Written by Bella | December 3rd, 2018

Hadir untuk memberikan sokongan kepada pasukan Harimau Malaya dimana adik iparnya Zaquan Adha turut beraksi pada perlawanan Malaysia menentang Thailand bagi piala AFF Suzuki baru-baru ini, gaya pelakon Rozita Che Wan ke stadium mendapat perhatian ramai.

Biasanya kalau ke stadium pasti ramai yang akan memakai jersi, tetapi Che Ta tetap bergaya sakan lengkap dengan persalinan kuning hitam, kasut boot bertumit tinggi, beg tangan berjenama dan tentu sekali bulu mata palsu yang sememangnya menjadi ‘trademark’ beliau.

Che Ta memang seorang yang berani dalam bergaya tidak kira dimana sahaja beliau berada. Selalunya penampilan beliau sangat unik dan sentiasa menjadi ikon inspirasi fesyen buat wanita-wanita diluar sana.

38 responses to Che Ta Tetap Bergaya Walaupun Ke Stadium, Pakai Kasut Tumit Tinggi Dan Beg Tangan Berjenama

  1. aku tetap aku says:

    sakai.

    31

    1
    • g says:

      biarlah dia. janji masuk maghrib (kat stadium) dia pergi solat…

      15

      1
    • Anonymous says:

      dia tak panaih ka?

      17

      0
      • Mat Ronggeng says:

        Hazab-bedah betul ChebTa ni. Orang pergi tengok bola..takdenya nak hadap handbag, kasut tinggi, bulu Mata pelesu makcik Mata juling ni. . .

        Haaaish. Pergi lah jaga anak teruna ko kat rumah. Kang dia buat video melancap lagi..

        0

        4
    • minah jambu say says:

      keeeeeeeeeelas cik taaaaa….baju ikut tema hehe..

      1

      1
    • minah jambu say says:

      tak panas ke cik ta ? minah jambu macm rimas tengok..

      2

      0
    • Chohkri Yulis. says:

      Ye dok dia minat tengok bola? Tahu ke pasal bola. Ke ikut trend mcm2 artis/pmpuan skang pergi dtang sbb nk ikut org lain n skadar topik bualan org? Haha….samala mcm masa Ph jd kerajaan baru? Abes semua awek2 instafames seksi / makcik2 bawang semua cbuk post komen konon bangga Ph jd kerajaan br. Skang tgk Ph buat pe? Hahahahaahhaha

      6

      8
      • tak faham says:

        ada lagi orang bodoh yg suka ditindas. sila jadi bodoh & ditindas sorang2 kat tepi, bawa family ko je jgn bawak orang laen.

        3

        1
      • Adudu says:

        Kenapa? Kalau tak minat bola takleh pegi tengok bola kt stadium ka? Takde salah pun dia teman laki dia. Support apa laki dia minat.

        1

        0
  2. akak sajat says:

    over makcik ni.

    9

    2
  3. cikgebugebas says:

    penampilan tak kena tempat

    37

    0
  4. Anonymous says:

    siapa mng, aku x layan.

    3

    0
  5. Anonymous says:

    Terpikir jugak rajin sungguh yang sakan bersiap dgn bulu mata palsu bagai. Bila nak solat, semua kena bersihkan, rajinnya lah kan.

    Che Ta tutup muka pun org kenai tu Che Ta. Style. Kasut mahal tinggi gitu pun selesa macam sports shoes.

    13

    0
  6. Anonymous says:

    jom pegi dataran merdeka sabtu ni.

    9

    1
  7. GG says:

    Aku kalau muka secantik Che Ta ni, mmg aku xkn solek tebal, xyah solek terus pun xpe polos je pakai simple n sopan,dh cukup..nmpk natural beauty… syukur nikmat anugerah tuhan… Che Ta mmg cantik jelita…

    29

    0
  8. noname says:

    nenek penyapu ahli sihir ni duduk rumah jelah usia dah senja dah…beringat2 sikit

    2

    3
  9. kicap enaq says:

    pakai tshirt biasa pon berkicap ketiak dibuatnya.. ni kan pkai camni.. hahahaa..
    dia ingat ni stadium wembley agaknya..

    16

    1
  10. Anonymous says:

    pastu beg dia cm nk p shopping…tgk bole je pn…ahaha..tepuk dahi ..

    9

    0
  11. 45 tahun says:

    Hai lah Cik Ta….kau tak de image consultant ke? Sangat tak sesuai bertumit tinggi bagai, terpelecok kang bergolek2 mcm bola jatuh! Tuuuuu bulu palsu tuuuu adoi yai! Macam penyapu bengkok! Tak yah lah cover mata yg tajam & juling air tuuuu….dah macam Mona Fandey….sangat trying too hard!!!! Enjoys, sampoi & santai sudahlah…..mmmmmph

    20

    0
  12. mat ganu says:

    next time pergi stadium elok pkai sneakers je che ta .

    6

    0
  13. Anonymous says:

    Artis hollywood tgk bola relek je pkai sneakers dgn topi….ape ko igt sneakers tu cikai2 ke…ko beli laaa y ade jenama skit..mahal tau…setakat heels tggi tu kat kdai bata bersepah…beli satu percuma satu…hrga pn klu diskaun plg2 rm49 klu x diskaun rm80…bndg dgn sneakers nike mau ratus2….nk berlagak pn x pndai…hahahahha….

    8

    1
  14. Anonymous says:

    che ta ni spesis suka melaram bagi org tengok kat dia…jenis tak kisah apa org kata yg penting aku happy katanya…lagipun zain suka so apa hal dgn kata2 nista org lain…

    tapi org tengok tak berkenan berbulu je mata mcm bulu mata palsu dia ni…

    3

    0
  15. aku anon ke says:

    tgk lisa dan diana Danielle tu sempoi je p stadium. tetap nmpk cantik je

    2

    1
  16. Faraj says:

    Ingat kerajaan dh tukar ok lah rakyat Malaysia..tapi addr lg yg Gila mcm Che Ta ni…tk bertempat penampilan tu..pastu tua bangka plak gelebeh sana sini…mcmaner lh laki dia mengawan , pejam mata kot..

    1

    2
  17. Smartbird says:

    Fashion Victim of the year,

    7

    0
  18. pelik aku says:

    gigih weiiii nk bagi nampak muda!!!!

    3

    0
  19. dalita says:

    cikta ni kalau gi overseas pun penampilan berat…org pakai light2 je kalau travel melainkan winter org pakaila baju sejuk bagai…

    3

    0
  20. Duh says:

    Bior le che ta pakai heels tu. tho out of place. Sikit lagi bila kian tua dah Tak boleh pakai heels lagi kut dah mula sakit lutut Klu pakai heels juga nanti kaki terpele’ot

    2

    0
  21. kak maghia says:

    ni gila namanya

    2

    0
  22. Anonymous says:

    ni jakun tak kena tempat namanya melaram tak tentu pasal tak ikut keadaan suasana tmpt ni bukan diva ni sakai

    3

    0
  23. joy yah says:

    rimas tgk dgn bulu mata cmtu..gigih nk tjk ko icon fashion ke…agak la nk melaram pun…

    2

    0
  24. Get real says:

    Kampung style, this is not classy. Nak bergaya x bertempat. Baru beli kasut kot. Cuba buang makeup and all the fillers, botox tu…aku nak tgk cantik tak ke muka kendur. Skin bleached?

    0

    0

Leave a Comment

Optional