku umr 14 thn.skrg umr aku 27 thn.utk cover pblnjaan kami nk sek..dgn berniaga bege tu la parents aku hntr msuk u..dgn bis tu jgk mak ayh aku mampu bli kereta cash..korg ado??tu la jgn pndng rendh org jual bege ni…mls je nk tjuk..mmg la org tgk mcm xd masa dpn..sebulan blh smpn rm3000.00 sng je..xcya??try ler…tpi kne la pndai meniaga..skrg husband plk amk alih…mak ayh aku dh xlrt…byr kete sng je..xkcau dwet gji..jgn dihina sgt org jual bege..aku dlu tlg bpk aku niaga siap bwa hmework.kt kaw tmpt niaga tu xlg pmpuan jual bege.aku cipta sejarh…skrg ni dh jd trend pompuan jual bege…haha..tpi adat melayu..pntg tgk org sng ad je yg dengki tu la antra sbb mak ayh aku resign niaga…kdg aku pn tlg hsbnd niaga..mmg kdg ad yg senyum sinis…sian muda2 niaga bege je…hoii aku ad degree la..aku pn ad kje tetp..watp nk malu…rezeki tu…allah nk bg..ko ad?xd kan…alhamdulillah…utk korg yg msh dgn anggapn kolot niaga bege xd msa dpn..brubhla…pengalaman aku dh msuk 11 thun dlm bisnes burger ni…dr zmn aku smpi ank aku…mkn hasil jual beger…aku n adik2 blaja pn hasil mak ayah jual beger…niaga dr pkul 7.30-12 mlm n sblan pendptn bersh rm 3000.00…syukur alhamdulillah dr xd..rezeki xdtg bergolek…sekian