Chips Buatan China Yang Berperisa Pelik (8 GAMBAR)

Trending

Chips Buatan China Yang Berperisa Pelik (8 GAMBAR)

Makanan ringan ni memang menjadi benda yang wajib untuk diletakan di rumah anda. Dalam memenuhi permintaan yang tinggi terhadap makanan ringan ini, syarikat pengeluar makanan di china berlumba-lumba untuk memastikan produk mereka laris. Persaingan ini menyebabkan pelbagai idea untuk perisa makanan ringan yang muncul sehingga kita sendiri tidak terbayang produk seperti ini akan muncul

Hao Pengyou kimchi chips @ Chips Kimchi Kawan Baik
-chips yang berperisa kubis korea yang diperap dengan cili, tidak sesuai untuk pemakan daging.
Hao Pengyou kimchi chips

Advertisement

Lay’s Cheese Lobster flavor
-Chips berperisa lobster dengan sos keju. Tidak sesuai untuk dijadikan perisa chips. Aku pun geli nak makan.
Lay's Cheese Lobster flavor

Lay’s Hot & Sour Fish Soup
-Sup ikan, pernah makan tak?
Lay's Hot & Sour Fish Soup flavor

Lay’s Numb and Spicy Hot Pot
-Ini serius pedas, chips ini menggunakan serbuk cili sebenar.
Lay's Numb and Spicy Hot Pot flavor

Lay’s Pepsi and chicken
-Ini paling lulzzz perisa pepsi dan ayam. Entah macam mana rasa chips ni
Lay's Pepsi and chicken flavor

Lay’s Stacks braised pork
-Chips berperisa Khinzir!
Lay's Stacks braised pork flavor

Ya! Tu Dou chicken wing and pizza
-Perisa kepak ayam dan pizza, kepak ayam tu rasa ayam la. Pizza tu rasa cheese la kan.
Ya! Tu Dou chicken wing and pizza flavor

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. china tour

    July 4, 2013 at 11:16 am

    As the capital city of China, Beijing is the center of national politics and
    culture, and a hub of Chinese international interaction.
    Alongside Xian, Luoyang, Kaifeng, Nanjing and Hangzhou, Beijing is one of the Six Ancient Cities in China.
    In addition, Beijing was the host city of the 2008 Summer Olympics.

    With a population of about 17 million people, Beijing contains 18 districts and counties, which are
    further subdivided into 273 lower (third)-level administrative units at the township level.
    Situated at the northwest edge of the North China Plain,
    Beijing City is next to Tianjin City, to its southeast.
    The landform of this city basically falls away from northwest to southeast.
    Beijing was also known as Peking by the Western world before 1949.
    It is one of the famed ancient cities in the world.

    With more than two-thousand years of history, Beijing City is a place of military importance.
    It had consistently been the capital of the Liao, Jin,
    Yuan, Ming and Qing dynasties. In the early nineteen-twenties,
    Beijing became the cradle of Chinese new democratic revolution.

    The May Fourth Movement against imperialism and feudalism began here in 1919.
    And in Oct. 1, 1949, Beijing became the capital city of the PRC, which opened
    a new page in this ancient city. Beijing boasts abundant tourist resources; ancient architecture, royal gardens,
    mansions, towers, temples, palaces, and modern structures,
    including the world-class Forbidden City, Temple of Heaven,
    Summer Palace and the Great Wall at Badaling. With such a mature ability in
    receiving tourists, Beijing will be an ideal tour destination to get more of an idea
    of China as a country, and moreover as a cultural gathering place for artists and musicians.
    Airlines connect Beijing with more than 110 cities at home and
    abroad, while the city boasts a fine railroad
    and highway system for local travelers. Urban construction has brought
    new changes to Beijing, resulting in a unique combination of ancient civilization and modern metropolis.

  2. kemensah

    May 1, 2013 at 1:53 pm

    kdg2 bila baca entry dr si ottel ni rasa cam aku ni bodoh pun ada..ke ottel ni yg bodoh sebenarnye…chip berperasa udang sos keju pun geli nak makan,serius???

    • Ottel

      May 1, 2013 at 2:28 pm

      ahh kau yang bangang! aku mana makan udang

    • Anonymous

      May 2, 2013 at 5:57 am

      Nara… please la tukar penulis. Serius Ottel ni tak pandai menulis. Emosi, tak matang.

    • memyselfandi

      May 2, 2013 at 8:58 am

      betul tu. aku dari dulu tak berkenan cara si ottel ni menulis. pepsi and chicken tu memang biasa la mat2 saleh masak.ko je yang pelik

Loading...