Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Caprice Selamat Pulang, Naik Van Polis Dibawa ke Hotel

caprice

Selepas dua bulan berada di Mesir untuk misi bantuan kemanusiaan, penyanyi rap terkenal, Caprice telah selamat tiba di tanah air malam semalam. Sebaik tiba, Caprice difahamkan perlu mematuhi prosedur operasi standard (SOP) Covid-19 termasuk kuarantin selama 10 hari.

Advertisement

Detik kepulangannya itu turut diabadikan menerusi sebuah hantaran di Instagram di mana dia dilihat menaiki van Polis Diraja Malaysia (PDRM) melakukan proses nyahkuman mengikut prosedur Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Menurut penyanyi lagu Xde Hal Bro itu lagi, menaiki van polis merupakan pengalaman pertamanya dalam hidup.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Advertisement

Dalam hantaran itu, Caprice berterima kasih kepada pihak polis yang memastikan keselamatannya dengan baik daripada pintu lapangan terbang sehingga ke hotel. Dia turut berterima kasih kepada pihak-pihak yang banyak membantunya memudahkan urusan.

First time naik van polis. Thank you kepada pihak-pihak yang bantu Caprice tadi.

Dalam masa yang sama, dia meluahkan rasa keterujaan dan seronok akhirnya dapat pulang ke tanah air.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Terdahulu, Caprice yang merupakan seorang aktivis kemanusiaan terbang ke Mesir pada 24 Jun bagi menyertai misi bantuan ke Gaza. Selepas itu, dia meneruskan pengembaraan secara solo ke Jordan di atas beberapa isu yang tidak dapat dijelaskan secara terperinci.

Dia dijangka pulang ke Malaysia pada 4 Julai namun terpaksa menangguhkan hasrat itu di atas faktor keselamatan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Gilake

    September 8, 2021 at 11:50 pm

    Suka hati die lah ko orang jeles nape mmg die anak ambassador hak die lah ko orang dengki sebab nak jadi cam die x boleh bodo ke kesian bukan ape I feel so annoying people love bashing anak orang kaya lepas tue mengata pakai pula ikut pula cara orang tue

  2. Anon

    September 8, 2021 at 5:49 pm

    Dia dpt masuk gaza ke hahahaaa??.. Kau la spesis hanat lobo. Tu tgh tuggu kat aiport la tu nak pegi sambut kepris

  3. Anonymous

    September 8, 2021 at 4:05 pm

    dia di sambut la..perlu ke tunjuk..ahaha
    kau pun jangan nak tabur fitnah kalau tak tau lah hanat!

  4. Anon

    September 8, 2021 at 1:53 pm

    Dia naik kete polis pun mendongak ke atas jugak ke?? Sian pegi sana tak disambut balik la.

  5. Caprice tu topi nasi ke?

    September 8, 2021 at 9:35 am

    knp BN slalu up cerita badigol ne? x de mmberi manfaat pun utk warganet.. aku nak komen pnjg nnti kna kecam bodoh.. itu jelah nak komen!!!!!!!!!!!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top