June 11th, 2018

Sehingga hari ini masih ramai belum dapat melupakan kisah kemelut rumah tagga Intan Liana Saleh, biarpun beliau bukanlah seorang artis yang terkenal, apa yang terjadi kepada Intan mendapat perhatian  dan simpati ramai termasuklah para selebriti, antarnya ialah Rozita Che Wan.

Terbaru, Che Ta memuat naik foto beliau bersama Intan di akaun Instagramnya berserta dengan kapsyen yang agak padu serta pedas buat perampas di luar sana. Memang geram habis nampaknya Che Ta.

Bagaimanapun, Che Ta menjelaskan kapsyen yang ditulis tidak ditujukan kepada mana-mana pihak tertentu.

Rata-rata netizen bersetuju dengan menyokong kata-kata Che Ta, pada masa yang sama mereka turut memuji betapa cantiknya wajah Intan sekarang serta mendoakan kebahagiaannya.

Memang win habis kapsyen Che Ta. Jangan cuba-cuba nak caras hak beliau, nanti makan tumit tinggi dan tapak kaki la jawabnya.


34 responses to “Che Ta ‘Sound’ Perampas Suami Orang, Sokong Intan Liana”

  1. melati says:

    Kan dh termaktub , Perampas suami org ni lahir dr air mani Khinzir..!!! sebab tu bila Radio pasang lagu Raya Siti terus hilang seri & Mood nk balik Raya…Radio2 tolong lah jgn Pasang lagu Raya Siti dh rasa Macam Raya Deepavali plak bila Lagu Raya Siti berkumandang..!!

  2. Dafuq says:

    monyet ni dah kenapa,benda dah cool down dah,beruk ni duk terhegeh-hegeh plak tiba2..

    • Anonymous says:

      Tak ade cool nya cuba tengok ig #izreenazmida mesti ikut apa yg intan post tengok.gambar tun m…. lepas tu sindir2 intan… kalau di tengok izreen lebih minta simpati netizen dan penrrbit drama dari intan dia nak job… lakinya yg dayus dan lemah tu pun ada bagi tau teruk bininya … walau pun ramai penyokong nya boikot tetap diteruskan mcm hanez ya ude dayus …
      Hadap lah bini cantikmu yg banyak duit tu… tak nak tengok apa juga rancangan yg ada bini mu

  3. aih says:

    jgn takbur.. pikir la cam mana nak jaga laki awak tu.. masih terlalu awal..

    perbezaan umur dah la tinggi…. lelaki, kan.. bila lubang x ketat, mula la. awak pun nanti bakal ceceh menopause x lama je lagi… masa tu, husbang perlukan yang fresh lagi sebab masih muda tuk bagi makan ‘barang’ dia..

    so saya rasa, simpan je statement awak tu dulu…

    • Anonymous says:

      bila married just for sexual desire…pathetic.

    • Anonymous says:

      if u belum berkahwin, mungkin x paham… kalau dah berkahwin, ada mentality macam ni.. jgn marah kalau husband cari lain… cuba try kat lelaki umur 30 cam che ta di atas… dah menopause… umur masih muda… macam mana nak layan nafsu dia…. ?

    • Anonymous says:

      The power of love….or else u just only the sex machin. Macm mana org tua2 till now boleh kekal? I dont think they still doing all these sex stuff. Better not to plan much sbb jodoh Allah yang tentukan and as long as u do ur part in marriage then in sha Allah nothing to b worried. Btw, alhamdulillah im married for almost 12 years now. Peace not to hate

  4. mak enon says:

    adik dia yang mana satu?

Loading...