Written by AbangNara | November 11th, 2009

sam bunkface

Walaupun abang Nara dilahirkan sebagai seorang lelaki sejati, tetapi apabila mata ini bertemu dengan Sam BunkFace terus abang Nara mengkagumi kehenseman vokalis utama kumpulan Indie popular nie. Serious hensem beb. Patutlah Juliana Evan terpikat kat dia. Hidung mancung, mata coklat, kulit putih. Mampu mencairkan hati semua wanita-wanita dan jejaka-jejaka auw ~~

Oh ye lupa plak nak bagitau yang baru-baru nie team BeautifulNara telah dijemput untuk menghadiri majlis pelancaran set perfume baru oleh One Drop Perfume. Event nie diorang buat dengan kolaborasi deejay-deejay XFM dan tempat tinggal disupport oleh Impiana Cherating Resort. Memang sangat-sangat best sebab selain dari BunkFace ada Hujan, Pop Shuvit, Pesawat ngan ramai lagi la.

Tapi kali nie kitorang letak gambar Bunkface jer dulu. Gambar Hujan esok kami letak ek. Oh ye sebelum terlupa nak cakap kesemua band-band yang ada malam tue memang sangat best. Sempoi jer borak-borak ngan diorang. Masa nyanyi lak vokal sengsorang memang superb. Sebijik macam dalam radio. Memang terbaik ~~~

Sekali lagi nak ucapkan ribuan terima kasih kepada One Drop Perfume, XFM dan Impiana Cherating Resort sebab sudi jemput team BeautifulNara. Lain kali jemput la lagi ye. Heheh. Moh layan gambar-gambar aksi macho BunkFace buat show masa malam pelancaran set perfume Dude and Chick dari One Drop Perfume nie.

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

120 responses to (GAMBAR)BunkFace Gegarkan Cherating, Memang Terbaik ~~~

  1. nini coklat celup says:

    yuhuuu..
    badan ketol2..

    0

    0
  2. blackberry00 says:

    x brp minat dorg nih..

    0

    0
  3. blackberry00 says:

    lagu2 dorng nih blh tahan gak…

    0

    0
  4. telepas peluang aku nak jadi no 1

    0

    0
  5. EclipsE says:

    aduh…tension tol…
    kredit kad br kol tnye payment….
    sesape leh bg aku pinjam duit??heheheh…

    0

    0
  6. aries_april says:

    tah…
    tk ambl psng sngt dia orng ni…

    0

    0
  7. blackberry00 says:

    gengz..
    korg prasan x?
    yg masuk gosip ni mula2 (nini coklat celup) dh senyap daaaa….
    x mcm kite, kecoh bagai nk rak….
    kui kui kui :O

    0

    0
  8. violet says:

    huuuuuaaaaaaaarrrrrgggggggghhhhhhhh

    0

    0
  9. pEnArI pOcO2 says:

    salam…

    0

    0
  10. EclipsE says:

    kekwn sume….
    aku kuar dlu….
    nak settlekan mslh negara…huhu
    nti jumpe lg…
    tatatititutu…

    0

    0
  11. BumbleBee says:

    awat tak pakai boxer je terus ni….hoho…

    0

    0
  12. aRieS ApRiL says:

    korang baik ja ngumpat aries kat ats ya?

    0

    0
  13. juli says:

    Bang Nara..kenapa ckp si Diana Danielle terpikat lak, bkn ke si Juliana Evans awek dia? ermmmm…silap info. maunye lepas ni jd gosip. then fitnah. dosa tau

    0

    0
  14. u alll p maner ni……..

    0

    0
  15. umah sebelah aku jadi no 1 lagi

    0

    0
  16. blackberry00 says:

    nak blk daaaaa
    nnt chat lagi, ek…

    mane2 pon u owls g, tk a gud care!!

    0

    0
  17. maaf tersilap hahahaha. buat entry sambil zzz..

    maap semuaaa!! dah dibetulkan

    0

    0
  18. kak anie says:

    Ensem tu memang tak dinafikan…patut ler ramai anak2 dara yang gilekan dia…tapi…cikeding je…heheheh

    0

    0
  19. gosipgurlfea says:

    bf aku omputih tapi memang dia minat gila kat band nih minat lagu ye bukan org huhuhu

    0

    0
  20. opieck says:

    Hyee..!!!
    see more photo..
    click my name..!!!

    0

    0
  21. man says:

    korang jgn kata sam jer ensem…itu x tengok g muka mmber aku sorang nie….lagi ensem siot

    0

    0
  22. mmmm ensem ah gak si sam nie.untung empunya bdn yg dpt bdk laki nie.dahlah carming popular,kaya plak tu.tapi aku ase dye ngan jue x sesuai dye ngan aku bau sesuai.hak3.guro jer ah.aku mmg minat giler kat sam bunkface nie.lagu dyeorg sumenyer best2.x mcm band indie yg lain .tapi kalo dah popular sgt jgn lipa diri plak!!!

    0

    0
  23. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

    0

    0
  24. I had been just searching for appropriate website content for my assignment research and I happened to stumble upon yours. Thanks for your valuable info!

    0

    0
  25. I have wanted to post about something like this on my blog and this has given me an idea. Cheers.

    0

    0
  26. Thought I would comment and say awesome theme, did you code it on your own? It’s really excellent!

    0

    0
  27. Is it alright to reference some of this on my website if I include a reference to this web page?

    0

    0
  28. Enterprise as a consequence grateful to you will. Simply the type of e-book that has to be furnished and also all of the unintended false information this is your a number of other blogging. Get pleasure from your entire enjoying such a incredibly best doctor.

    0

    0