Written by Irsa | October 15th, 2019

Walaupun selalunya Cik B lebih gemarkan gaya ringkas dan santai, tetapi dia cuba membawa kelainan dengan tampil bergaya dengan solekan tebal sebagai model untuk kulit muka majalah Remaja edisi terbaru ini.

Rata-rata netizen juga telah memuji penampilan anak perempuan Dato’ Seri Vida itu yang keluar daripada zon selesanya. Namun begitu, ada sahaja mulut sumbang dan tidak sensitif yang telah mengata rupa Cik B untuk penggambaran itu.

cik b dikutuk netizen kerana solekan tebal

cik b dikutuk netizen kenakan solekan tebal

Selepas menerima kritikan melampau, Dato’ Seri Vida telah tampil dan menceritakan bahawa anaknya kini berasa rendah diri dan tidak bersemangat selepas foto tersebut dipersendakan ramai orang.

 

Kecaman, cacian dan makian yang dilemparkan kepada Cik B.

Ramai yang mengata Cik B, buatkan Cik B rasa rendah diri, tak semangat, suka menyendiri dan buat hal sendiri.

Rintihan itu telah dikongsikan oleh Dato’ Seri Vida di laman Instagramnya. Ibu mana yang tak sedih apabila anaknya dicaci dan dihina kan?

Sumber: Instagram

19 responses to “Cik B Rasa Rendah Diri”- Dato’ Vida Buka Mulut Isu Kecaman Gambar Anaknya Jadi ‘Cover’ Majalah

  1. Anonymous says:

    Artis ke?

  2. Anonymous says:

    Comel cik b.Jahat org yang kutuk2 dia

  3. Anonymous says:

    aikkk Nara….. ayat jilat nmpk…

  4. Anonymous says:

    kenapa la nak usik ciptaan Allah? klu korang yg kaki kutuk ni cantik handsome, bersyukur la.. tp jgn la nk hina ciptaan Allah.. kesian budak tu.. jgn bg dia rs down atau rendah diri.. ni la punca boleh jadi depression atau nk bunuh diri..

  5. Izzah says:

    terus ke depan Cik B,masih ramai lagi yg sayang awak…

  6. deanna says:

    cik B dan kacak untung, muda2 mak dia dah dedahkan dia pada business, one day cik B blh pergi jauh, she like mknan, so she will success in food industry just see and wait, and lepas tu semua yg hina dia akan terhegeh2 nanti, she has her own beauty actually

  7. unknown says:

    tolong la cik b jangan gila glemer mcm mak ko.. next year dh 2020 xdak sapa nak timbulkan issue kulit melainkan diri sendiri yg start.. in your case obviously your mother.. bergaya la sesuai dengan umur.. berkelakuan la sesuai dengan umur & perempuan muslim.. tolonglah tolonglah tolonglah

  8. Rara says:

    Baca la dulu penulis sapeee..

  9. Anonymous says:

    Jom pergi ke Cari Forum gosip lagi terkini..

  10. biarbetik says:

    Korang ni budak2 pun nak bully…pandailah nanti mak dia uruskan soal kecantikan dia…nanti besar buat semua mcm kilafairy korang kutuk jugak…let this kid be…budak2 kan masih main panas…teruk korang ni!

  11. gampang says:

    Baru nak makan breakfast, bukak phone tengok gambar, terus tak lalu , gi dapur muntah wek wek wek wek………..alahai termengandung, ffwd 9 bulan, muka anak sama macam gambar

  12. Dia says:

    to manusia yg bernama Gampang yg komen kat atas dlm nee.. hina nyee perangai kamu. aku tgk comel jew cik B nee, biasa lee budak2 lg kan mmg tu lee gaya dia… aku lg tak berkenan kat budak2 sekolah rendah & menengah yg duk bermakeup segala tuu.. tgk rupa lebih tua dia usia diorang… apa lah yg cik B dah buat sampai korang benci sgt kat dia, yg pasti cik B lebih kaya dr yg duk kutuk2 dia tu yg buat ramai org jeles kat cik B..

  13. Anonymous says:

    apa la mak ko suap ko ni.. smua makanan masuk..dh mcm anak queen h ratu landannnn porom

  14. korok says:

    vida oi jgn salahkan netizen…mmg org akan persoal bab ko jual produk putih tp anak ko x putih…pastu ko push anak ko sdgkan bdk tu rilex je aku tgk…yg lebih2 ko dpt malu anak ko..kesian bdk tu jd mangsa mak yg lapar glamer

  15. Anonymous says:

    go goo goo cikB important thing is ur got money cikB…wlpun aq tak suka promo2 ur mom but aq suka cikB still style budak2.tak mcm anak2 artis y tua dari age

  16. Anonymous says:

    got money hasil jual sampah.. smua sampah msuk dlm perut.. mana la x membadak

  17. wekkkkkkk says:

    aku percaya, nnti umur 20an..akan cantik lagi. ADA WANG SEMUA BOLEH BERES. DIA ANAK BERTUAH.

  18. minah jambu say NO to drugs says:

    jangan macm tu cik b lagi orang kecam lagi kite usaha untok cantek u jangan rendah2 diri ke pe ..u nak kena usaha kuruskn badan u sampai ramping peduli ape orang nak kate kulit itam ke puteh ke kelabu ke u usaha dan usaha n jngan putus asa tunjokan cik b boleh jngan malas2 kalau nak cantek ..semangat n semangat ok cik boleh !! be strong cik b ..biar dorang kutok kecam cik b pasal orang2 yg kutok ni pon macm cik b gemok malas nak usaha kurus kan badan so cik b jangan jadi macm dorang ok teruskn berusaha tunjok kan pada orang2 yg gemok yg mengutok cik b..peace..

  19. anonymous says:

    baby rhino

Tinggalkan Komen Anda Di Sini