Buruk makan

Trending

Buruk makan

Hebat betul makanan yang dihidangkan kat conference ni. Kambing sorang seekor siap~~ hah, makan jangan tak makan!

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

10 Comments

  1. nanys

    March 11, 2011 at 11:13 pm

    org Arab mmng cmni..ak dlu pernah kijer ngn org Arab setaun…gaya idup mewah nak mampuih,,,dh la membazir.selalu gak ikut diowang g majlis mkn sesama bangsa diorang.mmng gini la cara diowang mkn.xde nk sharenyer.diowang xabes pn..pelik tol kn,diorang lg choose mmbazir dr share mkn samer2..

  2. erynn

    March 10, 2011 at 2:42 pm

    antara orang2 yang mengabiskan duit rakyat..pastu makanan tu bukan habis pun..pastu buang..membazir..bg makan orang miskin lagi bagus…

  3. Fizah Violet

    March 10, 2011 at 2:41 pm

    org arab mmg mcm nih, kwn aku duk sana citer mmg lumrah pak arab ratah ayam sorang sekor, kambing sorang sekor mcm dah x heran dah…pulak dahh!!!

  4. anonimous

    March 9, 2011 at 3:36 pm

    kambeng sorg sekor ke,sekor sorang?setw ak kambeng 2 ad ekor.haha

  5. cikbedah

    March 8, 2011 at 2:50 pm

    dorg makan x habis.. nti org dapur la tlg kekah kan.. mcm tak biasa