Written by serenity | September 7th, 2018

Perkahwinan pelakon Datin Paduka Eina Azman dengan Dato Paduka Kaiser Gurmeet Singh dikurniakan dengan pasangan kembar lain jantina, Karl Kareef dan Arianna Aubrey. Pasangan itu baru-baru ini menyambut ulang tahun keempat perkahwinan di Santorini, Greece dalam satu percutian.

Gambar-gambar dari percutian itu telah dimuat naik ke Instagram oleh Eina. Salah satu dari gambar yang dimuat naik ialah gambar selfie solonya. Namun begitu, seorang pengguna Instagram menegur Eina, ‘mana Ebby Yus’ dan memberikan komen seolah-olah Eina seorang mata duitan.

Namun begitu, komen itu dibidas oleh Eina yang menganggap pengguna Instagram itu busuk hati.

Penulis agak hairan juga mengapa pengguna Instagram itu membuat komen sebegitu. Mereka sudah bertahun berkahwin dan ada anak kembar.

Lain orang lain citarasa, malah Eina juga pernah menyatakan bahawa suaminya kacak di matanya. Doakan yang baik-baik saja sudah, ya tak? – beautifulnara.com

Sumber: Dylawok

82 responses to “Buta Ke?”, Eina Azman Bengang Pengikut Samakan Suaminya Dengan Ebby Yus

  1. DX says:

    Santorini is in GREECE, dumbasses

    14

    1
    • Anonymous says:

      Memang seiras dan gaya mereka berdua ni mcm badut kalu gi obersea

      26

      0
      • Anonymous says:

        Hahaha..tak baik tapi nk ckp jgk,hakikatnya suami dia mmg koyak X hensome pe, tapi dh datin cintakan mmg lah suami yg terindah..Aku tetap suka pasangan ni humble n anak2 yg sgt comel. Datin Eina body cantik n muka sweet..suami koyak tapi poket x koyak masih menang kau..

        15

        1
        • Lol says:

          artis yg hidup dgn duit laki. byk dah tapi besok dah rabak dan kendur laki cari lain, mula la nk berlakon balik. katanya rindu… buat comeback! Zzz

          11

          4
        • Anonymous says:

          Dah x handsum. terima je lar. Nampak sgt ko gelabah sbb dah mmg gitu-gitu je… level pelawak tempatan muka. Maaf fakta xmenipu. Accept it and move on.

          15

          2
        • Psychologist says:

          I agree. The fact that she so defensive kind of telling .. it is true!

          3

          2
      • CikB says:

        adat la sis. laki buruk mmg ramuan segera utk dikecam. terimalah kenyataan!

        3

        0
    • Mat Sahdo says:

      Padan muka.. gila show-off dia ni. Entah apa nk buktikan pun tak pasti. Mungkin rasa rendah diri dpt keling gemuk maka terpaksa la up kan diri utk mdapat markah bonus…

      kahx3

      20

      6
    • Nyah says:

      Alah ni sume cinta duniawi jew. Besok dah kendur di bawah tu mcm bunga kekwa, ko ingat dato nak tunggu ko? Bergumbiralah selagi kerang tu masih cantik!

      7

      2
  2. Nd says:

    Kesian ebby yus jadi mangsa.. Aku klu dpt bergambar gan ebby yus dah berbangga dah

    42

    0
    • wekkkkkkk says:

      betoilah tu dlm dunia ada org kata, 7 muka serupa.
      ..seharusnya ..bersyukurlah…ada juga muka menyerupai Datuk.
      tapikan Datin, Datin harus “bimbang”, mana tahu ada muka juga dgn rupa Datin, takut Datuk..”confius”..

      14

      1
    • Anonymous says:

      dulu minat juga minah ni. skrg makin menjadi-jadi riaknya.

      5

      0
  3. Xxx says:

    Tapi mmg mirip dgn Ebby Yus..ok apa Ebby Yus??

    46

    0
    • biarbetik says:

      Hahahaha…kelakar betul la sorang2 aku kekek…ok apa abg Ebby tu kan…manis…apapun siapa la tak nak kawin dgn org senang…semua pun nak…leh jln merata dunia…cinta tu…well seronok la cinta…tapi tanpa cinta life can still goes on…tanpa wang hidup merana oiii…nak berak pun pakai duit…mati pun pakai duit.
      so dunia sekarang ni without money life is nothing…so pada lelaki2 yang belum kawin tu kumpul lah duit banyak2 ye…Ebby Yus pun Ebby Yus la tutup mata je…kalau nak harap handsome cam Ashraf lagi menyampah kek

      13

      1
  4. Abc says:

    Itali?? Greece ler

    7

    0
  5. Anonymous says:

    kenapa ek kalau masok ig org takde adab….pelik aku tgk.kalau ye pon mcm eby yus.kau ckp sesama kawan udahhhh..ni siap komen gtu..derrr sgt netizen sekarang ni.

    29

    1
    • Anonymous says:

      Aku pun pelik. Nabila sumbat puting dkt baby dia pun jd isu. Si Eina ni laki kaya pun jd isu. Pmpn bodoh je nak kahwin dgn laki miskin. Tekanan mental agaknya yang suka komen negatif2 ni.

      46

      1
      • Anonymous says:

        Ko pun mental juga. Yg ko terasa pehal? Dpt gaji ke. Maid dia erk? Retis je kut bukan wali. Dah la aurat bersepah tunjuk satu Malaysia. Maksum? I dont think so b*tch!

        1

        20
        • Mimi says:

          dah tahu bukan wali dan tak maksum then takyahlah follow.
          tak paham kenapa follow pastu dok bagi ayat hina macam tu.
          you pergi halaman rumah orang, pastu kata eh rumah you buruk kot, you rasa elok ke tak cakap camtu? serius, ig followers sometimes i tengok macam takde adab dan budi bahasa. you ingat you follow artis that you have every right to criticise their life ke? diorang tu elok elok je hidup tau.

          lagi satu, yang komen takde adab tu kadang-kadang tengok profile picture bukan main sopan lagi tapi boleh pula keluar ayat bukan bukan. ada pula tu tah ig sapa tah i tengok budak maybe around 12years old kot dok komen suruh pakai tudung nanti mati masuk neraka. memanglah betul tapi u rasa beradab tak umur 12 tahun cakap dekat orang tua macam tu? makbapa tak ajar ke hormat orang?

          0

          0
    • Anonymous says:

      Sebab dia ni suka menunjuk-nunjuk mcm dah tak bertuhan.

      2

      1
  6. AKU says:

    kikiki eby yus ensem la kwn…..hahahah dunia2 bangang

    4

    0
  7. Nes says:

    Masuk IG org tulis kata2 xsopan..mmg xde adab namanya.eina tu xkacau pn hidup dia.saja nk mencari pasal

    14

    1
    • soltan melaka says:

      lain kali jgn buat netizen myampah la. dia ni nmpk pun tlalu mencuba sgt. org baru pegang duit la katakan.
      kampung perangai tu tak boleh buang2 lgi ke hanat???

      5

      4
  8. Jaja says:

    Rasa kalau laki dia hanya posman adakah dia mau..fikir positif lah dah jodoh kan..tiap org nk kahwin mesti fikir ekonomi betullh tu datin eina..iakan jer ckp netizen x perlu nk corner2 lahai..

    8

    0
    • Anonymous says:

      kalau dapat ikan Jaws tak kan nak ikan bilis pulak kan. lebik baik ngap ikan Jaws cerah masa depan hihihihihihi………………..

      8

      0
      • Mak Becok says:

        X juga… kebarangkalian tinggi utk di reject sebab ilmu kekal tapi kecantikkan x bertahan. Kalau tak, takkan ada pendidikan hingga ke menara gading bengong hoi.

        2

        0
  9. huhu says:

    laki dia ni memang kaya sungguh ke. sajer tanye..

    3

    0
  10. Pemerhati says:

    Sukati dia la nk kawin dgn org miskin or Kaya..biar dpt suami xhensem tp tau tanggung jwb & jaga families elok2 dpt laki hensem tp sia2kn bini..silap2 bini yg tanggung laki..Aku sokong eina,pandai buat pilihan.

    18

    1
  11. brunes says:

    rezeki dia memang yg komen tu busuk hati.. ok apa Datin Aina jaga anak dan suami baik sangat.. hubungan keluarga pun nampak mesra. so i tak heran kalau rezeki dia camtu..besides ada ke perempuan cantik macam dia ni masih nak makan mamak tiap minggu? tapi dia makan mamak bag kelly birkin ok

    5

    1
  12. kakikucinghitam says:

    laki die bisness ape ek? kaya gila

    2

    0
  13. Anonymous says:

    mmg patot pon dpt buta, org tu ada laki kot, yg gi saje carik pasal ngata eby yus dah knape, nak kate bodoh pandai pulak komen kat iG, sure mmg buta. cube kalau laki ko si A tapi org cakap eh mane si B. takke ko pon panas hati.

    8

    0
  14. puppy doll says:

    dengki laa tu …. sebab tu suka2 kata ebby yus… kalau aku cakap balik ..rupa ebby yus pun kaya raya …ko hado??? hahahhaaa
    dah rezeki dia dpt kaya …. jgnlah duk dengki kat orang …tak takut seksaan kubur kee

    3

    0
  15. Anonymous says:

    Dia nak kahwin laki kaya pun apa salahnya. Selagi tak kacau hidup orang lain, tak kacau laki orang. Tak handsome kat mata kau. Tapi kekadang perangai orang tu boleh buat dia nampak handsome kat mata orang lain. Dengki sangat la sesetengah orang ni.

    7

    1
    • thats sad says:

      org meluat sbb suka menunjuk-nunjuk. kalu hebat kau lawan la dgn kim kardashian ke.. level2 retis. ko raser bangga eh dpt tayang harta utk org2 biasa? sakit mental jugak dia ni pun. kesian tengok..padahal duit bukan bawak ke kubur pun. so shallow and delusional?

      8

      2
  16. Anonymous says:

    Alah perangai dia pun 2×5… lebih2 lagi bila bergaduh dgn sekor lagi Datin. Over mcm diaorg je kaya padahal semua tahu…(isi sendiri).

    6

    0
  17. Anonymous says:

    Waktu muda dan bergetah boleh la ko ego Ina oiii. Dato K bekas bini ada darah raja pun cari lain, inikan pulak ko yg xde apa2 ni. Tunggu dan lihat sajalah.

    4

    1
  18. benci mayat hidup says:

    butuh la ko eina datin mayat ebby yus lagi hensem dari laki pinguin ko tu!

    2

    0
  19. Aru Kanda says:

    pada muka. laki x handsome org pun geli nk puji bagai.

    5

    1
    • MKWK4077 says:

      Lki x kacak..x apelh.
      Jnji hti sng.

      Byk skrg org pompuan jdi suami dan isteri.
      Lbih baik hidup mjnda dri brlaki kn yg mls.
      Gji sikitvx ape…yg pntg rajin.
      Klu dpt yg kaya.dn rajin mcm Kaisar ni…aku pun mahu.

      5

      0
  20. Anonymous says:

    Terima je lah. Siapa suruh pilih mcm tu punya level. Kalau kacak orang pun pikir 2-5 kali nk kutok wey. Ko tu yng masih x boleh bpijak d bumi yg nyata sis. Move on le, dah x elok. Takkan nk plastik ckp hansen pulak!!Huhuhu.

    3

    3
  21. Anonymous says:

    duit bukan segalanya…sbb tu theyols kecam. dia je yg syok sendiri.

    2

    0
  22. MKWK4077 says:

    Tak ngapalh. Asalkn dpt merasa masa muda sng. Bila tua tu lain kira.
    Ada stngh org tu..muda ssh…bila hmpir tua..lgi brtmbh tua.

    0

    0
  23. MKWK4077 says:

    Like Beauty And The Beast.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Fesyen sakit mata .. Che Ta versi freehair!

    2

    0
  25. Melah-melahan says:

    Padan muka. Sape suruh buat orang menyampah? Berjalan tu elok2 la. Macam clown circus!!!

    2

    1
  26. ?????? says:

    I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this
    site. I am hoping to see the same high-grade blog posts by you in the future as well.
    In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own site
    now ;)

    0

    1
  27. lofa says:

    mcm sakai jer g holiday pastu gaya over…artis Hollywood x der lak memanjang pakai branded stuff…ni mcm jakun

    8

    0
  28. Anon says:

    Fuyoo, siapala yg benci sgt eina azman ni sampai tinggal komen banyak2 kali guna nama lain2?

    Dik non ooi, adakah org yg x hensem/ x cantik tak layak disayangi? Sekurang2nya laki dia x de la tua sgt, lebih kurang satu kepala.

    4

    0
  29. Gorges says:

    Dari bentuk badan debab Dan Muka Memang ada iras Ebby Yus. Why are You so angry? Lantak la. You just think your hubby is the best looking guy in the world. As for me I don’t care about looks.

    3

    1
  30. Anonymous says:

    korang jgn la mulut jahat sgt,,elok2 org tu bahagia..kang gaduh laki bini..pasai apa..pasal mulut korang la..

    0

    0
  31. Duh says:

    Heck eleh. Minah tu yg kena jaga mulut. Netizen bukan menghina. Cuma komen suami iras Eby Yus? Ngapa melenting …,, dan Keluar komen BUTA KE ….. komen tu yang menghina orang.

    1

    0
  32. cincinperak says:

    eina kene pikir strategi lain sebagai back-up duit sentiasa ada pasni. Payah gak ek harapkan duit laki tp sendiri takde kerjaya or xda beauty with brain gitu.
    Tu sebagai balasan jd org ketiga dulu tau eina…hahaha.
    org komen sikit nak sentap, bila show off tak hengat dunia. puii

    1

    0
  33. Bobo Di. Mana says:

    Netizen tu entah2 dia ingat laki dia tu eby yus, bdk WeChat baru tau dunia..hahahahaaa..moga eby yus cepat dpt jodoh..Amin..

    4

    0
  34. anonimous says:

    kekekekeke keh keh

    1

    0
  35. momo says:

    kan bff dia dh bgtau cm mna deorg boleh kahwin… siap buat krangan kat tisu lgi…

    1

    0
  36. Anna says:

    Jgnla menghina org mcm Tu…janji dya X kacau org da…dya post nk tgk tgkla xyah kecam..Cian terpalit nama ebby yus Tu..da rezeki dya kawen org kaya..biarla…manatau rezeki Kita pun Sama…??

    0

    0
  37. anis says:

    Apa yg anda komen seperti menghina dan buruk2, akan dihitung di akhirat. Berhati-hatilah bila berkata2…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    kesian ebby yus…nape yg ko nak melenting sgt eina azman…buruk nau ke ebby yus tu? mentang2 la ebby yus tu tak sekaye laki ko… tak baik hina org tau…laki ko tu sebaik byk duit, klu tak, ko pandang pun tdk…klu sebut ebby yus ko dah meroyan, agak2 ko klu laki ko tak de duit nak ke ko kat die…cube fikir2 kan…

    0

    0
  39. Anonymous says:

    BUKAN SOAL RUPA SUAMI EINA OR DUIT DY..
    TAPI SOAL ADAB..KNAPE MCM CARI PASAL KAT EINA CKAP CMTU?
    TAK PASAL2 RELATEKAN DGN EBBY PLK..KESIAN EBBY YUS..ADUDUDUU

    0

    0
  40. NINA KARENA says:

    ebby yus tu manis la..hensem la jgk….bukak mulut dah lawak….

    0

    0

Leave a Comment

Optional