Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

”Cantik Lagi Izreen”, Pengguna Instagram Menggelupur Intan Liana Makin Hot

Intan Liana Salleh kini mempunyai semakin ramai pengikut di Instagram dan mempunyai kerjaya sebagai Instagram influencer. Kerjaya ini membolehkan Intan tampil dengan gaya menarik, solekan oleh jurusolek proesional dan fesyen muslimah yang mempesonakan.

Ramai memuji penampilan terbaru Intan Liana yang semakin cantik jelita.

Advertisement

Bagaimanapun, nampaknya ada yang tidak senang dan memperlekeh bahawa Intan hanya cantik kerana kuasa solekan. Malah, pengguna Instagram itu berkata bahawa isteri baru bekas suami Intan Liana, Izreen Azminda lebih cantik darinya.


Namun ia dibalas oleh Intan Liana yang mengatakan tidak penting siapa lebih cantik dan mengucapkan selamat berbahagia kepada pengguna Instagram tersebut.

Advertisement

Di samping memuat naik pelbagai review produk, Intan Liana ialah wajah untuk Anasism, produk kosmetik milik Annas Easkey dan tudung Bawal Malas juga milik personaliti tersebut. Penulis mengucapkan selamat maju jaya buat Intan Liana yang tabah menghadapi cabaran dalam kehidupan sebagai ibu tunggal bersama dua anaknya.- beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 Comments

  1. Pelir

    October 31, 2018 at 11:15 pm

    Make up n camera trick je tu.
    Cuba dia basuh make up tu, mesti muka gelap n kulit kasar.

    Kalau dh asal muka mmg tk cantik, tempek byk mana pun make up, takkan cantik jugak.
    Lainla kalau dia buat plastic surgery.

  2. faraj

    October 29, 2018 at 10:01 am

    Izreen gan Ude , tgh meroyan tu masing2 duit dhtakder..Job pun takder….Intan kalo awak baca ni stu jer saya pesan…Kalau Biawak idup nk Rujuk !!! minta kau abaikan….!!

  3. neelopak

    October 26, 2018 at 11:31 pm

    bagi chance lah kat dia ni utk melawa. sebelum ni tak sempat sebab sibuk jadi isteri/ibu. lawa tak lawa tu toksah lah nak dibandingkan. positive vibes jer okeh. doakan dia tak tersasar jauh dan akan jumpa orang yg mampu membimbingnya utk jadi lebih baik. aamiin

  4. Here

    October 26, 2018 at 1:20 am

    They both pretty

Loading...
To Top