October 28th, 2020

Juara Hero Remaja edisi 2017/2018 yang kini bergelar pelakon, Alif Muhaimin mendedahkan bahawa hatinya kini sudah dimiliki.

Alif yang ditemui media mengakui dia kini sedang menjalinkan hubungan cinta bersama seorang wanita yang dikenali ramai menerusi aplikasi TikTok sejak bulan April yang lalu.

View this post on Instagram

Throwback from two years ago. Shouldn’t we feel beyond grateful just by having a roof over our head and foods on the table. #majalahremaja #maskulinmag

A post shared by ALIF MUHAIMIN ?? (@alipblastoff) on

Menurut pelakon Setelah Terlafaznya Akad ini, hubungan yang terjalin bersama wanita tersebut telah menjadi penguat semangat untuk dirinya mencari rezeki dan tidak menolak jika jodohnya sudah tiba meskipun baru berusian 26 tahun.

Menurut Alif dia masih belum bersedia untuk berkongsi secara lebih lagi mengenai wanita yang telah berjaya menawan hatinya itu.

“Apa yang boleh saya katakan, dia bukan pelakon cuma dia sering naik video TikTok dan agak dikenali menerusi platform berkenaan. Kalau ada yang mengikuti saya di media sosial, agaknya mungkin sudah boleh teka. Pernah juga kami buat video bersama.”

 

Ditanyakan apa faktor penarik wanita berkenaan, Alif menjelaskan dia selesa dengan sikapnya yang cukup mementingkan keluarga. Pelakon baru itu juga sempat menyatakan bahawa dia kini serius dalam perhubungan tersebut namun meletakkan segala-galanya di atas ketentuan Illahi.

Sumber : Harian Metro


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...