Written by Bella | August 10th, 2018

Meskipun mempunyai jadual yang sibuk sebagai ahli politik, Datuk Seri Bung Moktar tidak pernah mengabaikan tanggugjawab beliau sebagai seorang suami dan bapa.

Demi menyenangkan kehidupan isteri tercinta,Zizie Ezette untuk menjaga serta menguruskan tiga orang cahaya mata mereka,  Bung ada mengupah beberapa pengasuh.

Walaupun DSBM (Bung) sibuk, tetapi (dia) tidak pernah melupakan tanggungjawabnya dan memudahkan kerja saya dengan mengupah pengasuh bayi. Saya tidaklah hebat tanpa mereka.

Bukan mudah untuk menjadi isteri seorang ahli politik, kena banyak bersabar, bertolak ansur serta memahami kerjaya suami yang sememangnya sibuk. Namun, Zizie dan suaminya masih lagi dapat mengekalkan rumah tangga yang harmoni dan semoga ia berkekal sehingga ke jannah.

Sumber Berita : BH ONLINE

20 responses to Bung Moktar Seorang Lelaki Bertanggungjawab – Zizie Ezette

  1. Wekkkkkkk says:

    Bini mana yg x puji suami lebih2 lgi di klyak ramai. Sbb mesti jga maruah suamikn.
    Hakiktnya dlm hati je yg tahu.

    Klau BN tak dpt jdi kerajaan persekutuan dlm tempoh 2 penggl lagi…maka ekonomi rmhtangga akn tergugatlh.

    Bersedialh jual sayur kt kundasang.

    23

    1
    • WickEd says:

      Peduli apa Bung kasi makan pakai cukup…holiday selalu…dia dapat anak2 pulak comel2 sangat…muka pun nampak happy. Kalau harap muka cam Zul gagah perkasa tapi makan hati buat apa seh…I dont think dia ada rasa sedih…tgok bahagia…cute sangat twins ni.

      21

      0
  2. alfie says:

    Dia juga mempunyai bakat macam penyanyi negro Ceelo Green yang menyanyi lagu ” F*CK YOU” kan!!!!! Hahahaha

    10

    0
  3. Pemerhati says:

    Suka gaduh dlm parlimen…

    9

    0
  4. lan todak says:

    eee takutnya tgk semua dia..ganas samseng

    6

    0
  5. Anonymous says:

    Terpaksa puji byk harta belum dpt ada anak2 dulu yg dia lupa tanggungjawab bini pertama lepas kawin sembunyi2 dgn zizie….

    9

    0
  6. Tom says:

    Jangan pernah ajar anak sebut F x x K Y O U … Jangan .

    4

    0
  7. anonymous says:

    uuuwwwweeeeeekkkkkk munnntahhhh laki bini sama makn duit tabung rakyat

    5

    0
  8. Anonymous says:

    Mcm kelek cucu bung..umur dh senja anak kecil lg..Sian ank2 tu..tapi xpe bapak byk harta..enjoy

    0

    0
  9. fishball says:

    he better be!!

    0

    0
  10. Salmah says:

    Anak nya comel. Lebih comel dari afiyah

    2

    0
  11. bodopiang says:

    bagus la bini puji laki ..
    dlm pesbuk ramia yg dok kutuk laki je..
    duit cukup.. hidup senang .. apa lagi mau..
    kan..
    hahahahhahaha

    2

    0
    • pti sjok says:

      yg kat fesbuk tu ramai laki tak guna.. dah la sengkek, rupa xde, xley harap, bini lak tanggung, mmg layak dikutuk.hahaha

      1

      0
  12. huhu says:

    ank pmpuan comei, sweet, ank2 laki xbrapa comei sbb ada dna kinabinatangan.

    1

    0
  13. melati says:

    mcm Ungka pun ader

    0

    1
  14. mama says:

    Comel…mujur ikut kulit n rupa zizie..klu ikut rupa bung….hahahhaa….

    0

    0
  15. rol says:

    alah, padahal ko mintak laki ko cari org gaji ramai ramai suh jaga…
    baru laaa gaya mcm bini orang kaya!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Duit banyak kot..kalo tak kaya takder lar ckp mcmtu..confirm meroyan pasal nafkah kat media mcm ramai jer artis…

    0

    0

Leave a Comment

Optional