May 5th, 2011

celcom iphone 4

Selaku pengguna Celcom yang setia, terasa dah berabad menunggu ketibaan Celcom iPhone 4. Akhirnya impian menjadi kenyatan. Celcom kini dengan rasminya membawakan kepada anda semua smartphone yang menjadi pujaan ramai, iPhone 4 dengan pakej yang sangat berbaloi-baloi. Tambah menarik sebab ada iPhone 4 warna putih yang memang menjadi idaman ramai.

celcom iphone 4

Cerita banyak tak guna jom kita tengok apa plan Celcom iPhone 4. Sekali imbas memang nampak awesome. Dua kali imbas memang terkejut dengan kemurahannya. Tiga kali imbas terus terasa nak pergi beli hari ini jugak.

celcom iphone 4

Selain daripada plan yang menarik di atas, Celcom iPhone 4 datang dengan coverage FREE Insurance. Kiranya Abang Nara tak perlu risau kalau iPhone 4 kena curik, terjatuh lalu pecah ataupun termasuk dalam air. Semuanya akan dicover secara PERCUMA oleh Celcom untuk 12 bulan. Untuk makluman, Celcom adalah telco provider pertama yang memperkenalkan FREE Insurance untuk iPhone 4 di Malaysia. Syaratnya plan yang diambil mestilah plan I248 (tak kira 12 bulan atau 24 bulan).

celcom iphone 4

Bak ayat di atas, plan Celcom iPhone 4 memang mengubah segalanya. Kini hanya dengan RM1,448, iPhone 4 dengan coverage terbaik daripada Celcom mampu menjadi milik anda. Info lanjut sila layari laman web Celcom iPhone 4.


Comments are closed.

Loading...