Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Caprice Cabar King Coco Baca Kisah Sang Kancil Nak Tahu Siapa Lagi Pelat

king coco caprice

Mempunyai persamaan iaitu pelat dalam bertutur, ada netizen cuba menjodohkan penyanyi rap Caprice dengan pemilik media sosial, King Coco.

Advertisement

Ibu tunggal dua anak ini walau bagaimanapun berkata dia tidak berminat dan penyanyi rap itu tidak mempunyai ciri-ciri lelaki pilihannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Terbaru, Caprice menerusi hantarannya di media sosial didapati telah bertemu empat mata dengan King Coco. Sebelum ini mereka dipercayai berhubung di ruangan Direct Message di mana Caprice menjelaskan situasi gurauan panggilan video di dalam bilik air.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Dalam pertemuan itu, Caprice mencabar King Coco baca kisah ‘Sang Kancil dan Buaya’ untuk mendapat tahu siapakah yang paling pelat di antara mereka.

Advertisement

Caprice menyifatkan bahasa Melayu King Coco yang lahir serta dibesarkan di Kuala Lumpur agak teruk berbanding dirinya yang dibesarkan di luar negara.

Apa pendapat anda?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymous

    October 3, 2021 at 11:19 am

    Nampak betol buat2 nye.. aku nak tau adik beradik dia cakap macam ne ke tak, ke lidah dia je yg cacat..

  2. Anonymous

    October 1, 2021 at 9:30 pm

    Anak dia tak tinggal dengan dia ke?

    • Anonymous

      October 1, 2021 at 11:55 pm

      anak dia xtinggal dgn adik dia.sblm ni arwah mak dia jaga. now adik dia yg jaga. dia jaga diri dia jer. stop lah cakap pelat. besar dkt rumah flat.bukan rumah banglo.rumah banglo pn blh ckap melayu btol.adoi….

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top