Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Che Ta Bengang Pereka Fesyen Hetty Sarlene Ciplak Rekaan Baju?

Busana cantik berwarna biru hasil pereka fesyen  Chintafifi Boutique yang digayakan oleh penyanyi Hetty Sarlene pada konsert GV5 minggu lalu menarik perhatian ramai. Bagaimanapun, ia menimbukan kontroversi apabila Che Ta mendakwa ia adalah idea hasil ciplak.

Advertisement

Baju Hetty kelihatan cukup sama dengan rekaan Rizman Ruzaini yang turut dipakai oleh Che Ta pada bulan Julai lalu.

Menambahkan rasa bengang Che Ta apabila Fifi mengatakan idea tersebut terhasil daripada inspirasi kemegahan dan kecantikan daripada burung merak.

Kalau bab fesyen ni memang Che Ta lantang bersuara apatah lagi kalau ada orang lain meniru pula gaya beliau sebelum ini. Apa-apa pun, tidak mustahil ia cuma satu kebetulan sahaja kan? Apa pendapat korang?

Sumber Berita : Forum CARI

Kredit Foto : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. hhoney

    November 8, 2018 at 11:47 am

    alaa.. dia guna bag tiruan (gred AAA and below) tak pe?? Kena halau dari butik pun pernah.. lagi mau buat bising

  2. boring

    November 8, 2018 at 9:35 am

    che ta ni semua jadi masaalah.pasal baju pun jadi masaalah.sedar lah che ta ooiii, ko tu dah tua.tak baik selalu cari gaduh dengan artis lain..

  3. calonjenazah

    November 8, 2018 at 9:28 am

    aduii itu pun nak kisah, masuk kubur nanti semua pakaian kita seragam der. kain putih 7 hasta.

  4. Anonymous

    November 7, 2018 at 10:34 pm

    pasal baju pun nak sakit hati.. ape daaa…

  5. fishball

    November 7, 2018 at 7:45 pm

    yek eleh. setakat baju je pon. masuk kubur takde soalan pun baju siapa ori baju siapa crispy. DEY PODAH

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top