Caps Lock ON vs OFF

Trending

Caps Lock ON vs OFF

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

15 Comments

  1. sue

    December 28, 2010 at 4:25 pm

    kan..mmg lawak la..kadang2 antaq text biase jek..bukan emo..tp bile da caps lock..menjadi kn macam marah jek..boleh menjadikan salah sangke..

  2. shasa_87

    December 28, 2010 at 1:36 pm

    mksudnyer lau 2lis ngan huruf beso seolah2 kite ni tgh marah, tinggikn suara @ yg sewaktu dggnnya.. so lau nk email ngn org BUKAN utk marah… make sure caps lock off sbb kesian kat org yg bce tu

  3. Azman

    December 28, 2010 at 1:17 am

    tak faham. ada sapa2 yg boleh tolong beri penerangan tak?

  4. Reyza

    December 28, 2010 at 12:09 am

    sms pon samer…..aku tak paham ler knp kekadang org2 ni bkn tak perasan tp buat2 tak perasan…..mcm bangang…..

  5. dewi sarah

    December 27, 2010 at 6:32 pm

    x faham laa..org yg baca tu yg tukang hntr emel ataupn yg dapat emel tu?

Loading...