December 3rd, 2018

Hadir untuk memberikan sokongan kepada pasukan Harimau Malaya dimana adik iparnya Zaquan Adha turut beraksi pada perlawanan Malaysia menentang Thailand bagi piala AFF Suzuki baru-baru ini, gaya pelakon Rozita Che Wan ke stadium mendapat perhatian ramai.

Biasanya kalau ke stadium pasti ramai yang akan memakai jersi, tetapi Che Ta tetap bergaya sakan lengkap dengan persalinan kuning hitam, kasut boot bertumit tinggi, beg tangan berjenama dan tentu sekali bulu mata palsu yang sememangnya menjadi ‘trademark’ beliau.

Che Ta memang seorang yang berani dalam bergaya tidak kira dimana sahaja beliau berada. Selalunya penampilan beliau sangat unik dan sentiasa menjadi ikon inspirasi fesyen buat wanita-wanita diluar sana.


39 responses to “Che Ta Tetap Bergaya Walaupun Ke Stadium, Pakai Kasut Tumit Tinggi Dan Beg Tangan Berjenama”

  1. Get real says:

    Kampung style, this is not classy. Nak bergaya x bertempat. Baru beli kasut kot. Cuba buang makeup and all the fillers, botox tu…aku nak tgk cantik tak ke muka kendur. Skin bleached?

  2. joy yah says:

    rimas tgk dgn bulu mata cmtu..gigih nk tjk ko icon fashion ke…agak la nk melaram pun…

  3. Anonymous says:

    ni jakun tak kena tempat namanya melaram tak tentu pasal tak ikut keadaan suasana tmpt ni bukan diva ni sakai

  4. kak maghia says:

    ni gila namanya

Loading...