Written by AbangNara | May 25th, 2014

Masihkah anda ingat dengan kontroversi yang pernah melanda Aaron Aziz dan Zed Zaidi satu ketika dahulu? Ketika itu Aaron Aziz memenangi Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH2011 dan Zed Zaidi telah meluahkan rasa tidak puas hatinya menerusi laman Twitter. Sebentar tadi, Aaron Aziz sekali lagi merangkul anugerah yang sama dan membuatkan orang ramai ternanti-nanti reaksi Zed Zaidi.

zed zaidi

Nampak gayanya Zed Zaidi tidak menghampakan penantian orang ramai dengan memberikan reaksi yang seolah-olah menggambarkan kekecewaan dirinya atas kemenangan Aaron Aziz. Tulis Zed Zaidi menerusi akaun Twitternya:-

zed zaidi

Walaupun tidak menyebut sebarang nama, rasanya ramai boleh menjangkakan apakah yang dimaksudkan oleh “cerita lama” itu. Secara jujur, Abang Nara tak faham apa yang Zed Zaidi tak puas hati sangat dengan Aaron Aziz. Walaupun berasal dari Singapura, Aaron Aziz berlakon di Malaysia dan mencari rezeki dengan bersungguh-sungguh. Kemenangan Aaron membuktikan rakyat Malaysia juga mengakui bakat, kerajinan dan usaha keras yang ditunjukkan olehnya. Tak gitu? Apa pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Cerita Lama Berulang Kembali – Zed Zaidi

  1. diva says:

    dah timbul dah. baru sebut.. podaa zed zaidi.. awak tak pernah menang tu pasal asyik takkk puas hatiiiiiiiiii jeeerr

    0

    0
  2. hijau says:

    zed zaidi jeles tu jer..haha..die belakon, mengacara ade gak hasilnya..kau?

    0

    0
  3. Olga says:

    cerita ape?
    cerita Zed Zaidi x pernah tercalon ABP?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Aku xla minat aaron pun.aku prefer sam..tp aku musykil 1 mende..si zed zedi ni still relevan ke ngn bidang seni mesia ni???

    0

    0
  5. aKu says:

    bising la dia ni..berlakon pun suam2 kuku..aritu isu warganegara..kali ni nk isu ape lg..besa la nk tumpang popularitiri aaron aziz..

    0

    0
  6. peminat aaron says:

    Betul cakap abang nara…sebagai org islam..tak perlu la nak pertikai kan rezeki..yg telah ditentu kan Allah..wahai zed zaidi..jgn tunjukkan sgt hasad dengki kamu tu…buruk benau…

    0

    0
  7. tijah says:

    apa lagi kau ni zed zaidi ? dengki tak habis2.

    0

    0
  8. hannez surayak says:

    suka hati la..sapa ko nak larang org nak undi sapa pun..ko x undi dok diam….sapa saja boleh menang asal kerja ngan produk m’sia skalipun artis dari nigeria

    0

    0
  9. Linda says:

    Sudah, sudah la tu, Zed Zaidi. Da rezeki dari Allah untuk dia dan keluarga dia. Anyway, tahniah Aaron Aziz dan semua pemenang yang lain! :)

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Aaron kan dah dapat PR Malaysia. Dah jadi penduduk tetap Malaysia. Dia bekerja di sini dan berhak untuk menang jika dia paling popular.

    0

    0
  11. shahz says:

    adoii x abis2 lagi ke nak bangkitkan isu kerakyatan ni?? terima je la hakikat rezeki berpihak kat aaron aziz. ape yg nak dipertikaikan sgt aku pun x faham la.

    0

    0
  12. Tak malunya Zila Bakarin & Nabila Huda…kenapa lagu tu nooo…..

    0

    0
  13. mawarjingga81 says:

    Naik meluat plak ngan Zed Zaidi nie, x habis2… pas satu satu.. klu awak tu berlakon bagus, semua org vote awak! Ini berlagak je lebih, berlakon hentah apa2..bila org lain ‘naik’ awak nak melenting x tentu pasal.. sok2 ntah la apa awak buat ek!
    Xyah la deny dgn kebolehan Aaron Aziz tu.. mmg dia layak pun! Drpd awak nan hadoooooo tu!! Boooooooooooo……

    0

    0
  14. mak jemah says:

    Congrats aaron aziz.. zed zaidi diam je la, ko x layak nak komen apa2 . Aaron menang coz dia memang popular n berbakat.

    0

    0
  15. Kaka says:

    Hati busuk…hasad dengki. Dunia oh dunia.

    0

    0
  16. ulala says:

    nak tengok baju nabila huda bang nara oiiii

    0

    0
  17. Che Senah says:

    tak kiralah Aaron Aziz rakyat apa pun?? Aaron tu Islam dan raih kejayaan daripada titik peluh dan usaha serta kerajinan dia sendiri, bukannya dengan cara merompak, mencuri, memfitnah. hasad dengki, menindas atau berbuat jahat pun..

    No wonder SENIMAN pecat mamat nih, mmg teruk bebenor perangainya. Jenis tak suka tengok kejayaan sesama Melayu yang beragama Islam..

    0

    0
  18. Ahmad Faiz says:

    Tak kisah Aaron menang tapi agak ralat sebab dia asyik bercakap English. Sama juga dengan Miss Nina. Malu pada model berbangsa Cina yang bercakap bahasa Melayu sepenuhnya.

    Menyedihkan lagi bila lagu penamat majlis lagu English. Sepatutnya, kalau nak ikut tema sangat, lagu Zainal tu pun dah cukup hebat. Malu sangat ke nak nyanyi lagu Melayu?

    Tapi, ABP kali ini sangat2 membosankan…betul

    0

    0
  19. kuih tart says:

    Aaron Aziz yg menang tapi Keith Foo yg trending…aku tertunggu gak bila AA nak trending…tak trending2, kenapa Keith Foo pulak yg trending ? sape yg menang sebenarnya ni ?

    0

    0
    • oppss says:

      tak payah nak heran sgt la keithfoo trending tuh. bukannya berhari2. skjp jer pon. si AaronAziz tuh dah byk kali trending. Time birthday pun boleh trending. by the way, congrats la ye AA. yg penting zizan x menang. hahaha.

      0

      0
      • ANYVN says:

        TK yah kutuk zizan lh cik puan. dah tk de rezki zizan m menang… yg penting dia tercalon .walaupon tk menang,

        0

        0
      • linda says:

        tk pelh zizan . tk menang. tk de rezki. . sekurg kurgnya dia tercalon, pon dh kira okey. tau. dari ko . tu nk kutuk je.

        yg penting fans tetap sokong dia. ,

        0

        0
    • Shipuden says:

      rasanya keith foo trending sebab dia ckp tamil masa jd presenter.
      aku rasa girls lah yg gatal sgt trendingkan keith foo tu..

      0

      0
  20. hais says:

    Ni lah salah satu nye melayu jatuh melayu.

    0

    0
  21. […] Cerita Lama Berulang Kembali – Zed Zaidi (33) […]

    0

    0
  22. horro says:

    so kalau Yuna menang award kt US, zed zaidi nak cakap apa ye?

    susah betul orang jumud ni. dalam UMNO, mamak pun diterima, apatah lagi ABP.

    0

    0
  23. reen says:

    to abpbh, next candidate … Keith Foo

    0

    0
  24. […] Cerita Lama Berulang Kembali – Zed Zaidi (36) […]

    0

    0
  25. […] Cerita Lama Berulang Kembali – Zed Zaidi (36) […]

    0

    0
  26. m nasir says:

    M.Nasir says…Aku nak tengok..berani x zz ni kata macam ni kat aku kalau aku menang mana2 anugerah

    1

    0
  27. nur aida says:

    Apa sumbangan Zek Zaidi dalam industri perfiliman. Last cerita yang muncul muka dia SEMBILU kalau x salah.

    Dia xder kriteria jadi pengerusi. Better appoint org mcm Dato Yusof Haslam. Berpengalaman luas dalam bidang seni. boleh curahkan idea yang bernas. ni tidak, kerjanya menghantam, menghentam dan menghentam. mcm manalah orang melayu nk maju, melayu hentam melayu. Aaron aziz bukan orang thailand ka, myanmar ka yang nak di bash mcm tu sekali.
    Septutnya bersyukur, aaron aziz berlakon kt malaysia, naikkan nama malaysia di singapura, peluang untuk krew2 cari rezeki untuk anak bini. hurmm..

    1

    0
  28. markonah says:

    Aaron menang sbb die gigih berlakon. Improve segala lakonan dir. Yang kau ni jed jedi tengoklah balik lakonan bodoh kau dlm sembilu. KAyu kayan. Muntah hijau 44hari.

    0

    0
  29. aze says:

    Saya dapat sijil Anugerah Pengiktirafan dari Kerajaan Singapore (MOM|) untuk kesunggguhan saya bekerja di sana. Saya rakyat Malaysia yang bekerja di sana. So its shouldnt be an issue, Zed Zaidi?

    0

    0
  30. pocoyo says:

    sepatutnya artist malaysia belajar drpd aaron.di sebalik bakat & rupa yang ada, keperibadian & personaliti nya juga tip top.jaga disiplin, jaga nama maruah, jaga cara berpakaian, jaga batas..dia tahu dia artis, tunjuk icon yang baik..professional!artis malaysia sibuk gaduh sana sini, tayang sana sini, cerai berai sana sini, saman sana sini, rampas laki orang sana sini, publisiti murahan sana sini, mendengki sana sini..ahaii..

    0

    0
    • zaihas says:

      si isteri jeles suami berlakon mesra dgn wanita jelita lh..tak pro dlm lakonan lh..mcm mn peminat nk respek?..Aaron dan isteri sgt optimis dan profesional dlm kerjaya ..itu psl lh peminat suka..

      0

      0
  31. MISS JUDGING says:

    DIA NI SEBENARNYA JELES SEBAB TAK PERNAH MENANG ANUGERAH. SEBAB TU DIA BOIKOT ABG AARON YANG ASALNYA DARI SINGAPURA. ALA, BIASALAH ORANG YANG SERING DALAM KEGELAPAN AKAN ANGGAP SEMUA TAK BAGUS. DIA JE YANG BAGUS. PODAHH! JADI PENGERUSI SENIMAN PUN TUNGGANG LANGGANG SENIMAN NAK BOIKOT ARTIS YANG BERSUNGGUH-SUNGGUH NAK BERSENI. ENTAH PAPE LA KAU NI! NYESAL PERNAH MINAT KAU DULU. MACAM ORANG TAK SEKOLAH. ORANG KUALA PUN LAGI BIJAK DARI KAU NI.

    0

    0
  32. aliyalola says:

    abg aaron mmg patut menang pun. citer dia sume aku support. siap poster jakel baju raya abg aaron tahun lepas aku suruh suami aku cabut kat tiang letak satu kat rumah aku.

    0

    0
  33. ABC says:

    sekarang ni..yg nmpk x smpi 5 org *kot*. jgn smpi puak2 S’porean pakat masok sini n mendominasi industri M’sia lepas ni, bru tau nk condemned n nk bising2 salahkan producer @ org2 tertentu hanya pndg artis luar utk bg job, sdgkan penonton yg tunjuk suke sgt dgn mereka. mmg die berbakat, tp..kenape bg dia berlegar dgn jaya nya d sini? kenapa perlu mengundi dia terlalu bnyk mengalahkan artis tempatan?

    0

    0
    • na says:

      So artis tempatan kene la kerja kuat kalo tknk bnda cm tu jd …jdkan cnth apa yg artis luar buat smpi berjaya kat mlysia ..jgn duk buat kontroversi je lebih ..tk boleh nk salahkan peminat jgk!

      0

      0
    • boring says:

      Biasalah kita mudah menerima artis luar. Contohnya mcm Tegar… budak2
      Idola kecil n bintang kecil ramai.. tapi tak pernah diberi peluang mnyanyi kat acara besar macam tu. Lepas ni shah iskandar mengikut jejak AA…

      0

      0
  34. yaya says:

    aku rse kann, perlu buat satu lgi kategori ABPBH..kategori artis MALAYSIA paling PSIKO pas2 bgi kt dia…
    ” syukur alhamdlh, sya xmenjangkakan sya dpat anugerah nie, terima ksh kpda yg myokong sya slama nie…huahuahua,ciannya…

    ..yg dia nk sbk sgt aaron aziz menang pasai apo?wlupn dia bkn rkyt malayis tp dia cri makan kt snie, dia naikkan martabat seni kat MALAYSIA, bkn dia kaut bawak blk SINGAPORE pn…jek jedi bgi apo kt indutri nie??habukkk…

    0

    0
  35. azman says:

    Sebab tu la industri seni tanah air kurang berkembang, gara-gara orang mcm si zaidi nie.. kalo tgk international award dieorang tgk pada bakat bukan pada nationalisme…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Jealous kut dia ni…lg satu yg ubdi pun rakyat Malaysia bkn Singapura…so nk salahkan siapa?

    0

    0
  37. antijedjaidi says:

    Sepatutnye mamat muka belacan ni kite kena vote kuar dari mesia..amacam??

    0

    0
  38. Abang Heran says:

    Zed Zaidi ni elok duduk dalam UMNO atau PERKASA je baru sesuai. Siapa la lepaskan dia ni masuk industri seni? Bagi saya satu je hasil lakonan beliau yang semua orang boleh ingat sampai sekarang. Zero. Balik kampung, tanam jagung lah Zed Zaidi. Dengki mengalahkan Zionis.

    0

    0
  39. Apa masalahnya dengan Aaron? Sejak berzaman dunia hiburan Malaysia sebahagiannya dimeriahkan oleh mereka yang datang dari seberang Tambak. Lagu ini sudah beralun semenjak zaman sebelum P. Ramlee hingga kini. Buat apa cemburu? Kalau betul artis tempatan ada bakat, ada kebolehan hebat; BUKTIKAN! Aaron hanya satu nama. Malaysia punya beratus-ratus nama ‘besar’ yang sebenarnya hampas tak berguna. Hanya tahu bergolek dan menyondol laki dan bini orang. Zed Zaidi apa cerita? Suam-suam kuku…..Kalau lu bagus, buktikan! Jangan dok jadi pengkritik jalanan yang tak menyumbang apa-apa pun kepada dunia hiburan tanah air. Kalau setakat berlakon pun tak berapa masak, piiiraaaah!

    0

    0
  40. Akuletewww says:

    ater ABPBH tu kan Anugerah Bintang Popular Berita Harian… bukannya Anugerah Bintang Warganegara Malaysia Popular Berita Harian… haihhhhh… zed…zed..

    0

    0
  41. Mai Has says:

    Loorr..x abes lg ke zed zaidi ni??isk isk isk…

    0

    0
  42. dunia_punya_hal says:

    Terharu dgn comments Malaysians kat sini you all are the best!

    0

    0
  43. Ex GirlFriend Aaron Aziz says:

    Tahniah kpd Aaron Aziz.. ishhhh jed jeidi nie sudah2 ler tuh.. aaron tu melayu laa, xyah nak dengki sesama melayu wei.. dyana sofya yg gedik jd calon DAP tu xnak plk kau bersuara.. cina ade negara dia, india pun ade negara dia.. malaysia nie je la satu2 nye negara org melayu, tu pun cina lahanat tu nak amik. ishhh3…… jed jeidi kau dengki sgt dgn sesama bangsa, cina nak amik malaysia kau tutup mata plk.. ape peranan kau sbagai artis SENIMAN utk perjuangkan hak melayu?? cer citer???

    0

    0
  44. umngok says:

    ABPBH yg sgt boring!!!!dah mcm xdak org laen dlm dunia nih.. tlglaaaa ok! ptt lla xpenah maju dr segi apa ponn…..

    0

    0
  45. zzzz says:

    Kau bukan presiden seniman lagi. Apa lagi tak puas hati? Pergi makan hati jauh jauh gi. Kitorang tak suka pun org tak professional nak kutuk belakang ni.

    0

    0
  46. akutengahwatesaimen says:

    Zila bakarin ngan ank buah dia yg dua hekor tue same jerr prangai…ni le hasilnyerr byk mkn hasil duit xbape nk elok mak lang korg tue…

    0

    0
  47. BUNKFACE NO.1 says:

    tak kira lah sape yg menang…industri hiburan Malaysia tetap sendu tak berkembang !
    yg tgk drama melayu ni org melayu jer lah..tu pun ader org melayu x layan cite melayu.
    Pergi tanya bangsa lain di Malaysia…kenal tak artis melayu. ? dorang akan cakap tak.. yg dorang kenal Datuk Siti Nurhaliza jer walaupun tok ti dah slow skit skrg. Ni aku sendiri yg tanya kawan2 aku yg berbangsa cina, india..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    zed zaidi, nanti org kata melayu/malaysian ni mmg jenis insecure mcm mana?
    kita xselemah itu.
    kita dah buang perangai dengki/tikam belakang semua ni kan?
    orang islam kena percaya rezeki tu di tangan tuhan dan maksud berusaha untuk rezeki tu xbermaksud perlu aniaya orang lain.
    awak lagi tua n berpangkat dari saya.
    patut awak lebih tahu.

    0

    0
  49. you’re actually a just right webmaster.The site loading pace is incredible.
    It sort of feels that you’re doing any disfinctive trick.
    Moreover, The contents are masterpiece. yyou habe performed a grezt task on this subject!

    0

    0
  50. bg yg menang tahniah

    0

    0
  51. AA says:

    busuk nya hati zed zaidi..aaron tu popular pn sbb org malaysia yg mik dia blakon..so dia tkenal pn sbb org malaysia sdri yg bg dia tkenal..so kalo nk bsing pegi bsing kt penerbit n pengarah malaysia yg bg aaron popular..ckup2la hasad dengki tu zed zaidi..x hbis2 dr dulu..sume org x btl ko sorg jerla yg btl??

    0

    0
  52. Takrealfafau says:

    Kalau la sofi jikan tu sehensem abg aron aziz…………
    Korang sambungla sndri

    0

    0
  53. Anonymous says:

    ZZ ne asyik nak pertikaikan jer bila AA menang…
    Kan tu namanya REZEKI peminat yang undi yg tak puas hati PESAL?????????

    0

    0
  54. helena says:

    Ade masalah hati teruk la zed ni..aaron menang sebab dia mmg berbakat and he deserve it la bro..berdiri atas bakat sendiri..makin tua makin bangang zed ni.

    0

    0
  55. tonton says:

    ZZ you are a SORE LOSER!

    0

    0
  56. juju says:

    Hagak2 la ko zed zaidi oiii…ni kan ANUGERAH BINTANG POPULAR…mana2 artis yg popular yg ada peminat nk undi menang la xkisah la dari mana pun, aaron aziz tu pun berlakon kt msia kan, bkn kat s’pore pun. Ngek la ko ni. Ke sbb utama nye ko dengki ko x sepopular aaron????

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Agak nye le kan, kalo artis malaysia menang kat singapore or indonesia pun dia nak kutuk……

    0

    0
  58. Kupu-Kupu says:

    positif.positif.positif. mungkin tuah AA di bumi Malaysia…
    bait2 kata dalam lagu ‘standing in the eyes of the world’ ~ “…setiap manusia ingin berjaya, namun tak semua miliki tuah…..”

    0

    0
  59. chacha says:

    x paham betol aq dengan zed zaidi ni ..dengki sesama islam..apa yg ko dapt kalo ko dengki sesama islam..dah rezeki dia terimalah dengan hati yang terbuka..mmg layak pon aaron aziz menang sebab dia dah bnyk belakon drama dengan filem dekat malaysia ni…bayangkan la kalo zed zaidi berlakon filem aksi hahahahahaha……..x dapt aq nak bayangkan..hahha

    0

    0
  60. .......... says:

    to Setiausaha Peribadi Zed Zaidi:
    “jgn kutuk Sembilu. itu filem paling box office di Malaysia” tapi hero sembilu yg sampai box office tu AWIE bukan ZZ,..ZZ mmg boleh belakon tp dia masih perlu mantapkan lagi mutu lakonannya…knp peminat memilih AA berbanding hero kelahiran Malaysia, sbb AA lakukan dgn bersungguh2, AA juga tidak tarik perhatian peminat dgn gosip2 yang mengarut. kpd ZZ belajar lah terima kenyataan, tingkatkan prestasi dan mutu kerja jika anda ingin peminat nampak bakat. jadilah artis yg bijak keluarkan kenyataan wlu pun anda tidak belajar tinggi.

    0

    0
  61. puteri says:

    Entah2 zz ade vote untuk aa dalam diam. Hehe.

    0

    0
  62. wawa says:

    rasanya sbb dia ni tak pernah menang award la. Sebab tu dia asyik dengki je dengan aaron aziz.

    0

    0
  63. peace says:

    dah rezeki dia la abg zed…abg aaron tu byk produk kluar kat tv…dengan maggi, dengan pencuci muka, dengan ubat ape tah yang bini dia pun kluar skali tu..drama , filem bla bla bla…in sha Allah, Allah da tetapkan rezeki utk setiap hamba Dia.. ada la rezeki utk abg zed tu..takmo jeles2 ye..

    0

    0
  64. zioe says:

    peminat hiburan tanah air kita ni bukan TUNGGUL KAYU,PATUNG,BATU dan seumpamanya…malah peminat hiburan tanah air lah yang menentukan siapa yang layak menerima sesuatu anugerah…KESETIAAN juga perlu..yang PENTING…rezeki itu ALLAH yang punya…ZIZAN…jangan frust sangat ok…your fans dah buat yang terbaik…for AARON..congrats…xpayah nak layan pihak yang dengki dan iri…you bukan mencuri ok!!

    0

    0
    • Kak Long says:

      Betul tu Zioe. Cara Zed Zaidi mempertikaikan kemenangan Aaron Aziz, seolah-olah menidakan kewibawaan & kebijaksanaan peminat hiburan tanah air. Ish…ish…ish….Walhal, hanya jauhari yang mengenal maknikam.

      0

      0
  65. Anonymous says:

    Agak nye ZZ tu syok dgn AA , tapi kena reject tu yg berdendam sampai sekarang……

    0

    0
  66. Haha says:

    Kesian…Nda laku suda…Hhahahaha

    0

    0
  67. cik kapet says:

    alahhhhh…zed zaidi muka tak der value la skrg ni…
    saper suh tak jaga??? so sendiri mau igt la if org tak undi lu. in fact tak tercalon pun :P

    0

    0
  68. Coreena A says:

    Nama pun ANUGERAH BINTANG POPULAR mstilah ditentukan undian peminat. Tak habis2 nk pertikai orang. Sebab tu apa yg kau buat tu tk ke mana. Belakon suam2 kuku kaki. Dulu kau pnh nyanyi tp ke laut. Jd presiden pn hsil jatuhkn presiden yg sblmnya, akhirnya kau jd presiden setahun jagung. Tk sdr jg kau ni ye…kau ptikai pn ada hsil ke?malah AA yg mrah rezki, mkin popular. Kau plak mkin tk laku thap basi. Aku tk pnh pulak dgr artis kelas A Hollywood mroyan bila artis yg bkn warga Amerika dpt Oscar. Kau tkde klass pn…buat ape mnyibuk!

    0

    0
  69. anonymous says:

    Zed Zaidi memang bangang sejak Drama Sembilu lagi. Kerja nak dengki dengan hasil kerja orang je. Kau tu rakyat malaysia tapi takde inisiatif langsung nak banggakan M’sia.

    0

    0
  70. Biskut says:

    ZZ, kau tak femes kau diam jer la. AA ni menang sbb peminat yg undi. ko tak puas hati bermaksud ko tak puas ati ngn peminat yg mengundi.

    0

    0
  71. syah says:

    Bila AA memang first saya lakukan tgk tweet si zz. ZZ nie tak da ke benda lain nak buat. sakit hati sgt ke org luar jadi pemenang, Ini pendapat saya, kalau silap atau apa maaf la ya. Bagi saya pertandingan mesti ada kalah menang, baik dari keputusan juri mahupun peminat. dan bagi saya semua tercalon itu semuanya pemenang hanya yang terpilih itu yg terbaik sebab udian dari peminat mereka. Artis luar atau dalam Negara semua sama kenapa harus dibandingkan. Kalau awak zz tak puas hati than kenapa ada kan pertandingan mcm nie pi la buat bantahan kenapa bila org luar menang baru nak sibuk mempertikaikan. Kalau ZZ rasa lebih hebat kenapa tak tunjuk kan pada semua kehebatan lakonan awak tunjuk kan pada kita semua bahawa apa yang cakap serupa dgn apa yang awak buat dari awak pertikaikan org lain baik awak pertikaikan diri sendiri. semua yang menang tu semua ada tanggungjawap yang berat harus mereka pikul utuk menjadi yang lebih baik. So for me AA ke Zizan ke Sam ke sesiapa yang tercalon mlm tu kira da jadi pemenang di hati peminat masing masing tak da istilah org luar atau dlm negara. coz all of them come with i mission to bring the industry up. So congrats to all winner mlm tu dan yang tercalon.

    0

    0
  72. Kak Long says:

    Apa masalah Zed Zaidi ni? Janganla nampak sangat kurang cerdek anda serta perasan hasad anda. Astaghfirullahal`Azim. Bukannya Aaron Aziz calunkan diri dia sendiri! Bahkan dia begitu ‘low-profile’. Tapi kalau Aaron sememangnya ramai peminat, itu hak dia la. Yang Zed Zaidi tak puas hati apasal?

    Umur dah makin banyak. Udah-udahlah tu. Pergila menuntut ilmu akhirat dan belajar menerima Qada` & Qadar serta redha dengan ketentuan Ilahi.

    0

    0
  73. ?? says:

    Excellent willing analytical attention intended for details and may anticipate issues
    just before these people take place.

    0

    0