Written by Irsa | November 18th, 2019

Teringin nak kelihatan “fabulous” macam Neelofa? Terpesona dengan gaya penuh “classy” Vivy Yusof? Nak tampil dengan make up “on point” seperti Rihanna? Ha, mesti korang selalu tertanya-tanya kat mana selebriti-selebriti ini beli make up untuk sentiasa kelihatan cun melecun sepanjang masa kan?

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

Ha, jawapannya tak lain tak bukan ialah di Sephora. Fuh harga make up di Sephora memang boleh tahan mahal. Kalau dulu nak beli make up di Sephora kena tunggu masa sales, tapi sekarang dah tak payah ternanti-nanti dah!!! Anda kini boleh kelihatan “fabulous” sepantas kilat bersama Sephora dengan kehadiran REVO!!!

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

Dengan REVO, anda boleh bershopping sakan di Sephora dan berpeluang untuk mendapatkan cashback sehingga 100% atas segala pembelian. Pergh!!! Hebat sangat REVO nie. Mesti anda tertanya-tanya apa sebenarnya REVO nie kan?

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

REVO adalah platform untuk pengguna menebus balik tunai (cashback) apabila mereka berbelanja dengan kad kredit Mastercard mereka. Cara-cara mendaftar amat senang! Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah di bawah:-
1. Layari ke REVO.
2. Pautkan kad kredit Mastercard anda samada baru atau semasa dengan REVO
3. Guna kad kredit anda untuk berbelanja dengan jenama rakan niaga REVO
4. Cashback akan dikreditkan secara automatik ke dalam akaun REVO anda.

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

Cara untuk mendapatkan sehingga 100% cashback dari Sephora:
1.Belanja RM280 ke atas di dalam kedai Sephora dengan Mastercard anda.
2.Rangkaian kedai Sephora yang terlibat dengan promosi ini adalah Starhill, KLCC, Sunway Pyramid, 1 Utama & MidValley sahaja.
3.Pembeli bertuah akan dimaklumkan apabila mereka memenangi jumlah rebat tunai.

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

Mengapa pilih REVO?
Anda tidak perlu memilih atau memegang pelbagai kad kredit dari bank yang berbeza untuk mendapatkan manfaat cashback yang terikat dengan rakan kongsi terhad. Anda juga tidak perlu mendaftar dengan pedagang atau menggunakan aplikasi tertentu untuk mendapatkan ganjaran anda. Dengan REVO, dapatkan semua cashback dalam satu aplikasi sahaja.

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

Bayangkan semua pembelian anda di Sephora kemungkinan percuma kalau anda bertuah dan menerima cashback 100%! Oh ya, lupa abang Nara nak bagitau, good news kepada pemegang kad kredit VISA, sebab REVO akan merangkumi sistem VISA tidak lama lagi!

Perhatian: Promosi REVO Sephora Cashback 100% ini tidak boleh digunakan bagi pembelian online, sama ada waktu Black Friday.

dapat cashback di sephora dengan aplikasi revo

Apa yang anda tunggu lagi? Beli sekarang ataupun korang nangis lah jap lagi. Jangan cakap abang Nara tak ajak ye! Jom, ajaklah sistur-sistur korang, marilah kita pergi ke Sephora ber-shopping-shopping! Ikuti Facebook dan Instagram REVO untuk maklumat lanjut dan promosi terbaru. Jangan lupa layari laman rasmi REVO untuk mengetahui lebih mendalam tentang aplikasi ini.



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini