“Bulan Mulia, Baik Fokus Ibadah” – Tular Isu ‘Self-Reward’, Influencer Enggan Panjangkan Cerita

Hiburan

“Bulan Mulia, Baik Fokus Ibadah” – Tular Isu ‘Self-Reward’, Influencer Enggan Panjangkan Cerita

Heboh di media sosial sejak semalam mengenai pempengaruh Tasnim Shah pergi bercuti ke Dubai sebagai self-reward mendapat keputusan yang cemerlang.

Apa yang membuatkan netizen berasa berang bukannya kerana dirinya pergi bercuti, tetapi merasakan Tasnim mengambil kesempatan di atas kesusahan orang lain yang ingin meneruskan pelajaran mereka di universiti awam Malaysia.

Advertisement

Difahamkan, netizen telah membandingkan tiket penerbangan kelas pertama yang dinaiki olehnya dengan subsidi pendidikan di universiti awam berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tasnim Shah (@tasnimshah_)

Pihak Gempak telah menghubungi pempengaruh itu untuk mendapatkan penjelasan, namun dia enggan memanjangkan isu yang sudah kecoh ini.

Menurutnya, dia hanya mahu fokus melakukan ibadah sempena menyambut bulan Ramadan ini.

Nasihat saya kepada netizen, marilah kita sama-sama fokus pada hal-hal kebaikan pada bulan yang penuh keberkatan ini.

Sekadar info, perkongsian Tasnim yang memaparkan kemewahannya di Instagram itu telah mencetuskan pelbagai spekulasi dari warganet hingga ada yang membongkarkan harga tiket penerbangan berkenaan.

Tasnim Shah
8 bulan lalu

Influencer ‘Self- Reward’ Ke Dubai, Netizen Kecam Anggap Rampas Hak Pelajar Susah Ke IPTA

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    April 5, 2022 at 8:50 am

    Siapa dia ni?
    Tak kenal…
    Bila keluar cerita ni…boleh tetiber femes

    haih….hampeh!

  2. anti melesies

    April 4, 2022 at 11:09 pm

    baru je bising prof uitm hina B40, datang pulak anak T5 show off.
    mcm biasa uitm terbaik untuk melayu kan?

    • Anonymous

      May 23, 2022 at 8:58 am

      anti melesies .. ni anti melayu ke??? aku tgk dia mcm agak sensatif dgn isu melayu.. dah beberapa komen dia aku baca.. dan cuba nak kaitkan masalah dgn org melayu aje????? sorry kalo la dia terasa.. cuba korang baca komen2 dia sblm ni…

  3. Karipap

    April 4, 2022 at 7:40 pm

    Bukan satu2 nya pelajar dari golongan ado2 dekat uitm tuu… berlambak sejak dari dulu kot. Aku rasa org terlupa bahawa uitm diwujudkan khas utk golongan bumiputera.. mampu tak mampu belakang kira as long as ko layak dan ko bumiputera. Aku heran knp ramai yg seolah2 terkejut dgn wujudnya golongan berada di uitm sbb sebagai alumni uitm, 4 tahun aku dekat sana, memang ramai golongan kaya dan sederhana di uitm. Byk skali berkemampuan pakai kereta ke kelas hinggakan tak cukup parking student dirembat parking lecturer skali walau berkali2 kena saman pong tak kesoh… iphone bertukar tiap kali kuar model baru. Lepak di starbux. Bawa beg tgn designer. Kasut designer. Dress designer. Kemon la gaiss… takkan ko terkejut kot.

Loading...