Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Cik B Perlukan Masa..” – DS Vida Menangis, Perkahwinan Tak Direstui Anak?

Dato Vida menangis

Sedia maklum, sejak kebelakangan ini kisah percintaan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida dan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli sedang hangat diperkatakan oleh warganet.

Advertisement

Semalam Datuk Vida membuat siaran langsung di Instagram memohon doa dari orang ramai supaya anak perempuannya, Cik B dilembutkan hati untuk menerima segala keputusan.

Cik B perlukan masa, you guys boleh tolong tak, minta tolong doa. Doa saya ni ibu memang lah In Shaa Allah makbul tapi nak makbul cepat supaya lembut hati Cik B dalam semua urusan.

Menerusi siaran langsung itu, Vida kelihatan menitiskan air matanya setiap kali bercakap mengenai Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin, 16, malah usahawan tersebut turut ditenangkan oleh pembantunya.

Advertisement

Meninjau di ruangan komen, rata-rata bersetuju jika penyanyi yang terkenal dengan lagu I Am Me itu memberi sedikit masa buat anaknya untuk menerima perkara ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Tudung saji

    September 13, 2021 at 5:21 am

    Bagus pentingkan anak. Anak tu sampai mati tetap brsma. Sya bkn nak ckp apalh, semsa riuh Sana sini psal dia dngn assistant dia, laki tu sepatutnya diam je.. keluarga laki tu pun sepatutnya x yah buka mulut. Ni smpai buat sidang2 akbar wartawan. Ckp psal c Vida ni itu. X jaga perasaan cik B. If aku dlm situasi cik b , sya pun 100% Tak setuju. Sbb bila nnti cerai lgi, sya akan ungkit smpai mati degil sngatkan nak kawin.

  2. anonymous

    September 11, 2021 at 9:47 am

    bijik kelentik tua merenyam

  3. dont judge

    September 10, 2021 at 8:48 pm

    wow…u simply labelled cik b as ‘selfish’? kau tau ke apa yg dia dah lalui sebelum ni?membesar dengan pelbagai trauma. yet u simply called her as a selfish daughter?
    wow…… siapa yg selfish & judgemental ni?

  4. Pendapat saya

    September 10, 2021 at 6:27 pm

    Andai la kata DS Vida terbaca message ni nnti, satu je sy nk ckp.. Saya pernh berada di tmpt cik b.. Kita cuba nk faham apa ibu kita nak.. mmg ibu kita nak ada teman.. tpi cuba la fahami apa perasaan cik b jugak.. dapat ayah muda.. secara jujur saya rasa 80% akan mengata.. lelaki umur 27 thun.. ibu umur 49 thun.. cik b pun ada perasaan.. malu.. bukan setakat malu bila org mengata ibu dia, tetapi sedih jugak.. siapa x sedih bila ibu asyik dikondem.. tetapi sy bersyukur, ibu saya x jadi dengan lelaki muda itu.. saya hnya tnya dia beberapa soalan yg akhirnya dia blh fikir dan tidak jdi teruskan perkahwinan.. ibu saya ms tu 51 tahun dan lelaki 30 tahun.. saya tanya dia baik baik soalan kt bawah..
    1. mama yakin dia terbaik?
    2. Dia blh faham, kongsi masalah dan matang?
    3. Pernh x terfikir lg 10 tahun akan dtg apa akan jadi? (kena igt ye.. lelaki makin berusia makin gatal/makin bernafsu manakala wanita dah xda nafsu lagi.. dan lelaki akan tends utk cri yg lain yg blh puaskan nafsu diaorg.)
    4. Pernh x tnya diri sndri kenapa laki tu pilih mama? nak kat mama? sdgkn byk lg perempuan muda.. yg anak dara.. (kalau kita cantik mcm Cik ta sy faham..sbb cik ta lg lawa dri anak dara)
    5. nnti kalau dia tgglkan mama/bercerai, dah pk nk buat apa? (mcm kes ds vida.. dia dah kahwin banyak kali. kena pk kesan kalau jd janda lg nnti..)

    mcm kes ds vida, mcm mana kalau x blh mengndung lg.. laki mungkin kata x apa.. tp caya la.. di dlm hati dia pasti nak anak nnti.. bila dia umur 32,33 ke 34.. kita pulak ms tu dah nk 60 thun.. pendapat sy, blh kahwin.. tp cri la yg btul btul serasi.. lelaki muda selalunya pndai berkata kata.. manja.. sporting happy go lucky kononnya.. tp blh ke dia galas tanggungjawab? blh ke kita hormat dia sbgai suami? sbb ego kita akan tggi.. kita ada lebih dri dia.. umur pun jauh sgt beza.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top