Cerita Bakal Berkahwin Dengan Lelaki Australia Bukanlah Gimik – Raja Ilya

Hiburan

Cerita Bakal Berkahwin Dengan Lelaki Australia Bukanlah Gimik – Raja Ilya

Kesian pula kami dengan pelakon Raja Illya, niat beliau untuk berkongsi berita gembira bakal berkahwin tidak lama lagi dengan seorang lelaki dari Australia mula dipertikaikan oleh sesetengah pihak.

Advertisement

Semuanya gara-gara isu beliau terdahulu yang puas mengatakan bakal membintangi filem Marvel tetapi akhirnya tidak jadi. Sejak daripada itu, netizen sudah kurang mempercayai percakapan Raja Illya dan ada yang mengatakan cerita beliau mahu berkahwin ini cumalah gimik semata-mata kerana aktres itu tidak pernah memuat naik foto beliau bersama kekasih di media sosial.

Cerita nak kahwin bukan gimik. Bagi saya benda yang baik tak perlu untuk letak gambar ke apa. Sebab saya percaya, kalau kita muat gambar nanti akan ada orang betul-betul doakan yang baik-baik untuk kita dan begitu juga sebaliknya.

Lebih baik hanya saya dan dia untuk jaga hubungan dan kami pun sepakat bila semuanya sudah okay, declare betul-betul dan menjelang hari berkahwin, barulah kami akan expose. Yang penting bukan gimik.

Kalau orang sudah hendak berkahwin itu, doakanlah yang elok sahaja agar perancangan mereka itu berjalan dengan lancar. Tak perlu cetuskan pelbagai spekulasi.

Sumber Berita : Media Hiburan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

21 Comments

  1. ikan

    August 28, 2018 at 9:16 pm

    betulla. kawin dgn matsalleh ni antara ko dpt bimbing dia ikut islam or ko yang ikut cara hidup alkafirin dia

  2. Kak Teh

    August 28, 2018 at 5:08 pm

    Australian kalau belum Muslim lg mmg sukar utk dibentuk..ada 2 3 sedara kahwin Australian..masa muda oklh sb kau suka fikir dunia lg..nnti umur dh masuk 40an ank2 dh nk membesar perangai laki masih musibat X ubah lg..jgnkn solat..Cara n Gaya hidup 100% kapir..masa tu kau baru kesalahan dh X guna lg..dgn sape pun boleh nk kahwin tapi agama diri kena kukuh dulu sebelum nk bimbing org nk jadi Muslim sejati..mmg besar n berat amanah Allah itu…ingatan utk adik2 Muslim diluar sana..

    • Anonymous

      August 28, 2018 at 5:13 pm

      lebih baik kawen pakistan…

    • Anonymous

      August 28, 2018 at 5:52 pm

      Setuju..mereka dh tentu pure muslim..majority gentlemen

    • Anonymous

      August 28, 2018 at 11:26 pm

      Pakistan pun x mahu dia…

    • Anonymous

      August 28, 2018 at 11:31 pm

      Paki mmg muslim..tp rmai yg hanya muslim pd nama…lbh teruk dr perangai lelaki Melayu..bila berada sikit..sombong nk mampus.

    • Anonymous

      August 29, 2018 at 8:13 am

      U x kenal..mereka lagi bgus prangai..berbndg bangla…yg mana bangla semua sapu.
      Pki bkn i nk backup…rata2 solat x mahu tinggal. Mereka jenis org2 yg tidur kurang…kerja lebih…mmg x duduk diam..ada je cari pndapatan lain wlaupun x berplajaran.

    • Anonymous

      August 29, 2018 at 8:25 am

      Sbb tu byk berada…bkn sombong…takut di tipu org kita.

    • Anonymous

      August 29, 2018 at 8:33 am

      Trcabar lelaki melayu..tkut nanti jdi andalusia dn duda murung.

    • Anonymous

      August 29, 2018 at 1:53 pm

      perangai paki ni si lopak pun tak berkenan… balik pakistan tau lah perangai diorg mcm mane… kalo paki jenis baik perangai takde lah lopak jd andartu skrg

  3. Anonymous

    August 28, 2018 at 4:32 pm

    ehehe…letih lah kawin dgn warga asing ni..byk turun naik imigresn settle pasport, itu belum tempoh menunggu lama utk ic merah.seterusnya biru…

    …x perlulh..cri lokal je..sng urusan.

  4. damn bitch

    August 28, 2018 at 4:32 pm

    ko punye sembanggg mmg mcm keling nak mintak mati..dulu sembang berlakon then tolak sbb batasan agama la apa. skrg nak khawin pulak,wait n see kau punye reason

  5. JIMBO

    August 28, 2018 at 4:21 pm

    Sembang keling…

    • Anonymous

      August 28, 2018 at 4:36 pm

      ko ngan pekin da bleh jadi geng.

    • damn bitch

      August 28, 2018 at 4:42 pm

      knape dgn pekin?

    • ke pekan jom

      August 29, 2018 at 1:22 pm

      pekin kan kata ada gf, model dr oversea… pigidah

    • roslan shahzzz

      August 28, 2018 at 4:38 pm

      bukan gimik tp PROPA.
      aku teringat kisah dogeng Pengembala Kambing & Kambingnya.
      Yang menipu… last2 jadi betul kambing kene makan dgn serigala.
      mmg realitinya ada.. dialah RAJA ILYAAAAA!!

    • Mat Ronggeng

      August 28, 2018 at 8:44 pm

      AUTA KELING apakah ini??
      Deyyyy minaci…. anda rasa saya ada masa untuk sakit Kapla??

Loading...