Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Che Ta Tetap Bergaya Walaupun Ke Stadium, Pakai Kasut Tumit Tinggi Dan Beg Tangan Berjenama

Hadir untuk memberikan sokongan kepada pasukan Harimau Malaya dimana adik iparnya Zaquan Adha turut beraksi pada perlawanan Malaysia menentang Thailand bagi piala AFF Suzuki baru-baru ini, gaya pelakon Rozita Che Wan ke stadium mendapat perhatian ramai.

Advertisement

Biasanya kalau ke stadium pasti ramai yang akan memakai jersi, tetapi Che Ta tetap bergaya sakan lengkap dengan persalinan kuning hitam, kasut boot bertumit tinggi, beg tangan berjenama dan tentu sekali bulu mata palsu yang sememangnya menjadi ‘trademark’ beliau.

Che Ta memang seorang yang berani dalam bergaya tidak kira dimana sahaja beliau berada. Selalunya penampilan beliau sangat unik dan sentiasa menjadi ikon inspirasi fesyen buat wanita-wanita diluar sana.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. Get real

    December 5, 2018 at 10:04 am

    Kampung style, this is not classy. Nak bergaya x bertempat. Baru beli kasut kot. Cuba buang makeup and all the fillers, botox tu…aku nak tgk cantik tak ke muka kendur. Skin bleached?

  2. joy yah

    December 4, 2018 at 11:21 am

    rimas tgk dgn bulu mata cmtu..gigih nk tjk ko icon fashion ke…agak la nk melaram pun…

  3. Anonymous

    December 4, 2018 at 11:09 am

    ni jakun tak kena tempat namanya melaram tak tentu pasal tak ikut keadaan suasana tmpt ni bukan diva ni sakai

  4. kak maghia

    December 4, 2018 at 11:02 am

    ni gila namanya

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top