February 29th, 2012

Cahaya Malaika. Itulah nama anak puteri Mawi dan Ekin yang telah dilahirkan semalam. Sedap sungguh namanya. Maksud nama tersebut ialah “Cahaya Permaisuriku”. Nama tersebut telah dipilih dan dipersetujui oleh Mawi dan Ekin.

nama anak mawi dan ekin

Berkenaan dengan gambar anak sulungnya, Mawi berkata yang dia sedang menunggu masa yang sesuai untuk berkongsi wajah puterinya. Kata Mawi:-

Saya tahu ramai peminat yang ingin lihat anak saya, tapi tunggulah dahulu. Buat masa ini saya dan Ekin tidak selesa hendak berkongsi. wajah Bukan hendak sembunyikan selama-lamanya, tapi saya menunggu waktu yang sesuai. Mungkin saya benarkan pihak media rakamkan gambar anak ketika saya buat kenduri kesyukuran nanti.

Tak apa Mawi, Abang Nara faham. Bila dah bersedia nanti kongsikanlah gambar puteri sulung anda. Semua orang pun tak sabar nak melihat kecomelannya. Tak gitu? Kredit info sepenuhnya kepada portal GUA.


147 responses to ““Cahaya Malaika” Nama Anak Mawi Dan Ekin”

  1. astray87 says:

    tentu ramai peminat yg ingin lihat anak saya

    abg mawi, ko ade peminat lagi ker?

    tah sape2 la yg thegeh2 nk tgok. tau la excited dapat baby, tp tak payah la kuar statement poyo amat mcm tu.

    ingat da berubah and da pandai menjawab soalan dengan berhemah dan merendah diri.

    upenye mawi tetap mawi yg dlu…

    hurm…

  2. sedar says:

    tahniah! mawi n ekin
    semoga dgn kehadiran CAHAYA ni akan menambahkan lagi rezeki anda berdua.
    sabar jelah dgn org yg mengutk nama anak anda… mereka dpt dosa ko dpt PAHALA

  3. taik hang says:

    eh apasal avatar aku tak sama pun ngan kau ? hahaha.

  4. Adibah says:

    apa maksud “cahaya malaika”?
    =cahaya malaikat ke? ;)
    anyway, sedap namanya…

  5. bijak pandai ku says:

    tahniah mawi dan ekin kerana sudah bergelar ayah dan iibu…msti cute anak tu secute namanya,,,,cahaya permaisuri..fuuhhhhhhhh

Loading...