November 26th, 2019

Meskipun sering dihimpit kontroversi dan dikecam hebat netizen, Haneesya Hanee tetap tidak patah semangat untuk terus mencipta nama dalam industri hiburan.

haneesya hanee

Bukan setakat menjadi model dan pelakon sahaja, kini Haneesya bergelar penyanyi pula dan bakal muncul dengan single terbaru tidak lama lagi.

Menurut gadis berusia 19 tahun itu, dia bukan ingin meraih populariti tetapi hanya sekadar mencuba nasib.

haneesya hanee

Saya terjun ke dunia nyanyian bukan untuk kejar populariti cuma sekadar mencuba nasib. Lagu sudah siap cuma terlalu awal untuk saya berkongsi mengenai lagu ini tetapi saya berkolaborasi bersama sebuah kumpulan pemuzik tanah air.

Mereka yang banyak memberi kata semangat kepada saya untuk mencuba dalam bidang nyanyian. Sebagai pendatang baharu, saya gementar tunggu respon pendengar.

haneesya haneeNampaknya Haneesya sudah mula mengatur langkah untuk mengukuhkan lagi namanya dalam industri hiburan tempatan. Siapa tahu mungkin dia benar-benar berbakat dalam bidang nyanyian?

Sumber Berita : XTRA.COM.MY


10 responses to “Bukan Setakat Jadi Model Dan Pelakon, Haneesya Hanee Bakal Bergelar Penyanyi”

 1. haha says:

  beruk ni nak nyanyi apa pulak

 2. kak minah kepoh says:

  nyanyi dalam bilik air je la, dik… xde org nak kecam pn

 3. haihh says:

  perlu kangkang luas ke kalu duk kat kotak tu. #tanyajer#

 4. Entaaa says:

  Nak jadi penyanyi… Jadi yg betul2 bagus tau. Pergi class nyanyian dulu. Lepas tu kalau orang komen suara macam katak ke itik… Jangan plak cakap sebab kulit ko hitamlah… Kisah terlampau ko yg dululah. Lepas tu nak saman…

 5. syaitoonnnn says:

  ha bagosssss…kangkang lagi luas2

Loading...