Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Che Ta ‘Sound’ Perampas Suami Orang, Sokong Intan Liana

Sehingga hari ini masih ramai belum dapat melupakan kisah kemelut rumah tagga Intan Liana Saleh, biarpun beliau bukanlah seorang artis yang terkenal, apa yang terjadi kepada Intan mendapat perhatian  dan simpati ramai termasuklah para selebriti, antarnya ialah Rozita Che Wan.

Terbaru, Che Ta memuat naik foto beliau bersama Intan di akaun Instagramnya berserta dengan kapsyen yang agak padu serta pedas buat perampas di luar sana. Memang geram habis nampaknya Che Ta.

Advertisement

Bagaimanapun, Che Ta menjelaskan kapsyen yang ditulis tidak ditujukan kepada mana-mana pihak tertentu.

Rata-rata netizen bersetuju dengan menyokong kata-kata Che Ta, pada masa yang sama mereka turut memuji betapa cantiknya wajah Intan sekarang serta mendoakan kebahagiaannya.

Memang win habis kapsyen Che Ta. Jangan cuba-cuba nak caras hak beliau, nanti makan tumit tinggi dan tapak kaki la jawabnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. melati

    June 12, 2018 at 11:20 am

    Kan dh termaktub , Perampas suami org ni lahir dr air mani Khinzir..!!! sebab tu bila Radio pasang lagu Raya Siti terus hilang seri & Mood nk balik Raya…Radio2 tolong lah jgn Pasang lagu Raya Siti dh rasa Macam Raya Deepavali plak bila Lagu Raya Siti berkumandang..!!

  2. Dafuq

    June 11, 2018 at 7:11 pm

    monyet ni dah kenapa,benda dah cool down dah,beruk ni duk terhegeh-hegeh plak tiba2..

    • Anonymous

      June 11, 2018 at 8:19 pm

      Tak ade cool nya cuba tengok ig #izreenazmida mesti ikut apa yg intan post tengok.gambar tun m…. lepas tu sindir2 intan… kalau di tengok izreen lebih minta simpati netizen dan penrrbit drama dari intan dia nak job… lakinya yg dayus dan lemah tu pun ada bagi tau teruk bininya … walau pun ramai penyokong nya boikot tetap diteruskan mcm hanez ya ude dayus …
      Hadap lah bini cantikmu yg banyak duit tu… tak nak tengok apa juga rancangan yg ada bini mu

  3. aih

    June 11, 2018 at 3:14 pm

    jgn takbur.. pikir la cam mana nak jaga laki awak tu.. masih terlalu awal..

    perbezaan umur dah la tinggi…. lelaki, kan.. bila lubang x ketat, mula la. awak pun nanti bakal ceceh menopause x lama je lagi… masa tu, husbang perlukan yang fresh lagi sebab masih muda tuk bagi makan ‘barang’ dia..

    so saya rasa, simpan je statement awak tu dulu…

    • Anonymous

      June 11, 2018 at 4:53 pm

      bila married just for sexual desire…pathetic.

    • Anonymous

      June 11, 2018 at 9:13 pm

      if u belum berkahwin, mungkin x paham… kalau dah berkahwin, ada mentality macam ni.. jgn marah kalau husband cari lain… cuba try kat lelaki umur 30 cam che ta di atas… dah menopause… umur masih muda… macam mana nak layan nafsu dia…. ?

    • Anonymous

      June 12, 2018 at 10:37 am

      The power of love….or else u just only the sex machin. Macm mana org tua2 till now boleh kekal? I dont think they still doing all these sex stuff. Better not to plan much sbb jodoh Allah yang tentukan and as long as u do ur part in marriage then in sha Allah nothing to b worried. Btw, alhamdulillah im married for almost 12 years now. Peace not to hate

  4. mak enon

    June 11, 2018 at 1:03 pm

    adik dia yang mana satu?

    • aa

      June 11, 2018 at 2:56 pm

      jcw yang cantik tu…. iras che ta. tapi i rasa adik dia lagi cantik… sorry che ta….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top