July 29th, 2013

Mawar Putih sekarang ini sebenarnya sedang sibuk membuat persiapan raya. Kali ini memang berbeza berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya, Mawar Putih nak beli semuanya secara online jer kali nie. Salah satu website yang dicadangkan oleh kawan-kawan Mawar Putih ialah www.arlene.my. Menarik juga koleksi-koleksinya dan harganya pun berpatutan.Arlene menawarkan pelbagai pilihan pelbagai pilihan daripada tudung, scarves, dresses dan hinggalah kepada bottoms. Semuanya nampak menarik dan bergayakan. Mula-mula tu ragu-ragu jugak dengan website ni, tapi rupa-rupanya Arlene ini sudah beroperasi selama 5 tahun. Kiranya reputasi syarikat Arlene memang tidak perlu dipertikarikan lagilah.Macam kenal jer blogger ini kan? Oh..rupanya blogger Fatin Liyana  merupakan duta kepada Arlene. Memang sesuailah sangatlah personaliti Fatin Liyana sebagai gadis masakini yang bijak dan lincah dengan imej Arlene ini kan?;

Sempena dengan kedatangan Syawal ini, Arlene menawarkan koleksi-koleksinya pada harga yang mampu milik untuk semua golongan. Colourfulnya…….Lebih menarik lagi, Arlene menawarkan mata ganjaran yang besar untuk penggunanya yang setia, Arlene Loyalty Program. Contohnya, bagi setiap RM50 yang dibelanjakan, pembeli akan mendapat 5 mata/RM5 sebagai ganjarannya. So, bagi setiap pembelian yang seterusnya, 10% rebat yang sedia ada boleh digunapakai. Apa orang kata, sambil menyelam sambil minum air. Tambah hebat lagi, bagi setiap pelanggan baru yang diperkenalkan, Arlene akan menghadiahkan anda 5 mata/RM5. Kalau nak daftar tu, daftarlah bawah Mawar Putih yer….Pembayaran di Arlene boleh dibuat secara talian melalui Ipay88 atau Paypal. Yang paling penting, nak bayar secara online transfer atau menerusi kredit kad juga diterima. Pilihan banyak dan menarik semuanya, jimat masa dan tenaga. Jom shopping raya di www.arlene.my.


Comments are closed.

Loading...