Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Che Ta Tegur Wanita Selekeh Selepas Kahwin, Harus Sentiasa Jaga Penampilan

Bab fesyen dan bergaya, pastinya pelakon Rozita Che Wan ataupun Che Ta yang paling menyerlah, anggun dan eksklusif. Macam anak dara berjiwa muda.

Menerusi akaun Instagramnya, Che Ta sempat berpesan kepada wanita di luar sana untuk terus menjaga penampilan mereka walaupun sudah berkahwin dan mempunyai anak. Jangan jadikan ia alasan untuk kelihatan selekeh.

Advertisement

Meskipun sibuk menguruskan rumah tangga, tidak salah untuk wanita yang sudah berkahwin bergaya cantik.

Rata-rata netizen setuju dengan nasihat Che Ta itu sehingga turut terinspirasi. Tips ringkas ini sebenarnya penting dalam menjaga keharmonian rumah tangga. Buat si suami pula, bagilah isteri masa dan ruang untuk pergi spa dan ‘belanja’ sedikit untuk penjagaan diri mereka. Betul tak? Heh..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. Pikio pikio

    February 15, 2019 at 5:48 pm

    Memang pompuan kna ‘maintain’ lepas kawin. Jangan biar muka yg dulu kiut miut.. Lepas kawin muka bulat besar pnggan tambah. kna jaga dressing jugak. Jgn duk pakai kaftan koyak ketiak saja kt rumah. Pakai bra yg sesuai. Bukan bra yg getahnya dah kendur yg bila dipakai chest fruit nari dondang sayang pointing your navel! Bumper tu excercise la. Jgn biar gemuk membuak …. bila berjalan boleh trigger gempa buni 5 skala richter ,

  2. Anonymous

    February 15, 2019 at 12:25 pm

    Ladies, boleh tak bersiap-siap untuk diri sendiri? Tak perlu la nak buat untuk orang lain / suami. Saya setuju dengan statement che ta untuk berhias-hias. Saya kadang-kadang kesian tengok kawan-kawan saya, sebelum kahwin bukan main zasss lagi. lepas kahwin kurang ikit, bila dah ada anak, lansung tak terurus. Sebab tu saya cakap, jadikan amalan berhias-hias untuk diri sendiri demi kebaikan diri sendiri. Jadilah wanita yang bijak.

    Spread love!

    • lulu

      February 15, 2019 at 1:21 pm

      Agree. tak susah pon actually & tak perlu brg mahal2 pon. janji kemas :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top