Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Bunga Bukan Sekuntum, Maruah Jela Kena Jaga’ – Bekas Suami Zarina Anjoulie

Pelakon dan selebriti media sosial, Zarina Anjoulie menerusi perkongsian di Instagram mengesahkan dirinya kini sudah bercerai buat kali kedua dengan suami, Eilyas Azhar. Susulan itu, Zarina atau lebih mesra disapa Anju menuntut bekas suami memulangkan kembali telefon bimbit dan beg berjenama pemberiannya.

BACA: “Aku Bukan Sugar Mummy Kau Ya!” Zarina Anjoulie Minta Bekas Suami Pulangkan Telefon Dan Beg Gucci

Advertisement

Tidak hanya mendiamkan diri, bekas suami di Instagram Story dilihat turut mengesahkan penceraian. Dakwanya, dia sudah banyak bersabar dan kini masanya untuk dia fokus kepada diri sendiri sahaja.

Katanya lagi, sebelum ini dia sudah banyak kali memberi muka kepada bekas isterinya itu. Dia berharap dengan penceraian ini mereka boleh hidup dengan tenang.

Advertisement

Mengenai kritikan asyik berkahwin cerai dan kebudak-budakan, Yas berkata hanya Allah SWT dan keluarga terdekat sahaja yang tahu apa sebenarnya yang terjadi. Tiada siapa salah dan siapa betul kerana hal ini bukanlah pertandingan.

Menceritakan dengan lebih lanjut, Yas berkata beg berjenama yang dituntut kembali adalah pemberian bekas isteri tanpa diminta. Dia juga telah memulangkan kembali beg selepas cerai buat kali pertama. Namun, katanya dia dipaksa mengambil beg selepas mereka rujuk.

Mengenai dakwaan sugar mummy, Yas menegaskan dia juga bekerja dan ada memberi duit nafkah kepada bekas isteri. Dia juga tidak mengharapkan duit bekas isteri walaupun satu sen.

SUMBER : yasvger7
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. tecit

    May 4, 2021 at 9:50 am

    anju ni btol2 dah melampaui batas. sampai yas pon dah xde muke nk bg dah. die sabar je agaknye. aku tgk die balik solat jumaat letak sejadah kt bahu pon rase sejukk hati. die mesti didik hati die xpe anju ni boleh kawal lagi. selagi die xinjak2 maruah aku aku boleh sabar lagi. tp klu dah maruah aku diinjak2 hmmm sory no sorry laa.

    part anju xpaham erti ikhlas tu aku nk ckp kte xkan boleh menang dengan org yg jahil. sbb die xkan tahu dan die akan selama2nya akan xtahu. jd rentikan la nk bg org jahil ni pandai. selagi die xnk memandaikan diri sendri tobat lahom jgn laa cube2 lawan die sebab die akan sentiasa nak menang. pdhl die xtau die kalah tanpa bertanding. dasar tong kosong. mulut berbuih2. isi xdakkk.

  2. IKAN SEPAT

    May 3, 2021 at 9:48 pm

    BAG BURUK MACAM BELI PAT BUNDLE..

    GI BAKAR SUDAHHHH TAK PUN BUANG DALAM LONGKANG!

    ANJU MEMANG TAK BETUL BOBAL BELIT BELIT JANGAN PERCAYA HER STATEMENT SAMA AJALAH MACAM DIA PUNYA REVIEW.. PRODUK TIMBANG KILO PUN DIA REVIEW KATA BAGUS JANJI DUIT MASUKKKK.
    YE LAH BERLAKON, NYANYI HAUK…. JADI REVIEW PRODUK LONGKANG PUN JADI LER..

    AKU TAK PERCAYA MULUT ANJU NI.. BIBIR TERJUNGKIT BIASA NYA KUAT CAKAP BOHONG!

  3. Anonymous

    May 3, 2021 at 3:01 pm

    Terbaik bro..beras kita beli

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top