Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cakap Nak Meminang Tapi Tiada – Erra Fazira Tidak Pasti Status Hubungan Dengan Shahir

Sudah bertahun-tahun kita dengar gosip dan spekulasi hubungan percintaan Erra Fazira dan penyanyi Shahir. Sekitar tahun lalu pula, Shahir pernah memberitahu beliau sudah bersedia untuk bergelar suami dan berhasrat untuk meminang Erra.

Advertisement

Bagaimanapun, sehingga kini tiada perkembangan terbaru tentang perkahwinan pasangan ini dan Shahir juga kembali menyepikan dirinya.

Malah, Erra dalam kenyataan terbaru juga memberitahu beliau tidak pasti kedudukannya serta status hubungan bersama Shahir.

Kami tidak bergaduh pun, cuma memang sudah agak lama kami tidak berjumpa dan sekadar bertanya khabar menerusi telefon. Sukar untuk saya katakan mengenai kedudukan saya sekarang. ‘Menang’ atau ‘gagal’ susah hendak saya cakap.

Pada saya apabila dia bersuara mengenai soal perkahwinan ia sedikit sebanyak memberi impak bukan sahaja kepada diri saya tetapi orang sekeliling seperti keluarga dan teman. Jadi rasanya lebih baik jangan bersuara perkara yang kita sendiri tidak tahu apa pengakhirannya.

Erra terus terang tidak mahu lagi memikirkan soal itu dan mengikut sahaja dengan apa yang telah diaturkan Tuhan untuknya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. MAK CIK ERRA CARI TOY BOY

    March 7, 2019 at 9:08 am

    Erra mahukan lelaki handsome.. muda drpd suaminya.. come on lelaki muda sedunia.. Erra perlukan korang.. come on.. lelaki handsome buat salah besar, erra maafkan.. lelaki tak handsome seperti suaminya jika buat salah walaupun sikit, tiada keampunan.. kesian anak perempuannya melihat ibunya begitu..
    sbb handsome.. mati pun sanggup.. anak ikan.. engku emran baik tak hargai.. sbb kurang handsome.. YANG PENTING HANDSOME.. Baru erra fazira nak.. hokay..
    ERRA SUKA LELAKI HANDSOME.. TP MALU NAK MENGAKU.. SHAHIR BUAT SALAH APA PUN.. ERRA TERIMA.. KALAU LELAKI BURUK.. SALAH SIKIT.. ERRA REJECT.. KONON NK YG BERIMAN.. SEBENARNYA NAK YG HANDSOME JE..

  2. cIk piNgu

    March 3, 2019 at 2:17 pm

    Allahurabbi Erra oii aku ingat dia x tgu dh Gigi Besi tu. Eh Erra ko x faham2 ke org x nak la tu sb tu diam menyepi. adoi.. kalau x pandang lelaki kaya berharta pun, at least cari la yg btl2 nak jalinkan kasih syg dgn ikatan nikah, ni si Gigi Besi tu kompang je lbh tp ape pun x dak.

    • KEBENARAN

      March 4, 2019 at 12:24 am

      sbb handsome.. mati pun sanggup.. anak ikan.. engku emran baik tak hargai.. sbb kurang handsome.. YANG PENTING HANDSOME.. Baru erra fazira nak.. hokay..

    • KEBENARAN

      March 4, 2019 at 12:29 am

      ERRA SUKA LELAKI HANDSOME.. TP MALU NAK MENGAKU.. SHAHIR BUAT SALAH APA PUN.. ERRA TERIMA.. KALAU LELAKI BURUK.. SALAH SIKIT.. ERRA REJECT.. KONON NK YG BERIMAN.. SEBENARNYA NAK YG HANDSOME JE..

  3. Anonymous

    March 1, 2019 at 11:02 am

    Ke sebenarnya 2 2 propa jer. Low class..

  4. Get real

    March 1, 2019 at 9:27 am

    Cari mat salleh lg bagus. Ramai yg datang sini masuk islam dan ikut btul agama and rerus nak nikah. Better la dari jantan melayu yg nak seronok je. Tak caya gi masjid negara, ramai species chris evans nak cari isteri solehah.

  5. Gepp

    March 1, 2019 at 8:58 am

    If i were her, i dah chow long long ago
    Shahir obviously x serious dgn erra, tp kenapa ko still terhegeh-hegeh mcm ni? Kalau shahir serious but pokai, either he works the shit out of his ass to have you, or to cut you loose awal2 lagi. Baru bercinta tapi dh digantung x bertali, sendiri cari pasal padan muka

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top