Written by Bella | June 11th, 2018

Sehingga hari ini masih ramai belum dapat melupakan kisah kemelut rumah tagga Intan Liana Saleh, biarpun beliau bukanlah seorang artis yang terkenal, apa yang terjadi kepada Intan mendapat perhatian  dan simpati ramai termasuklah para selebriti, antarnya ialah Rozita Che Wan.

Terbaru, Che Ta memuat naik foto beliau bersama Intan di akaun Instagramnya berserta dengan kapsyen yang agak padu serta pedas buat perampas di luar sana. Memang geram habis nampaknya Che Ta.

Bagaimanapun, Che Ta menjelaskan kapsyen yang ditulis tidak ditujukan kepada mana-mana pihak tertentu.

Rata-rata netizen bersetuju dengan menyokong kata-kata Che Ta, pada masa yang sama mereka turut memuji betapa cantiknya wajah Intan sekarang serta mendoakan kebahagiaannya.

Memang win habis kapsyen Che Ta. Jangan cuba-cuba nak caras hak beliau, nanti makan tumit tinggi dan tapak kaki la jawabnya.

34 responses to Che Ta ‘Sound’ Perampas Suami Orang, Sokong Intan Liana

  1. ALAA CIK TA X YAH NK CKP LBEH2 LA…T ORG KEBAS LAKI ANG…BRU ANG TAU….

    4

    13
  2. J says:

    thanks nara iklan dah hilang

    15

    0
  3. benci jering says:

    pernah terbaca 1 artikel masa amar bahrain nk kawen dlu..si jering gatal dgn bangga terus terang kata “saya xda doa utk mereka”…baru ex bf tu dh ckp mcm tu,tp dia tergamak buat yg lebih teruk kt wanita lain,pastu bangga pulak tayang acah2 bahagia…of cos la bahagia sbb rasa diri menang dpt rampas hak orang..memang B**I yg xda hati perut betul si jering gatal

    25

    0
    • jeringfake says:

      tu la. ingat lagi waktu Amar nak kawin haritu. beria2 mulut jering tu. ingat kan Amar tu yg buat jahat dekat dia. La ni nampak sangat dah dia punya busuk jering tu. ew. acah2 bahagia dkt IG. laki kau tu ade anak2 lain tau. Jangan lupa ingat kan tanggungjawab kude dekat anak2 Intan ye.

      12

      1
    • boikot izreen says:

      kannnn pastu nak suruh netizen doakan yg baik2 utk dia….konon netizen x tau cite sebenar… ckp tu still nk bg hint yg intan tu teruk sgt…die la bidadari dr syorga yg keluar selamatkan ude…phuiiiii

      12

      1
  4. Anonymous says:

    perampas ni jgn kasi muka… menjadi2 kes cerai laki kene rampas… lagi jenis budak2 nk up cari laki org jer… nmpk ade rumah ade kete beliak mata… stabil katenyer… kecik2 tak mampus dah besar jd pemalas.. susah senang laki tu ade harta hasil kerjasama dgn bini dia… dtg2 kaut nk senang…

    27

    0
  5. zzzz says:

    Aku mmg sokong wanita yg bela wanita mcm Che Ta ni…
    Wanita yg tak sokong tuu mmg sure specis “sondol laki orang”…

    16

    0
    • aa says:

      tapi adik che ta yang jcw tu bini no. 2. kiranya kalau kongsi tak apa tapi rampas sampai bercerai tak boleh ke macam mana?

      7

      2
      • bukan fan rcw says:

        bukan nak back up kah apa tapi tu lah, yang rampas tu adik dia, bukan che ta yang rampas laki orang. sebab balik balik jugak baca asyik asyik adik dia jugak di ungkit sebab rampas laki orang. kesianlah kat che ta. bukan dosa dia kot adik dia pi rampas laki orang

        17

        0
        • Anonymous says:

          Betoi..adik che ta xde men smunyik2 + rapat ngan madu dia.. Kes jering jauh gile la weh

          4

          1
      • mak c kina says:

        adk dia isteri no 2…suami dia xcerai pun…so xde mslh kan kt situ..yg che ta cite ni psl ko dah rampas laki org,tp lepas tu ko buat perangai sampai laki ko cerai kan isteri pertama..

        16

        0
        • kona says:

          betul.. rampas ni maksudnya mcm si jering tu.. ko amik hak org pastu ko suruh laki tu ceraikan bini pertama dia.. mcm hanez suraya gak..berdosa..

          kalau adik che ta ni jd isteri kedua ngan elok.. mcm adira tu.. takde nak bercerai berai.. tak berdosa pun, malah bertambah pahala..

          10

          0
      • stuuu says:

        apa kaitan adik dia dgn dia?
        ko rasa adik che ta tu umur 10thn ke che ta blh control?
        fikir lebih sikit

        5

        0
  6. Anonymous says:

    si intan makin murah rezeki sekarang n bz kesane kemari, sementara jering n kude terperap dlm umah kot sambil layan IG pikir caption ape utk tunjuk bahagia ekekekekeke

    37

    0
  7. Che Ta Propa says:

    Woi Che ta! Adik kau tu perampas taknak cakap pulak!! Dah TERBUKTI adik kau ambil suami orang yang masih berbini lagi!! Bukan perampas ke Che Ta????? Bila bercakap tengok keturunan dulu. Main sembur orang tapi adik sendiri PERAMPAS!!

    4

    22
  8. Kokdiang says:

    Woi Che Ta tak payah nak rasa laki kau hak milik kau sorang! Allah tu ada! Jangan nak mendongak ke langit sangat. Adik kau sendiri PERAMPAS! Rampas suami orang yang masih ada bini! Tak payah la konon kau nak bela nasib wanita. Baik kau pesan kat adik kau dulu sebelum kau nak perli orang di ig kau yang penuh dengan pencuci kemaluan kau!

    2

    13
    • Anonymous says:

      oooiii bahasa ko ni kesat sgt… bulan puasa ni agak2 lah nk membawang tak takut ker kifarah nnti… adik dia tu bini no2 pun takder lah smpi soh cerai bini 1st…. rampas2 pun masih sama2 berlaki hidup harmoni… laki elok jer jaga semua tak tendang sape2 pun… kes Liana ni kene rampas smpi cerai.. nafkah anak ex-laki diam jer tak peduli..

      5

      0
    • Anonymous says:

      Dlm majlah anak2 tiri dan madu ok je bergambar

      4

      0
  9. Anonymous says:

    Alhamdulillah masih dpt tepis laki org jd laki sendiri. Biarlah umur dah terlajak drpd kecewakan hati kaum sendiri.

    12

    0
  10. Anonymous says:

    Biarlah di rampas…. si ude wahid tu…. bini dia pun x de job mcm exwife dia juga…cuma ada lubang bekas org…. tu yg ude gilakan sebab ada gigi kerangnya… anak pun hanya satu je… anak dia 2 banyak belanja … umur masih susah dijaga…. boleh lah untuk bergambar supaya penyokongnya cakap bapa yg baik…. padahal anak rindu pun ckp intan yg minta simpati..
    Kalau saya keluar kenyataan mcm tu… saya x benarkan pegang anak saya … dia kan ada anak baru #adrianumar tu lah marah satu dunia tahu anak x blh rindu dia kan #udewahid

    5

    0
  11. mak enon says:

    adik dia yang mana satu?

    0

    0
  12. aih says:

    jgn takbur.. pikir la cam mana nak jaga laki awak tu.. masih terlalu awal..

    perbezaan umur dah la tinggi…. lelaki, kan.. bila lubang x ketat, mula la. awak pun nanti bakal ceceh menopause x lama je lagi… masa tu, husbang perlukan yang fresh lagi sebab masih muda tuk bagi makan ‘barang’ dia..

    so saya rasa, simpan je statement awak tu dulu…

    2

    9
    • Anonymous says:

      bila married just for sexual desire…pathetic.

      5

      0
      • Anonymous says:

        if u belum berkahwin, mungkin x paham… kalau dah berkahwin, ada mentality macam ni.. jgn marah kalau husband cari lain… cuba try kat lelaki umur 30 cam che ta di atas… dah menopause… umur masih muda… macam mana nak layan nafsu dia…. ?

        1

        0
        • Anonymous says:

          The power of love….or else u just only the sex machin. Macm mana org tua2 till now boleh kekal? I dont think they still doing all these sex stuff. Better not to plan much sbb jodoh Allah yang tentukan and as long as u do ur part in marriage then in sha Allah nothing to b worried. Btw, alhamdulillah im married for almost 12 years now. Peace not to hate

          4

          0
  13. Dafuq says:

    monyet ni dah kenapa,benda dah cool down dah,beruk ni duk terhegeh-hegeh plak tiba2..

    1

    2
    • Anonymous says:

      Tak ade cool nya cuba tengok ig #izreenazmida mesti ikut apa yg intan post tengok.gambar tun m…. lepas tu sindir2 intan… kalau di tengok izreen lebih minta simpati netizen dan penrrbit drama dari intan dia nak job… lakinya yg dayus dan lemah tu pun ada bagi tau teruk bininya … walau pun ramai penyokong nya boikot tetap diteruskan mcm hanez ya ude dayus …
      Hadap lah bini cantikmu yg banyak duit tu… tak nak tengok apa juga rancangan yg ada bini mu

      1

      0
  14. melati says:

    Kan dh termaktub , Perampas suami org ni lahir dr air mani Khinzir..!!! sebab tu bila Radio pasang lagu Raya Siti terus hilang seri & Mood nk balik Raya…Radio2 tolong lah jgn Pasang lagu Raya Siti dh rasa Macam Raya Deepavali plak bila Lagu Raya Siti berkumandang..!!

    3

    0

Leave a Comment

Optional