July 29th, 2019

Minggu lalu, ketika sedang duduk bermalas-malasan di atas sofa bersama isteri tercinta, Abang Nara terbuka rancangan GoShop di kaca televisyen.

Sesungguhnya ia adalah satu kesilapan yang amat besar. Mana tidaknya, tup-tup terpampang pula wajah Christy Ng sedang mempromosikan beg tangannya di GoShop. Terjegil biji mata wife Abang Nara dibuatnya!!!

Dan wife Abang Nara menggeleng-gelengkan kepala seaakan tidak percaya apabila melihat promosi yang ditawarkan oleh Christy Ng di GoShop ini. Mana tidaknya, dengan hanya RM189,  para pembeli akan mendapat 3 buah beg beserta 3 HADIAH PERCUMA. Beg pula bukan sebarang beg, ia adalah beg NORA, yang merupakan kerjasama ekslusif di antara Scha Al Yahya dan Christy Ng.

Ha jom kita tengok secara lebih details apa yang ditawarkan oleh Christy Ng dengan harga RM189 ini:-

 1. 1 tote bag NORA
 2. 1 clutch bag NORA
 3. 1 sling bag Nora
 4. 1 coin bag
 5. 1 bag charm
 6. 1 signature keychain

Fuh. Memang terlebih berbaloi kan? Lagi best ada 3 pilihan warna iaitu dusty rose, navy blue dan tan. Ketiga-tiganya semua cantik-cantik belaka. Untuk makluman, selepas ini beg NORA ini tidak akan dijual di pasaran lagi. Inilah adalah peluang terakhir untuk anda membelinya. Hanya di GoShop sahaja.

Masih tak teruja nak dapatkan beg NORA nie? Tak apa.. Tengok dulu gambar Scha Al Yahya kat bawah nie menggayakan beg ini. Lepas nie confirm korang pun akan jadi seelegan, secun dan secantik Scha.

Jadi tunggu apa lagi? Segera ke Laman Rasmi Go Shop sekarang dan dapatkan koleksi beg NORA ini sebab stok amat terhad. Jangan menyesal di kemudian hari. Selamat bershopping!!!


9 responses to “Christy Ng Buat Gila Di GoShop, RM189 Dapat 3 Beg Tangan & 3 Hadiah PERCUMA”

 1. Sumber says:

  Kenapa skandal lembu-NFC yg dikepalai suami Shahrizat saman Publik Bank atas alasan bank tersebut bocorkan maklumat jenayah mereka ?

  Adakah bank akan berdiam diri jenayah yg mereka lakukan selama ini ??!

  Dia ingat masih di zaman UMNO/BN berkuasa lagi ka segala kerja² songlap duit rakyat RM250 juta boleh terlepas begitu saja.

  Sekali, mahkamah tolak saman mereka.

 2. korok says:

  bersepah kat shopee design cmni…

Loading...