May 29th, 2019

Kes curang nampaknya semakin menjad sejak akhir-akhir ini, terbaru chef selebriti dan hos program TV, Fikree Aznan didakwa bermain kayu tiga bersama seorang wanita berstatus isteri orang.

Pendedahan itu dibuat oleh isterinya sendiri, Sharifah Zuriehan yang sedih dengan kecurangan suaminya itu.

Fikree dan skandalnya itu  ‘kantoi’ tinggal serumah dan memadu asmara di bulan Ramadhan yang mulia.

Menurut Zuriehan, dia telah memanggil pihak Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) untuk menangkap suaminya dan wanita itu tetapi tindakannya gagal kerana wanita itu licik dan berjaya keluar dari rumah melalui pintu belakang.

Zuriehan juga berkata, ini bukan kali pertama Fikree berlaku curang, sebelum ini chef itu pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.

Walaupun pendedahan ini sudah menjadi bualan hangat, Fikree ketika dihubungi pihak media bagaimanapun enggan mengulas lebih lanjut mengenai isu ini kerana ingin menjaga aib mereka suami isteri.  Namun, dia meluahkan rasa teriklan dengan tindakan isterinya itu.

Sumber Berita : Harian Metro

31 responses to “Chef Fikree Didakwa Curang, Kantoi Memadu Asmara Dengan Isteri Orang?”

 1. unknown says:

  Allahu kenapa makin banyak spesis macam ni.. sedihnya.. semoga Allah lindungi & pelihara suami kita

 2. Bob Barli says:

  Bila cuba tutup aib, dia lagi sakan menyondol. Bila kecoh satu Malaysia, nitizen boikot, rasakan la langit tinggi ke rendah. Hang rasa syurga bini hang bawah tapak kaki hang, senang2 hang nk pijak kepala? Pi mampoih la weyy…

 3. Nay says:

  Patutla I cukup tk berkenan tengok dia nie kt tv…rasa nk tutup tv bila nmpak dia..bertobatla bang,dunia ni kejap je…kesian la kt ank bini tu

 4. Derrr says:

  Pengacara pompan tv9 yg maner satu yerrrr nak le tau jugokk

 5. meh says:

  sape pengacara tv9 tu?
  share le sikit ngn we ollssss pls