Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cetus Fenomena, Lagu Di Matamu Nyanyian Sufian Suhaimi Diiktiraf Dalam Malaysia Book Of Records

Nampaknya tahun 2019 merupakan tahun yang cukup baik buat Sufian Suhaimi terutama sekali dalam kariernya.

Advertisement

Terbaru, lagu sedih yang menjadi sinonim buat rakyat Malaysia iaitu Di Matamu tersenarai dalam Malaysia Book Of Records dengan meraih lebih 56,485  juta tontonan di YouTube sejak dimuat naik pada 22 Mac 2018. Ia mencipta sejarah tersendiri dengan memecah rekod tontonan tertinggi muzik video di Youtube bagi lagu artis Malaysia.

Lagu Di Matamu menjadi fenomena kerana ia dilancarkan pada tarikh dimana Sufian dan bekas tunangnya, Elfira Loy sepatutnya bernikah. Ramai yang mengatakan lagu tersebut menceritakan situasi disebalik kisah putus tunang mereka.

Sumber Berita : Kopi Planet

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Kakek

    April 23, 2019 at 12:43 pm

    56,485 juta kali tontonan?
    56 billion kali? Lagi hebat dari Despacito nih…. mcm tak betul je hahaha…. biar betul Nara…
    56.485 juta kot…

  2. Anonymous

    April 23, 2019 at 12:16 pm

    Popular atas meraih simpati orang lain. Video klip lagu baru kau pun nk tunjuk naik helikopter. Motif sgt kau ni kan. Kau dgn elfira lebih kurang je. Dia gila duit, and kau gila publisiti.

    • Yayayya

      April 23, 2019 at 12:29 pm

      Ok what. Org patah hati bunuh diri. Dia pataj hati dapat publisiti, duit dr youtube, spotify dll, dapat 2 anugerah..

    • unknown

      April 23, 2019 at 12:46 pm

      x salah.. his showtime

  3. Kiah Desperate

    April 23, 2019 at 11:43 am

    Sepoyo-poyo dia pon ada jugak lah M’sian record…
    Yg sana tu nak buat rekod jugak bersanding 7 – 8 kali..
    mana lah tau boleh masuk Buku Rekod Msia…
    bersanding paling banyak….

    • Yakyot

      April 23, 2019 at 9:01 pm

      Masih lagi nak kaitkan dengan isteri orang.Dia tak kacau pun idola awak tu.
      Riuh sangatlah macam menang lagu terbaik hahaha.
      Orang yang menang AJL 2 tahun bturut-turut patut dapat anugerah ni.

  4. kakikucinghitam

    April 23, 2019 at 11:41 am

    ade ek award camni.. tahniah tahniah

    • Lol

      April 23, 2019 at 12:27 pm

      Kau buat benda bodoh mcm mana pun. Kalau manusia lain kat malaysia x boleh buat, kau boleh menang award ni jugak.

  5. kelantit

    April 23, 2019 at 11:37 am

    ew

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama