Written by AbangNara | October 24th, 2018

Kecomelan Aaisyah Dhia Rana iaitu anak hasil perkahwinan Che Ta dan Zain Saidin sememangnya mencuri perhatian ramai. Keletah Aaisyah menyebabkan ramai yang bertanyakan soalan “tak nak anak lagi ke” kepada selebriti popular tersebut. Iyerlah, kalau keluar seorang lagi anak, lelaki pulak tue, mesti kacak dan hensem seperti ayahnya. Lagipun baka suami kacak, isteri cun melecun takkan anak sorang je kan?

che ta

Baru-baru ini menerusi akaun Instagramnya, Che Ta memaklumkan bahawa dirinya memang teringin untuk menimang cahaya mata lagi. Namun begitu di kala usianya yang sudah menjangkau lebih 40 tahun, sudah tentu pelbagai risiko perlu difikirkan terlebih dahulu. Untuk makluman, wanita berusia 40 ke atas sememangnya tidak digalakkan untuk hamil kerana takut pelbagai komplikasi. Sudah tentu perkara ini diketahui oleh Che Ta sekaligus menyebabkan dia berfikir lebih mendalam sebelum mengambil sebarang keputusan. Bak kata Che Ta, “aligment dah lari”. Hehehe.che ta

Apa pun para pengikut Che Ta di laman sosial masing-masing berkongsi pendapat yang menarik mengenai tajuk ini. Seronok juga membacanya. Memang ramai yang teringin nak tengok ‘mini Zain Saidin’.

che ta

che ta

Apa pun keputusan terletak di tangan Che Ta dan Zain Saidin. Mengandung itu boleh namun jangan sampai membahayakan kesihatan sendiri dan juga anak dalam kandungan. Kita doakan yang terbaik buat pasangan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to “Bukan Tak Teringin Nak Beranak Lagi, Tapi …”- Rozita Che Wan

  1. unknown says:

    hemsem ka zain tu?

    3

    2
    • acik bedah says:

      kira hensem la tu. hensem mat saleh..

      3

      3
      • hero remaja tetek hitam manis says:

        kalau betul handsome mat saleh, kenapa zain saidin dan daler yusof tak berlakon di hollywood?? barulah puas hati.. boleh berlakon dengan international a-list hollywood star; brad pitt, johnny depp, leonardo dicaprio.. belum ada offer kot, tu yang pasrah berlakon drama melayu? bila berdiri sebaris dengan hero melayu tetek hitam lain, nampaklah sangat ko hero baka caucasian tetek pink..

        3

        6
        • Anonymous says:

          comment cam sial. aper aper jer tetek hitam la tak gi hollywood ler betul low IQ gi main wechat sana

          0

          0
    • Anonymous says:

      hensem ker boyfriend / laki ko

      5

      0
  2. Anonymous says:

    dah tau umur gitu… kenen laki muda smpi kawin
    dah kawin baru ingat umur… baru nak mengaku tak larat jaga anak kecik
    kawin lain jer lah zain…

    4

    8
    • Anonymous says:

      Apa la kuasa awak nak menafikan jodoh yang Allah tetapkan.
      Saya heran kalau awak seorng Islam mempersoalkan jodoh ni.. awak belajar x tentang jodoh..maut tu di tangan Allah.

      14

      0
      • wekkkkkkk says:

        sebenarnya zain terperangkap dlm cinta che ta.
        kalau dri dulu che ta memikirkan masa depan zain yg muda, pasti dia x mahu memperlakikan org tu. Zain tu mmg layak ada anak lebih, sorang je anak mmg x cukup lebih2 jika dia mmbesar sikit demi sikit masa kecil si Aaisyah berlalu dgn pantas. Tidak cukup lama melihat keletah22 anak2 kecil dn keseronokan tingkahlaku. Pasti rindu akan keadaan ini.

        Sbb tu saya ckp, zain tu rugi.
        Sebenarnya jodoh ni mmg kuasa Allah, tapi jika suatu hari nnti Zain dipertemukan dgn org muda, awak redha dn pasrah lah Che Ta.
        Kesian Zain.

        12

        5
        • tapi pabila aku sedar diri says:

          jerat percintaan yang tidak disangkakan?

          3

          1
        • wekkkkkkk says:

          tpikan, kebanyakkan lelaki yg umur agak2 sebaya dgn che ta masa sebelum menikah dgn zain tu, kebanyakannya laki org, duda.
          Yg muda mcm zain bujg dn agak kacak (bkn lebih kacak) itu maka che ta pun pegang. Ada jodoh, adalah, tapi che ta berani melaluinya. Maka terbukalah hati zain sbb che ta pun pandai cari wang.

          ..cer kalau che ta tu x lawa dn x berduit, zain pun lari.

          3

          3
        • orang melayu tahan maki says:

          untungnya tuan badan zain sardin.. ramai kesian orang kat awak.. tuah badan baka caucasian gitu..

          orang melayu pulak apa kurangnya.. memanglah orang melayu tak putih macam baka caucasian.. rambut tak color-color.. mata tak color-color.. syukurlah orang melayu lahir cukup sifat diknonn, pandai buat kerja, boleh diharap..

          3

          0
        • wekkkkkkk says:

          sbb tu kalau ko kesian kat laki ko, izinkanlah dia menikah lagi, ko pun dpt pahala. Ko pun dh puas bersama.
          jgn cerai, tpi bermadu..pasti org respek ko che ta.

          4

          7
        • kerana hati ini telah dilukai says:

          dalam drama, che ta sanggup terima offer director bawak watak isteri kedua.. tapi in real life che ta sanggup ke terima isteri kedua zain?? cakap memang senang kan dalam drama nak reka apa pun lantaklah, asal dapat payment.

          3

          1
        • wekkkkkkk says:

          maaf byk komen..
          ..”Bukan Tak Teringin Nak Beranak Lagi, tapi…”..

          ..adakah ko, dh putus haid, maka mmg x bolehlah, maka benarkanlah Zain menikah lagi coming soon jika dia terjumpa wanita, kalau zain dh menikah lagi dn x dpt2 anak juga, maka che ta mmg anugerah terindah dlm hidup ko till jannah.

          0

          5
        • Jeles says:

          Hey wekkkkkkk…cer kau duduk kt tmpt Che Ta..mampu x hati kau suh laki kau kahwin lg
          mulut ckp ia hati..fuh..terbakar tau.. huhuhu
          Ni kau betul2 jadi batu ronson lak…

          7

          2
        • Pohdah says:

          Ini semua POYO!!!! Boleh je kalau nak….unless dah menopause!!! Huhu…

          6

          2
    • Bodoh says:

      Bodohnya kau..

      0

      4
  3. tapi pabila aku sedar diri says:

    sperma zain baka caucasian, terpulanglah che ta ooiii.. perut che ta entah sanggup ke nak mengandung lagi? che ta cuma tunggu timang cucu je kot..

    3

    0
  4. mak mawar says:

    che ta ni………….ni touoooooooooooooooooo boleh jadi nenek kebayan, tak pa lah che ta ouiiiiiiiiiii sikit ari lagi hang dukung cucu gitu……………….

    1

    4
  5. wekkkkkkk says:

    tpikan, kebanyakkan lelaki yg umur agak2 sebaya dgn che ta masa sebelum menikah dgn zain tu, kebanyakannya laki org, duda.
    Yg muda mcm zain bujg dn agak kacak (bkn lebih kacak) itu maka che ta pun pegang. Ada jodoh, adalah, tapi che ta berani melaluinya. Maka terbukalah hati zain sbb che ta pun pandai cari wang.

    ..cer kalau che ta tu x lawa dn x berduit, zain pun lari.

    1

    4
    • che ta pakai crown. permaisuri ke? says:

      harta che ta melimpah ruah, tujuh keturunan tak habis-habis gitu.. zain pun ada sumber pendapatan sendiri bukannya mengharap harta che ta jer.. mungkin dah diatur jodoh mereka “bersama”.. apa nak dikato..

      4

      0
  6. mata biru rambut perang six abs says:

    zain tak geram ke, che ta tak mau mengandung dah?? sayang tau baka caucasian anak seorang jerr..

    0

    3
    • Hot stuff says:

      Apa yg baka caucasian? Bapak nya melayu, sardin kan. Oh saidin ke apa. Nak caucasian pi la kawin dgn ryan gosling ke chris evans ke, jack black pun ok

      0

      0
  7. Lelakimelayuyangbodoh says:

    Ramainya melayu bangang kat cni.. lg2 lelaki mlyu bangang..

    2

    0
  8. aih says:

    sperma zain yang ditinggalkan begitu ajer rugi…. setiap kali bersama ngan che ta, x leh bayangkan betapa rugi sperma yang keluar dari zain… . boleh buat banyak kacukan anak lagi.. to che ta, bagi je zain kawin lagi sorang… supaya zain akan ada banyak baka dan anak lagi…
    one good reason why poligami is must../?.. kalau most young men kawin seusia dengan che ta, would be a waste of sperm coming out every night..

    1

    5
    • kocok jangan tak kocok says:

      pancut luar sperma je mampu.. tak dapat survive ke dalam rahim wanita.. tapi sperma yang dipancutkan itu hanya dicuci dan dibersihkan ketika shower dalam toilet.. sayang sperma baka caucasian terbiar di loji kumbahan.

      2

      4
      • kasih kekasih bersabarlah sayang says:

        eh macam tak de life ke nak kocok-kocok ni.. budaya apabenda ni ngok, kocok je kerjanya? pergi nikah ler agar ikatan suci erat terjalin.. lebih afdal hubungan intim dihalalkan di sisi agama.. kita ni orang islam bukan orang puteh nak kocok-kocok macam pornstar tu.. haiyoyo.. dunniyya oh dunniyya..

        4

        0
  9. Nenek Ta punya cucu says:

    Sampai nak beranak ke idok pun nak tanya peminat ka …ish … Nenek nenek si bongkok tiga

    1

    2
    • nyanyi sepatah sepatah suku kata says:

      ne nek ne nek si bong kok ti ga si [y]ang me ngan tuk ma lam ber ja ga men ca ri cu cu di ma na ada ne nek ku kah win de ngan a nak ra ja cu cu cu cu tak da pat la ri ne nek tua ba nyak sak ti se ka rang ju ga ne nek men ca ri si [y]apa ke na di [y]a yang ja di

      2

      2
  10. Anonymous says:

    Rugi air somi x jdi anak.
    Klau ada..brtmbh lgi rakyat malaysia punya anak lawa dn kacak. Cayolh ckp den..tidak semestinya dgn che ta.
    Mka fikirkn lh sedlmnya kyataan ini.

    0

    2
  11. Anonymous says:

    whats with that eyes? seram laaa
    i bet she would look so much prettier & younger without that eye lashes. eieeww

    0

    1
  12. dragon ball says:

    ape la yang korang merepek ni.. dia tak nak ngadung lagi dia punya hal bro.. lu sume yang susah pala otak pala bana mereben ni pehal.. badan dia.. dia yang nak jaga anak dia.. bukannya lu sume.. umo che ta pun bukan muda lagi.. banyak masalah boleh jadi.. sekurangnya ada la jugak baka zain dengan che dari xde langsung.. ingat anak ni boleh buat main-main ke woii.. amanah ni.. akhirat nnt tuhan ko nak jawab ape.. dalam pala otak tu kasi cuci la woi.. bukan nak seronok je.. bekal kat akhirat tu..

    3

    0
  13. Anon says:

    Patutla bangsa melayu ni ramai remaja bermasaalah, kaki dadah, rempit & buang anak. Ramai yg komen rugi sebab baka mak/ bapak cantik. Ituje ke kriteria nak jadi mak bapak? Rendahnye la penanda aras org melayu ni, mungkin patut pupus didunia.

    4

    0
  14. Anonymous says:

    tak payah la cheta. cukop je sorang anak. zaman sekarang ni xleh beranak ramai2. tambah2 che ta berkerjaya dan busy. kesian pulak xsempat nk jaga nanti.

    lain la perempuan yg jadi suri rumah jurr tu. ok la bagi jaga anak + beranak je sampai abg jamil mamposss. pastu meroyan stress anak ramai x reti jaga. lepas main merata x pantauu. coihh

    1

    0
  15. Anonymous says:

    NEXT…..

    0

    0
  16. greenfingers says:

    Netizen ni igt perempuan kilang ka duk suh buat anak ni? Igt lps buat anak terus happy ending kee..

    1

    0

Leave a Comment

Optional