December 30th, 2011

Membaca status update antara Chef Wan, Afdlin dan Adlin, Abang Nara cuma berdoa agar mereka bertiga hanya bergaduh menerusi Facebook. Kalau jumpa depan-depan, harap-harap hubungan yang sedia ada tidak rapuh kerana perkara ini. Senang cerita masing-masing ada pendapat sendiri. Semua orang nak tegakkan apa yang mereka rasakan benar. Contohnya macam Chef Wan.

chef wan

Kesimpulannya kalau nak berlawan update status kat Facebook, sampai forever pun tak akan habis. Jumpa face to face la kalau betul-betul tak puas hati. Bukan apa, Abang Nara nampak diorang nie macam budak kecik pulak gaduh-gaduh kat Facebook. Nama baik sendiri perlulah dijaga supaya tak dipandang rendah oleh para peminat. Tak gitu?

Apa pun all the best kepada finalist dan juri final Maharaja Lawak Mega malam ini. Semoga yang terbaik akan menang.


8 responses to “Chef Wan Jawap Luahan Hati Afdlin Shauki, Hanya Jalankan Tugas Secara Jujur”

  1. peminat maharaja lawak mega says:

    bagi saya, chef Wan tak payah nak susah-susah komen lagi sebab memang dah tugas juri untuk memberi komen dan kalau lawak adlin tu, yay…lawak ker? dia lupa masa kat AF dia boleh sukati jer kutuk orang….masa kena kat batang hidung sendiri hahhaha nak tumpang hidung saper? walaupun juri tetap MLM bukan di kalangan pelawak, bagi saya memang patut sebab hanya bukan pelawak yang boleh menilai dengan telus samada ia lawak atau apa…..so Adlin….belajar hormat orang lain dulu yer…….kan dah kena pay cash hehehhehe…

  2. razuiiii says:

    apa y dikatakan oleh chef wan mmg betul..afdlin n adlin ingat lawak sgt ke jenaka yg diaorunk buat..mcm tahi ada la.xlawak lgsung.dh tugas cw jd juri mmg dia kena komen la.adlin tu lawak mcm org bodoh ja.time dia jd juru af dulu bukan main kutuk org xpandai nyani.sekarang baru dia temu buku dgn ruas.perasan bagus je..contohilah osbon maintain jer…benci adlin…go to hell la

  3. chef wan bangang says:

    chef wan BANGANG!

  4. nenekkebayan says:

    pegi mamposlah checf wan… ko yang berlakon filem jd nyah sundal tue eloklah pulak.. Gedik2.. tue tak pengaruh budak.. Cuba ko nyer maskan kaw2 kene kutuk tau plak marah.. anak ko yang checf penipu tue tau plak ko marah.. Wei chef wan ko tue dah nak mampos wat cara nak mampos… bg aku ko masaklah aderlah sedap sgt… air liur jer byk kuar…

  5. huhu says:

    la..umur da sama2 matang xpyh la nk belapis lapis klu nk bg pndapat…bljrlah trima kritikan..gpun mmg dah obvious lawak bodoh..

Loading...