Written by Bella | April 30th, 2019

Sebelum ini, bapa Zahirah Macwilson iaitu Zainol Macwilson ada mengeluarkan kenyataan bahawa beliau hanya mengetahui tentang hubungan cinta anaknya bersama Aiman Hakim Ridza melalui media sosial sahaja. Tidak mengenali Aiman secara peribadi danmendengar macam-macam cerita mengenai aktor itu.

Ramai yang mula beranggapan mungkinkah Zainol tidak merestui hubungan cinta anaknya bersama Aiman? Bagaimanapun, Zainol tampil memohon maaf sekiranya kenyataan beliau itu menyinggung perasaan mana-mana pihak terutama sekali Aiman. Tidak pernah bermaksud enggan memberi restu terhadap pasangan merpati dua sejoli itu.

Bukannya saya tidak restu hubungan istimewa mereka, tapi saya masih belum kenal keperibadian Aiman. Jadi tiada istilah saya tidak memberi restu. Tapi jika Aiman terasa hati dengan kenyataan saya sebelum ini, saya dengan rasa rendah hati memohon maaf.

Menurut Zainol, sebagai seorang bapa yang kasihkan anaknya, beliau sedia untuk merestui hubungan Zahirah dan Aiman serta tampil sebagai wali sekiranya mereka ingin berkahwin.

Saya dengan rasa berbesar hati memberi restu dan sedia menjadi wali jika mereka mahu mendirikan rumah tangga kelak.

InshaAllah, jika Zainol dan Aiman bertemu pasti semuanya akan lebih baik. Ehem, kalau dah ada lampu hijau, rasanya dah bolehlah pasangan romantik dan sweet ini cepat-cepat bernikah ye dak?

Sumber Berita : mStar Online

21 responses to Bukan Tidak Restu, Maaf Jika Aiman Tersinggung – Zainol Macwilson

    • ANONYMOUS says:

      KADANG2 AKU TERPIKIR, SPORTING BTUL AYAH ZAHIRAH BAGI ANAK NYA TU PEGANG2 SI AIMAN. CUMA NAK CKP, KLU YE PUN RESTU JANGAN LA SMPI BNDE YG JELAS2 HARAM DIHALALKAN. KATA SYG ANAK? #EH

      • wekkkkkkk says:

        Mereka berpegangan tgn masa tu bkn ada ayah disisi. Gmbr mereka diambil. Dari gmbr2 nilah membuatkan pakcik tu tak boleh salahkan Aiman juga, anak dia pun sama2 suka. Sbb tu lah pakcik cakap , “bukan tidak restu, maaf jika Aiman tersinggung”, skrg baru pkcik sedar.

        kuasa netizen pakcik.

    • minah jambu say NO to drugs says:

      pak cik sengaja nak buat klakar ke pe pak cik ?

  1. Anonymous says:

    Saya dengan rasa berbesar hati memberi restu dan sedia menjadi wali jika mereka mahu mendirikan rumah tangga kelak….alhamdulillh ayat ni nampak restu..

  2. ayoh mu says:

    hmm bgambo dgn ayah jouh2. dgn bkn muhrim siap pgg pelok. ape pn myb ayh xnk ank gadis kcik hati.. bia jela restu.. xrestu nnti ank merajuk.ank zaman skng mcm tu la.. ayh ni nk tgk ank bahagia.. bia la wlupun dri jouh.. ok zahirah. cpt jela btunang. setel ur prob

  3. mangkokhayun says:

    over sebenarnya 2 orang ni, becinta bagai nak rak. esok2 putus kang sia2 je.

  4. Senyap boleh says:

    Banyak-banyak bapa artis, bapa zahirah ni banyak bercakap/komen ttg percintaan anak. Sebelum ni, bapa Shila Hamzah.

  5. yuyu says:

    macam dia sorang ada anak. yanga anak gambar dengan pakwe kemain menggeletis. gambar dengan bapak, mcm gambar dengan orang asing. kemain jauh. Kawin je la…gatal sangat dah ni

  6. Aida Musa says:

    Sebagai bapa dia ada hak. Dia pun tahu intim sangat dah mereka berdua ni. dah pergi jumpa mak tapi belum jumpa dia. Now dia pula yang minta maaf. Pelik juga. Dia cuma nak si anak/bf dia tu datang ‘bertemu mata’ je .. si aiman takde sebab nak kecik hati. Kalau betul nak, pergi jelah dulu jumpa, saja ambilhati orang tua. Lagipun gambar dah bertebaran, bapaknya pun dah tahu. Kalau aku takut nak buat macam tu dengan makbapak aku. Sebelum serius nak date, dah bagitau awal2 nak kenal seseorang. Diaorang tilik2 tengok gambar dulu, dah approve baru aku mula kenal lebih. Takut kena rejek dgn makpak nanti keciwaaaa. Baik tanya awal2 ..

  7. PenarekBeca says:

    Bapa dayus.

  8. AK2.O says:

    Alah ramai je bapak artis macam ni..Jangan kata bapak..suami / isteri artis pun ramai macam ni..Sangat terbuka bagi pasangan mereka ada bab bersentuhan…Yang bukan artis pun bersepah macam ni..Ape nak heran n terlalu obses dengn kes mereka ni..Acah2 mak enon lah korang ni…

  9. Ohoii says:

    Kisah babykening 2.0?

  10. enough lah uncle says:

    tak habis la bapak dia ni. benda camni simpan jela dalam family sendiri. media tanya ke apa ke..simpan sendiri. macam baru jadi artis pulak. bosan

  11. Tak boleh pakai says:

    Pakcik nampak sgt mcm attention seeker

  12. Anonymous says:

    Suka ke tak suka harap lepas ni bapak dia duduk diam jela settle dgn anak pergi jumpa tak pun call terus, tak payah la layan media ni

  13. meetomato says:

    so boring gossip psl macwilson ni…everything psl bcouple jerr…..booooring..anak mmg desperate sgt nak kawin ni…

  14. bong cit says:

    blom kenal aiman tp anak ko elok je peluk pegang2 tgn ala pre wedding…ckp je la kewangan x kukuh…nk yg dato2 je supaya idop senang