September 18th, 2019

Konflik rumah tangga yang melanda pelakon Sharnaaz Ahmad dan kakak Neelofa iaitu Noor Nabila cukup hangat diperkatakan.

sharnaaz ahmad noor nabila cerai

Tuntutan cerai dilakukan oleh Nabila dengan mengemukakan beberapa alasan untuk berpisah dari tiada persefahaman dan sudah tinggal berasingan dan turut menyatakan Sharnaaz memberi nafkah zahir yang tidak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan.

Rata-rata netizen mengatakan nafkah itu sememangnya tidak mencukupi dengan gaya hidup Nabila yang serba mewah.

sharnaaz ahmad nafkah rm500sharnaaz ahmad nafkah rm500sharnaaz ahmad nafkah rm500noor nabila alasan nafkah rm500 tidak cukupTerbaru, menerusi akaun Instagramnya, Nabila memuat naik kenyataan ianya bukanlah soal duit tetapi lebih kepada tanggungjawab. Netizen mempercayai kata-kata itu merujuk kepada isu nafkah RM500 tersebut.

sharnaaz ahmad noor nabila ceraisharnaaz ahmad noor nabila cerai

Terdahulu, Sharnaaz menolak permohonan tuntutan cerai yang difailkan oleh Nabila kerana ingin cuba untuk menyelamatkan perkahwinan mereka. Nabila memfailkan permohonan cerai pada 27 Ogos lalu mengikut Seksyen 47 Akta Undang-Undang Keluarga Islam (Wilayah Persekutuan) 1984. Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden Ahmad yang kini berusia setahun.


35 responses to “Bukan Soal Duit Tetapi Tanggungjawab – Noor Nabila”

  1. move on la says:

    tu la Shanaz, bila netizen cakap sebelom kawin, yang Nabila ni tak padan dengan kau, dia keturunan neelofa, janda, tak lawa, perangai tak sememeh – KAU TAK NAK DENGAR. Kutuk netizen lagi ada. Kitorang dah tahu dah minah ni tak cukup bagus .

    Anyway, move on

    • Anonymous says:

      skrg padan muka shahnaz… gilakan janda kelantan nih dulu… asek sedap bersandar tet*k nabila time posing… skrg rasakan dulu xnak dgr nasihat..

  2. Anonymous says:

    aku tak paham silopak tu apa ke sibuk sgt up status kakak dia ye….mujur la patah x jadi kawin dgn lopak….

    • Anonymous says:

      ha ah nasib baik fatah berpaling arah… lopak kawin dgn paki jer laaa… baru ngam satu kepala..

    • Brunes says:

      alhamdulillah abam fattah lebih happy 105% sekarang dengan kak faz.. they complete each other, kalau tengok lopak dengan abam fattah dulu, mengada je ko lopak..

  3. yang menyampah meluat says:

    TANGGUNGJAWAB?hbs tu ape tanggungjawab ko pd suami ko?pkai tudung, tutup aurat tu tanggungjawab sape?dosa atas kepala laki ko jgk kan..tanggungjawab ko pada Allah pon ko xdpt nk tunaikan jgn nk pertikaikan tanggungjawab laki ko plk..puiiii…dah xde cara lain lg selain bercerai..tu je ke care yg ko ade?dah mengadu pada Allah x kat tikar sejadah?kalau belum, baik xyah sebok nk cari salah pasangan..betulkan diri sendiri dulu sebagai isteri…

    • Brunes says:

      yang ni betull!! nak tuntut tanggungjawab, dia sendiri kelaut!! yang penting lelaki panas baran dan yang perempuan poyo dah biasa menjanda. dua dua bodoh!! tak boleh compromise ke? dulu kamu bercinta helokkk saja.. tak fikir ke anak membesar macamana in a broken family. so selfish! deal with your problems, not run away from it n post kat socmed.. childish and stupid thing to do when getting a divorce, simple thing also cannot think what?

  4. Lopak & co . says:

    Kelantan Kardashian mata duitan ….

  5. Huk Aloh says:

    Kalau dah tau bukan sebab duit. Jangan la mention pasal ‘Hanya beri nafkah RM500 sahaja’.

    Apa daaaa …….

Loading...