Written by serenity | October 24th, 2018

Intan Liana Salleh kini mempunyai semakin ramai pengikut di Instagram dan mempunyai kerjaya sebagai Instagram influencer. Kerjaya ini membolehkan Intan tampil dengan gaya menarik, solekan oleh jurusolek proesional dan fesyen muslimah yang mempesonakan.

Ramai memuji penampilan terbaru Intan Liana yang semakin cantik jelita.

Bagaimanapun, nampaknya ada yang tidak senang dan memperlekeh bahawa Intan hanya cantik kerana kuasa solekan. Malah, pengguna Instagram itu berkata bahawa isteri baru bekas suami Intan Liana, Izreen Azminda lebih cantik darinya.


Namun ia dibalas oleh Intan Liana yang mengatakan tidak penting siapa lebih cantik dan mengucapkan selamat berbahagia kepada pengguna Instagram tersebut.

Di samping memuat naik pelbagai review produk, Intan Liana ialah wajah untuk Anasism, produk kosmetik milik Annas Easkey dan tudung Bawal Malas juga milik personaliti tersebut. Penulis mengucapkan selamat maju jaya buat Intan Liana yang tabah menghadapi cabaran dalam kehidupan sebagai ibu tunggal bersama dua anaknya.- beautifulnara.com

91 responses to ”Cantik Lagi Izreen”, Pengguna Instagram Menggelupur Intan Liana Makin Hot

  1. damai says:

    entah2 yg comment Izreen lagi cantik itu Izreen atau Ude, tergugat kot tengok bekas madu dan isteri makin nampak ayu dan menawan. Ialah masa jadi isteri si Ude, mana ada masa nak mekap2 as Ude mana pernah belikan product kecantikan untuk bekas isteri dia. Semoga Intan diberikan jodoh yg lebih lebih baik dari bekas suami dia dulu

    160

    1
    • wekkkkkkk says:

      hahaha..wekk baru terfikir dlm hati, nk taip, tapi ko dulu, syabas, wekk bz hari ni byk keja..kihkihkih..
      mmg mereka yg taip sendiri …

      35

      0
    • intan lebih menarik trangtang3 says:

      izreen makeup pn mcm nenek apetah lagi x makeup. muka jenis x menarik dn jenis jemu di pndang, mgkn jgk prangai yg hodoh tu mnambah keburukan. lagi2 skng izreen nmpak tua, cm nenek sihir, muka mcm trsedut pn ada x nmpak menarik dn x lawa la mcm x tringin nk pndng lama2. intan nmpk lawa trangtang2 gitu

      68

      0
    • Minah membawang says:

      Kann..nme ig konon jual baju kurung..pdhl 1 gmbr pn xde,wt fake acct semata2 nk stalk bekas madu..euwwww..jijik sgt permainan ni jering oiii

      27

      0
    • LYA says:

      AKU TAK SUKA NGN IZREEN SBB DIA PEMUSNAH RUMAH TNGGA ORG. TP AKU PN TAK SUKA JGK NGN INTAN NI, SBB ORG PUJI DIA BKN MAIN MCM MALAIKAT..MANA ISU DIA BUKAK TDUNG?KNPA TAK UP KAT NARA NI? NK TGK SIKIT KOMEN NETIZEN.

      MELUAT ASYIK TAK HBS2 ISU PASAL 2 KETOL NI

      9

      38
      • Anon says:

        Sbb dia bukan artis. Blog gossip je asyik viralkan dia

        3

        4
      • ANONYMOUS says:

        SIS. THANK YOU LA PAHAM APE YG I RASA. SBB MMG CM BODO JE ISU PASAL 2 ORG NI. BNDE DH LPS TP NETIZEN TAK HBS2 KUTUK, MCM TKLEH MOVE ON..SMUA ORG BUAT SLH, TP KNPA NK PNDG BURUK MEMNJANG..AKU BKN NK BACK UP IZREEN TP BLH STOP DAH KUT CARUT2 KT IZREEN TU. HELLO YG “BAIK’ SGT TU JGN DISANJUNG2 SGT..BNDE DIA BAIK KORG NMPK, BNDE TAK BAIK MCM DIA BUKAK TUDUNG TU PN KORG BACK UP PLK. JADAH BTOL NETIZEN

        1

        0
      • ikan says:

        aku pun dah cemuih pasal gosip deme berdua ni. and sejak bila tah aku dah naik meluat sikit nengok intan. uda dgn izreen mmg dari dulu la aku meluat tengok. dah le tu move on pls.

        0

        1
    • Huhuhaha says:

      Penilaian pompuan cantik ke tak terletak pada suami yg cerdik, bijaksana, beriman. Suami yg sebegini akan dpt lihat kecantikan wife dia wpun di mata org, wife dia biasa2 ja. Tp klu suami yg bodoh, x beriman n berhambakan nafsu n dunia, dia cuma cari yg cantik di mata. Kualiti lain hancus.

      11

      0
  2. Tk says:

    INtan n izreen ada kecantikan tersendiri. Lelaki ni kalau kawin 2 ke atau 4 ke. Taste dan ciri ciri pompuan tug terpilih tu adalah akan2 sama.

    22

    0
  3. Anonymous says:

    Betul!!

    3

    0
  4. intan lebih menarik trangtang3 says:

    lawa intan lagi sebab dia punya paras macam ada tarikan dan nampak ayu.
    penah x korang nampak antara dua org kenalan, cik bi pndang sekali nmpak cntik brbncing cik ti, tapi bila pndng slalu, cik ti lebih lawa bnding cik bi. ha gitu contohnya.haha

    15

    2
  5. Pikio pikio says:

    Ada seorang artis aset bumper tonggek. Dia isteri nombor 2. Klu bandingkan dg bini nombor satu, dua dua nya tonggek itik. Lelaki suka bumper tonggek. On the other hand, klu lelaki bosan dg bini nombor 1 mulut murai dan bebel. Lelaki akan cari Bini nombor 2 yg lembut pendiam.

    5

    2
    • damai says:

      yg ini terbalik, intan tu pendiam dan lembut, percaya aja suami dia, sanggup tinggalkan kerjaya kerana suami yg suruh, knp sy tahu kerana sy kawan

      19

      1
    • nana says:

      dalam kes aku lak laki suka perempuan kuat spedo. duit=keihklasan. tak ada duit maknanya kau tak ikhlas sebagai isteri. bini pertama ada kancil tp bini kedua ada saga aerobak, so bini no.2 lebih bagus. untung jd suami mcm tu, balik rumah minta kangkang, apa pun tak boleh hrp.

      0

      1
    • Kaknab says:

      Laki suka perempuan yg hormat dia. Kalau jenis diam, cantik, seksi….kau asyik merendahkan dia…memang cepatla kena tinggal. Tambah yg jenis degillll……Perangai Kita yg benar2…hanya pasangan Kita saja yg tahu. Cuba tengok bini yg Muka biasa2, badan pun shape buat cempedak…tapu happy jer laki bini. Yg kena cerai semua cantik2…..org cantik ni obsess dengan diri sendiri…..apapun dari dulu aku dah rasa intan ni semacam….Dan sekarang semacam dia tu makin nak keluar.

      6

      2
      • bukanizreenyangpastinya says:

        DAH LAH IZREEN OI KAU TAK PAYAH LAH NAK CAKAP MACAM MACAM MEMANGLAH KAU CAKAP MACAM TU SEBAB KAU RASA DIRI KAU JE BETUL. YE DAK?

        2

        2
  6. hajah check in muraka ko hado?? says:

    intan liana ni muka tua lah. ko tgk gmbr atas yg 1st tu. lg hodoh kalau dia pakai spek besar acah2 rabun. #akubknizreengigipelesu

    2

    36
  7. Power rangers pink says:

    Intan ni berkali2 ganda lebih cantik. Buta kot mata org yg ckp izreen tu lebih cantik? Izreen tu biasa2 ja muka dia. Masa dpt tau laki dia tggal dia p kahwin dgn izreen, bnd ptma aku tpk “isteri punya lawa mcm ni pn kena tggal p pilih yg x lawa?”. Lepas tu aku bertambah respect intan sbb dia kunci mulut, jaga aib suami sepanjg ude masih suami dia walaupn lansung x balik rumah sejak kahwin baru.

    7

    3
  8. Anonymous says:

    aku pun tak suka izreen wei rampas laki org. tp jujur la bg aku izreen lg lawa. intan ni biasa2. cuma skrg mcm izreen tu dah takde seri sbb perangai dy semua, intan ni makin beseri. ni pendapat aku ja wei. jgn kecam.

    12

    6
    • Anonymous says:

      ko rasa izreen lawa ye? cuba kau tgok gambar sebelum jadi artis glamer, lawa ke idak? aku igt time drama juvana dulu2, standard biasa2 je… tp, klu kau tetap rasa mmg lawa, x payah lah canang, kang bertambah2 sundal pulak… si busuk hati lawa mana pun org x heran inikan pulak lawa tempias2 je…

      17

      3
      • hek eleh says:

        Anonymous:
        October 24, 2018 at 11:09 am

        Satu je aku nak bagitau, kau pun entah entah dulu tak cantik, tapi semakin mengikut pengedaran zaman, lagi membesar meningkat remaja seiring usia, mesti dah pandai melawa kan. macamtu jugak semua orang. sama je, dulu tak lawa. sekarang makin lawa. jangan nak banding bandingkan gambar dulu dengan sekarang. ada duit semua jadi.

        #bukanizreensiperampas #bukanintansipembukatudung

        6

        7
        • Anonymous says:

          so pointnya kat sini, x payahlah in the first place nak pertikai si intan tu cantik skrg sbb mekap je dan izreen sebenarnya lagi cantik drp dia… jangan nak banding bandingkan kecantikan org tambahan pulak org yg dirasakan lagi cantik (izreen) drp org lain (intan) tu, bukan cantik asli pun…

          0

          4
        • wekkkkkkk says:

          cantik ke x cantik bukan ukurannya, kita mahu jdi insan yg sempurna tidak cacat, tapi kalau hati dh cacat snggup meruntuhkan rmhtangga org, itu lagi hodoh perangai dn kurang ajar.

          2

          3
    • mek says:

      ok intan cantik sbb make up, ok lg. izreen cantik sbb camera beauty, lg teruk. make up la mcm mn pon jerawat izreen still tak boleh ttp, jerawat lak mcm kertas pasir, byk dan halus2. tu psl la aku tak percaya company yg ambil izreen jd duta. bohong je tu. pastu selfie acah2 umur 18 padahal muka mcm mak cik umur 41

      6

      1
  9. Minah membawang says:

    Bg aku izreen xlawa..sjk dlu lg ko tgk muke die,sb die retis je org kte die lawa..kalo jd org biase org kte muke die biase je..skg ni je ko nmpk kulit die cerah bgai..cer ko tgk drama die yg lme2 tu,kulit die hitam gk weh..pokoknye ade dt sume leh jd..

    12

    1
  10. Anonymous says:

    mana2 perampas laki orang memang tak lawa.

    13

    1
  11. Anonymous says:

    izreen dr dlu mekap berkilo mmg ler nmpk cantik aje, cube ko tgk die tanpa mekap, intan ni nmpk agak tua mungkin sbb penat dgn masalah dulu n jaga anak bagai, so skrg dah ada income sendiri nmpk byk perubahan tu aku suke, tak mengalah dgn takdir hidup n terus buat die berjaya.

    12

    0
  12. pppp says:

    ape jenis news ni nara? setakat komen sebaris tu pun nak cedok jadi news ke?

    10

    0
  13. nurul says:

    adakah aku sorang ke nampak izreen ni muka mcam busuk mulut..mulut berbau..sebab gigi dia berlapis2… nampak macam busuk mulut..

    7

    1
  14. aini says:

    dua dua aku pernah jumpa depan2 and honestly izreen memang lagi lawa.. or ikot pendapat masing2 jugakkan.. mungkin sebab izreen ni ada bad reputation terus nampak dia tak lawa :)just my two cents

    14

    0
  15. Anonymous says:

    Tak perlu dibahas.. memang Izreen jauh lebih cantik. FULLSTOP

    1

    17
    • wekkkkkkk says:

      kalau dia cntik mcm yg u kata, tapi hati berkeladak, pemusnah rmhtangga mcm ni patut di sisihkan dri masyarakat dn media.

      wekk..anti pemusnah..

      8

      2
  16. sapa2 says:

    aku perhati je dua2 org selama ni. x berani nak masuk campur hal rumah tgga org takut terkena kat diri sendiri. Seram.. tapi perasan Intan ni pun byk jugak meroyan kat story dia. aku cuba faham keadaan dia. yela bila sorg2 mlm2 anak dh tido semua atau anak di bahagian belah sana. Fikiran mesti terganggu byk fikir mcm2 , hak dia . aku simpati tapi aku tgk dia pakai lash extensions bkn fake lash ye klau wudhuk x sah apatah solat. Nauzubillah. aku nmpk dia like penerangan prof muhaya kat ig elfirayloy psl lash extension ni. Tapi mcm xde inisiatif nak buang je. huhu. Nasihat sy utk Intan kena selalu ingat Allah dekatkan diri dgn Allah. InsyaAllah klau betul2 Intan org yg benar2 teraniaya ada balasan dari Allah ytk org2 yg berbuat x baik pd Intan. keg2 Allah duga kita ambik sesuatu yg kita syg sbb nk gantikan dgn yg lagi baik. perisai kita ialah sabar, redha, solat, al quran dan selalu ingat Allah. ps: Elly mazlein pun alhamdulillah mcm dh ada pengganti yg syg anak dia. termasuk Fasha Sandha. im happy for them. Jadikan Allah sumber kekuatan. buanglah lash extension tu. mata Intan pun dh cantik. besar. sentiasa bersyukur dgn nikmat Allah . :)

    0

    1
  17. Anonymous says:

    Memang Izreen kojol aznam lawa….itulah ude x de telur sanggup sembunyi2 kawin.. kalau tak, takkan Ude pengecut wahid sanggup jadi dayus menghina bekas isteri dan lari ikut retis… hingga retis tu x de pendapatan…. gegarvaganza pun ramai boikot sebab ude ada…. itu tandanya izreen lawa muka mcm bapok…. itu yg menaikkan syawat ude…

    9

    0
  18. izreen jering gatal says:

    izreen lawa? betul izreen lawa… tp malangnya lawa dia tu dia pakai utk extend & robohkan masjid org semata-mata nak bina masjid dia…kalau pun lelaki tu salah sebab melayan, perempuan mcm izreen 100x lbh salah sbb bg peluang kpd suami org utk dekati dia & dia 100x lbn salah sbb bukakan hati dia utk suami org…llawa pun x guna kalau perangai hanat mcm izreen

    7

    1
  19. kak nam says:

    pada aku dua2 pun biasa jer..kena makeup memang la cantik.. tengok jer la video2 org bersolek tu.. dari kurang cantik tetiba gojes dia kalah ratu cantik.. korang x yah nak meroyan sangat la kunun intan lagi cantik dari izreen la.. izreen nenek kebayan la… jaga mulut longkang tu… sibuk sangat ngan hal dunia… kat sana ALLAH x tanya saper lg cantik antara dua orang ni … kiamat da x lama.. pk bekal nak bawak kesana ckup ke x.. x yah nak bahan2 aku kunun x yah masuk page ni kalau nak citer hal dunia lepas mati sbb kat page ni antara tempat yg sesuai nak bagi korang insaf

    #akudonedakwah

    8

    1
  20. Anonymous says:

    Izreen memang lawa Ude pun sangat handsome, kaya ada studio sendiri sekali main muzik hampir berjuta dapat pendapatan itu lah sanggup Izreen jual diri dan ude melacur dengan retis …..isteri pun dirumah je mengangkang sebab terlalu cantik… pulang dari gegarvaganza terus jimak…… lari dengan retis anak kecil2 di tinggalkan… nanti ude nak kawinkan Puan Fadillah dan Encik Aznam sembunyi2 nanti emak Izreen tahu pula… penyokong menyokong perbuatan mereka extend masjid hingga roboh…

    7

    0
  21. chinta says:

    yg komen mcm tu tuh, ko nk pemes ke atau ko nak ig ko diserang peminat Bonda?? sengaja cari pasal?

    x slh ko nk puji jering byk mana pun, tp perlu ke kat ig si bonda?

    hrp pniagaan ko kena boikot. sekian si kurungmiera.

    0

    2
  22. unknown says:

    prefer intan time baru lepas divorce.. light makeup, cantik & sweet.. btw cantik is subjectif akhlak yg penting

    0

    1
  23. jurgen klopp says:

    abang tgk dua-dua pon biasa shj.xburuk dan xdelah cntik.
    tp kecantikan tak kan kekal..ingt tu ye adik2

    4

    0
  24. saya says:

    cantik tapi x yah pakai lash extension ye. x sah wudhuk dgn solat. Dekatkan diri dgn Allah, jaga solat, baca alquran, redha . Belajar bersyukur dgn segala nikmat Allah. kdg2 Allah ambik sesuatu yg kita syg utk gantikan dgn yg lebih baik. Masa tu akan sampai. Belajar redha dan sabar. Ramai lagi ibu yg diceraikan hidup lagi susah untuk dpt sedikit rezeki utk diri dan anak2.

    5

    0
  25. simpati says:

    ps: Elly mazlein pun alhamdulillah mcm dh ada pengganti yg syg anak dia. termasuk Fasha Sandha. im happy for them. Jadikan Allah sumber kekuatan. buanglah lash extension tu. mata Intan pun dh cantik. besar. sentiasa bersyukur dgn nikmat Allah .

    2

    2
  26. Anonymous says:

    Aku cuma kesian dgn anak bongsu Intan…. rupa2 dia anak tak di ingini #udewahid sebab masa jimak tu terlanjur pancut sebab ingatkan Izreen dijimaknya rupa2nya Intan…. tu lah budak tu ditinggalkan lari dgn retis dan anaknya #adrianumar tu… bdak tu jadi masa ude dan izreen sdg berskandal dilamun cinta maklumlah dlm interview dulu ude ada ckp dia kawin izreen sebab izreen cantik…. nanti tua blh ke siam buat pembedahan plastik…..

    1

    6
  27. Anonymous says:

    biarlah intan tak lawa dan buka tudung tapi dia sudah minta maaf khilaf…. nanti dia stress bunuh diri dengan 2 anaknya macam kes baru2 ni di akhbar, lagi teruk. dia boleh minta maaf dengan Allah….. dari cantik tapi meruntuhkan rumahtangga seperti ude dan izreen buat…… intan tak maafkan lagi haru….. nanti macam norman dan memey terhegeh2 nak buat sanding, aqiqah dan macam2 dengan Abby takut anak2 mereka dapat balasan di akhirnya seperti yang mereka buat dengan Abby dulu….. biat tak cantik muka jangan tak cantik perbuatan nantilah pembalasan kepada keturunan awak

    2

    4
  28. Anonymous says:

    ha ha intan fc ig private kan ig mereka macam tuan meraka juga

    0

    5
  29. benci jering hanyir says:

    izreen muka cam pondan sajat kalau buang mekap kuakuakuakua

    dh la badan pun mcm jantan je

    3

    3
  30. Anonymous says:

    Izreen cantik????hellooo…hellooo….adohhh mak aiii…mata cemey sebelah ker tgk Izreen tu cantikk…ayooooo…

    2

    2
  31. Mak mertua ku = vida says:

    Ish ..izreen tu tak cantik la

    4

    2
  32. Emas says:

    Cantik la color lipstick tu.

    0

    3
  33. noone says:

    Kenapalah blog2 gossip sekarang ni dok kutip komen2 sampah netizen lepas tu besarkan macam seluruh negara sama berpendapat sampah..

    Stop giving attention to sampah please

    7

    0
  34. PLEASE BAN IZREEN FROM THIS INDUSTRY!

    3

    2
    • Anonymous says:

      Memang dah boikot pun…. tak de drama terbaru dia… baru padan muka ude buang bini menganggur dan anak2, ambil retis byk pendapatan… sekarang peliara juga bini x de kerja… tapi diakan kaya ada stadio besar stadium… sekali main muzik pendapatan berjuta…..bini nak jaga keluarga konon… maka x de ofer berlakun

      1

      2
  35. Elliza Razak says:

    BUAT IZREEN, DUA KALI MENJADI SUNDALAN, SELAMANYA MENJADI SUNDALAN!! MOHON HARAMKAN IZREEN DARI INDUSTRI INI!! KALAU IZREEN PENYANYI, MOHON HARAMKAN LAGUNYA DARIPADA DISIARKAN OLEH MANA-MANA SALURAN RADIO!!

    2

    1
  36. DEAR IZREEN, TWICE BECAME A BITCH, ALWAYS BECAME A BITCH!! PLEASE BAN IZREEN FROM THIS INDUSTRY!! IF IZREEN ARE SINGER, PLEASE BAN HER SONG FROM AIRED ON ANY RADIO CHANNELS!!

    2

    2
  37. Anonymous says:

    Memang dah boikot pun…. tak de drama terbaru dia… baru padan muka ude buang bini menganggur dan anak2, ambil retis byk pendapatan… sekarang peliara juga bini x de kerja… tapi diakan kaya ada stadio besar stadium… sekali main muzik pendapatan berjuta…..bini nak jaga keluarga konon… maka x de ofer berlakun

    3

    2
  38. PREVIOUS IZREEN AZMINDA IS HANEZ SURAYA,
    NEXT IZREEN AZMINDA IS….?

    2

    1
  39. IZREEN HAS DETECTED AS HOMEWRECKER

    FB: Armadan Amdan
    DOB 29-05-1986

    1

    1
  40. IZREEN AND HANEZ ARE SAME TOO, HOMEWRECKER

    1

    1
  41. KEDUA-DUA IZREEN DAN HANEZ ADALAH PEREMPUAN JALANG

    2

    2
  42. Anonymous says:

    aku pernah jumpa izreen masa tu die dh berhijab…xcantik pun…mekap tebal, badan kurus kering kerempeng,

    bila tgk kt ig mmg jauh beza…

    4

    1
  43. Anonymous says:

    sebab intan mekap ia jelous dengan cizreen..labih cantik dari dia…..???

    0

    2
    • Anonymous says:

      tak lah ude tak benarkan dia bermekap masa bercinta dan berskandal dengan izreen.. ude takut syawatnya terbantut sebab selalu bersama dengan izreen… intan buta2 percaya dengan laki, suruh berhenti kerja supaya senang ude buang…. anak2 masih kecil mana ada masa pasang badan izreen bolehlah en Aznam jaga #adrianumar… dia hanya bercinta dengan laki orang dan bergaya je….

      1

      0
  44. Anak mak says:

    Pada aku izreen dan intan tak cantik pun! Mak aku yang cantik. Hahaha..

    0

    0
  45. Here says:

    They both pretty

    0

    1
  46. neelopak says:

    bagi chance lah kat dia ni utk melawa. sebelum ni tak sempat sebab sibuk jadi isteri/ibu. lawa tak lawa tu toksah lah nak dibandingkan. positive vibes jer okeh. doakan dia tak tersasar jauh dan akan jumpa orang yg mampu membimbingnya utk jadi lebih baik. aamiin

    0

    0
  47. faraj says:

    Izreen gan Ude , tgh meroyan tu masing2 duit dhtakder..Job pun takder….Intan kalo awak baca ni stu jer saya pesan…Kalau Biawak idup nk Rujuk !!! minta kau abaikan….!!

    0

    0
  48. Pelir says:

    Make up n camera trick je tu.
    Cuba dia basuh make up tu, mesti muka gelap n kulit kasar.

    Kalau dh asal muka mmg tk cantik, tempek byk mana pun make up, takkan cantik jugak.
    Lainla kalau dia buat plastic surgery.

    0

    0

Leave a Comment

Optional