Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Chef Wan Jawap Luahan Hati Afdlin Shauki, Hanya Jalankan Tugas Secara Jujur

Membaca status update antara Chef Wan, Afdlin dan Adlin, Abang Nara cuma berdoa agar mereka bertiga hanya bergaduh menerusi Facebook. Kalau jumpa depan-depan, harap-harap hubungan yang sedia ada tidak rapuh kerana perkara ini. Senang cerita masing-masing ada pendapat sendiri. Semua orang nak tegakkan apa yang mereka rasakan benar. Contohnya macam Chef Wan.

chef wan

Advertisement

Kesimpulannya kalau nak berlawan update status kat Facebook, sampai forever pun tak akan habis. Jumpa face to face la kalau betul-betul tak puas hati. Bukan apa, Abang Nara nampak diorang nie macam budak kecik pulak gaduh-gaduh kat Facebook. Nama baik sendiri perlulah dijaga supaya tak dipandang rendah oleh para peminat. Tak gitu?

Apa pun all the best kepada finalist dan juri final Maharaja Lawak Mega malam ini. Semoga yang terbaik akan menang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. peminat maharaja lawak mega

    January 7, 2012 at 6:49 pm

    bagi saya, chef Wan tak payah nak susah-susah komen lagi sebab memang dah tugas juri untuk memberi komen dan kalau lawak adlin tu, yay…lawak ker? dia lupa masa kat AF dia boleh sukati jer kutuk orang….masa kena kat batang hidung sendiri hahhaha nak tumpang hidung saper? walaupun juri tetap MLM bukan di kalangan pelawak, bagi saya memang patut sebab hanya bukan pelawak yang boleh menilai dengan telus samada ia lawak atau apa…..so Adlin….belajar hormat orang lain dulu yer…….kan dah kena pay cash hehehhehe…

  2. razuiiii

    January 6, 2012 at 10:29 pm

    apa y dikatakan oleh chef wan mmg betul..afdlin n adlin ingat lawak sgt ke jenaka yg diaorunk buat..mcm tahi ada la.xlawak lgsung.dh tugas cw jd juri mmg dia kena komen la.adlin tu lawak mcm org bodoh ja.time dia jd juru af dulu bukan main kutuk org xpandai nyani.sekarang baru dia temu buku dgn ruas.perasan bagus je..contohilah osbon maintain jer…benci adlin…go to hell la

  3. chef wan bangang

    January 5, 2012 at 2:33 pm

    chef wan BANGANG!

  4. nenekkebayan

    January 1, 2012 at 1:48 pm

    pegi mamposlah checf wan… ko yang berlakon filem jd nyah sundal tue eloklah pulak.. Gedik2.. tue tak pengaruh budak.. Cuba ko nyer maskan kaw2 kene kutuk tau plak marah.. anak ko yang checf penipu tue tau plak ko marah.. Wei chef wan ko tue dah nak mampos wat cara nak mampos… bg aku ko masaklah aderlah sedap sgt… air liur jer byk kuar…

    • anakikan

      January 3, 2012 at 9:16 am

      setuju sgt….chef wan tu tk blh dikritik dn macam langau suka sgt nk kritik org…..jenis org yg suka jaga tepi kain org….pls lah stop the nonsense….

    • Anonymous

      January 19, 2012 at 4:38 pm

      kecoh la lu. butoh

  5. huhu

    January 1, 2012 at 1:26 am

    la..umur da sama2 matang xpyh la nk belapis lapis klu nk bg pndapat…bljrlah trima kritikan..gpun mmg dah obvious lawak bodoh..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama