Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Chef Wan Tak Kisah Status Bakal Menantu

Umum maklum bahawa anak kepada Datuk Redzuawan Ismail, atau Chef Wan, iaitu Nadzri atau Chef Riz ingin melamar pelakon Ana Dahlia sebagai isterinya, walau bagaimanapun ada yang meragui sama ada Chef Wan akan merestuinya memandangkan status Ana Dahlia yang pernah berkahwin dan bercerai sebelum ini.

Advertisement

Chef Wan bagaimanapun telah menulis di Facebook Kelab Peminatnya yang dia merestui pilihan Chef Riz:

My mother called tadi and asked bila kita nak pi rumah GF my son tu masuk meminang.Mak dengar cerita dia tu pernah kawin janda tak ada anak betul ke.I said ya la Mak she told me sudah.So as far as i am concerned janda ke anak dara ke Si Nadzri tu dah mabuk bercinta and he is 29 and feeel that this girl is her right jodoh then as parent we must be happy for him lah mak.Benda yg halal nak diri kan masjid buat apa kita nak mempertikai kan kisah yg lalu?

I honestly believed as a human being we all went thru diff journey in our life whatever the challenges is.Masyarakat tak bolih pandang serong just because someone was married before and became a Janda.Ada jodoh yg sesuai kawin lah.Sometime if u make that first mistake does not mean u will repeat that again.Some people will learn from the past while others dont.Anak dara pun kita kawin tiada sefahaman after awhile pun dia nak cerai pun dia cerai Mak i told my mother tadi.

Kami setuju dengan kata-kata Chef Wan!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top